2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ben her yemeği yiyorum artık şükür salçalı falan midemi bulandırmıyor artık ama bayadır bulantı hapını bırakmıştım bu sabah yine kustum sonra hapa başladım tekrar ama yemek yemeye devam

Bugün farklı bir doktora gittik oğlumu özlemiştim hem de farklı doktor baksın istedim. Ama bizim oğlan namaz kılar pozisyondaymış bi türlü göstermedi kendini meyve suyu içtim yürüdüm ama bana mısın demedi 165 gram olmuş ilk kez gram söylediler doktor rahim uzunluğumu vs ölçtü erken doğum riskin yok dedi 21 eylülde tekrar çağırdı bugün 16+5 dik

Kasık ağrımdan dolayı bende gittim bugün doktoruma doğum kanalını ölçtü herşey yolunda dedi şükürler olsun başka bir şikayetimde olmadığı için büyümeye bağlı dedi ani hareket edersende kasık ağrın olur dedi bizim prenses su içiyordu yakaladık ağzını açıp kapattı yutkundu kurban olduğum

Arkadaşlar Mart annelerinden geliyorum, bizlerde cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlıyor, sizden öğrenen çok olmuştur, bizi aydınlatırmısınız, Çin takvimi tutan var mı
İlk bebeğimde Çin takvimi rus takvimi tutmadı, ramzi teorisi tuttu, ikincide hepsi tuttu

Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla kızını kaçıncı haftada tahmin etmişti şimdi kaçıncı hafta

Ayrıntılı ultrasona yönlendirmedi mi? Bana diğer ay ayrıntılıya git bana gelmene gerek yok dedi

Aslında geçen hafta iyiydim bu hafta geri geldi o yüzden midemin bulanacağı her şeyden kaçıyorum
Domates peynir ekmek benim sadık yarim
Evet gerçekten öyle birde görüntüye karşı da tiksinti oluştu bende ah ne zaman düzelecek hiç geçmeyecek diye çok korkuyorum

Ben her yemeği yiyorum artık şükür salçalı falan midemi bulandırmıyor artık ama bayadır bulantı hapını bırakmıştım bu sabah yine kustum sonra hapa başladım tekrar ama yemek yemeye devam
Ay ne güzel keşke bende yiyebilsem

Aaaa kaçıncı haftadasın?

Şakaa ayy seni okudum tir tir titredim banada kız derse bu bebeklerde mi sorun doktorlardami anlamadm gitti

Daha önce kız mı demişti canım

Nipt testte cıkmamıs mıydı sende canım yanlış mi hatırlıyorum cokkkk şaşırdım sende suan
Bir de siz erkek istiyordunuz dimi eşinle

Hahahahah neee hangi doktor ? Yüzde 80 kızdan %80 erkeğe mi

Aaa ihtimal vermeden kız dememişler miydi sana
Kızlar hepinize toplu yanıt vereyim biliyorsunuz yeni bir yere taşındım bugün buradaki araştırma hastanesinde randevu bulunca bebemi özleyip gidip göreyim dedim neyse gittim doktor erkek bebeğiniz gayet iyi dedi ben şoka girdim ne erkek mi dedim doktorda evet size cinsiyet söylenmemiş miydi dedi bende bozuntuya vermemek adına yok dedim sonra neyse tabi %80 erkek bir sonraki randevuda daha belli olur ama ben erkek olduğunu düşünüyorum dedi ben o sırada o kadar şoka girdim ki baktığım şeyden hiçbir şey anlamadım algılarım kapandı fetal dna yaptırmamıştım ben ama diğer doktorum kız demişti bana kalırsa hala kız nedense inanamıyorum bu doktora ben ilk başlarda erkek eşim kız istiyordu ama sonrasında kıza çok alışmıştım artık kızım olsun istiyordum tabi önemli olan sağlığı çok önemli değil ama 11 ekimde detaylı ultrasonuma kadar muayene olmayacağım bir aksilik olmazsa çünkü bir öyle bir böyle rahatsız etmeye başladı beni 17+4 haftadayım bu arada

Benim 12. Haftada%50 kıza benziyor çıkıntı yok dedi 16. Haftada kız dedi şuan net kız

Pipiyi gösterdi mi peki

Doktor mu ayrıntılı için o tarihi söyledi

Doktor mu ayrıntılı için o tarihi söyledi
Yok canım şöyle ben zaten özelde bir doktorla devam ediyorum normalde kendisi gebelik takibi de yapıyor ama perinatolog ondan aldığım tarih 11 Ekim kendisi de bu tarihin uygun olduğunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…