2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
O kadar şoka girdim ki adamın gösterdiği şeyi algılayamadım ama bence kordondu o ya nedense inanamıyorum
En son kaçıncı haftada kiz demişlerdi?
Of bir öyle bir böyle gerçekten hepimizin kafası karıştı Detaylı ultrason bekleyen +1 olduk resmen

En son kaçıncı haftada kiz demişlerdi?
Of bir öyle bir böyle gerçekten hepimizin kafası karıştı Detaylı ultrason bekleyen +1 olduk resmen
14+3 te gittiğimde doktor kız demişti bugün 17+4 haftadayım aynen canım detaylıyı bekleyeceğim aksi bir durum olmadığı takdirde doktora da gitmeyeceğim kendi doktorumun ultrasonu çok iyi onda kesin belli olur zaten :)

Mafediyor beni bu boğaz ağrısı ya sol bademciğim şişmiş soldaki bütün dişlerimi ağrıtyor şuan yok byle bir ağrı kulaklarım burnum tıkalı nasıl geçicek bu Doktorum 3-4 gün daha geçmezse kbb gideblirisn antibiyotik verirse kullanabilirsin sadece augmentin dedi ama direniyorum gitmeyim diyenormal şartlarda olsa hemen acilde iğne vurulur gelirdim ben

Selamm ben de babybjörn kanguru almak istiyordumm ama bu yorumuzu görünce bi duraksadım:) Fiyatı da baya pahalı çünkü, kaç aya kadar kullanılabiliyor acaba? Yazın sıcak mı olur?
1 yaşa kadar kullanılıyor sanırım ama zaten şubatta dogursam mayısa kadar sanırım yürüyüş tarzı gezmelere çıkmayız. E yazın da sıcaktan kullanılmıyor demişler ekim, kasım gibi mi kullanacağım sadece sonra yine kış yani e zaten oldu 1 yaşında
En güzeli bence de babyjörn ama ilk baş için sling daha çok öneriyorlar ben de ilk zamanlar için almayı düşünüyorum. Kışın terlemeyiz de yapışık gezsek de
Ev içjn sling alacağım canım rahat iş yapabilmek adına ama kanguru işinden vazgeçtim o kadar para vericem ve kullanamicam kimisi kiralanan bir site varmış önce oradanbi süreliğine kiralayıp denemişler bebek sevmemiş mesela sevmeyince almamışlar. Kira parasıda çok uygunmuş az bi parayla yırtmışlar yani

Kızlar dün gece kanamam oldu baya canlı kırmızı yarım saatten fazla geldi ama hiç agrı yoktu sabha kadar bekledim . Sabah kalktıgımda yine az miktarda kanama geldi acile gittim . Hiç bir sıkıntı yok diyorlar 3 tane doktor baktı ya yarım saat incelediler bebekte plesenta da rahim agzında bi sıkıntı yok vajinal muayene yaptı eski kan var içinde . Acaba enfeksiyondan mı diye baktı hem kan hem idrara resmen sıfırlanmış enfeksiyon ama bu kanama neyden kaynaklanıyor bilmiyorum . Yine yatacaksın kalkmıycaksn dedi ilişki ysak vs . Bu korku ne zamana kadar sürecek ya o kalp atışını duyana kadar akla karayı seçiyorum

Geçmiş olsun canım

Bebekte sorun görmeyince kanamaları çok normal görüyor doktorlar içeride eski birikmiş kan olabiliyormuş keseden bağımsız yerden geliyormuş hiç kalkma canım yat tuvalet harici sayılı gün çabuk geçer az kaldı doğumlara zaman hızlı geçiyor

Çok geçmiş olsun canım ya bu aralar burda da çok kişide oldu bak Şuan hepsi iyi içini ferah tut

Kızlar bu arada çevrenizde lcw outlet mağazası varsa hamile kotları 100 tlydi ben şunları aldım
Hamile pantalonu alsammı bilemedim ya ama uygunmuşta daha sonra kullanmayacağım için gerek görmyrum bol kıyafetlerle idare ederm dyorum ama bazen pantalon giymek gerekiyor bazı yerlere bilemedim

Hamile pantalonu alsammı bilemedim ya ama uygunmuşta daha sonra kullanmayacağım için gerek görmyrum bol kıyafetlerle idare ederm dyorum ama bazen pantalon giymek gerekiyor bazı yerlere bilemedim
Bende normalde almayı düşünmüyordum ama fiyatı çok ucuz diye aldım ve giyince o kadar rahat ettim ki

Eski birikmiş kan benim bildiğim kahverengi gelir bu bildiğin kan geliyor . Yatacak artık işe başlıycaktım çagırmışlardı oda kalacak artık yapacak bir şey yok

Eski birikmiş kan benim bildiğim kahverengi gelir bu bildiğin kan geliyor . Yatacak artık işe başlıycaktım çagırmışlardı oda kalacak artık yapacak bir şey yok
Eskilerin üstüne görme dedikleri olay bunlar oluyordur belki de bebiş iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…