Ben aldım BabyBjörn geldi çok guzel tam yaza kullanırız diye düşündük bizdeKızlar ya kanguru almayı düşünen var mı? Tam babybjörn sipariş verecektim sepete attım azcık kullanımı için araştırayım dedim kafam karıştı.
Alacaksanız bebek doğduktan sonra deneyip alın her bebek sevmiyor diyen çok. Kış çocuğuysa zaten kışın kanguru kullanılmıyor yaza kadar da büyümüş oluyor ve sıcak oluyor diyolar. Siz ne düşünüyorsunuz alacak olan var mı? Alacağım kanguru da biraz pahalı o yüzden çok ikilemde kaldım ya
Alt, ast yüksekti. Safra asidi de yüksek çıktı. Hemen ilaca başladık. 2 hafta saha hastanedeyim anlaşılanHangi değerleriniz yükselmiş çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ben öyle olunca bugün bi daha verdim kan sanırım benimki daha çok iğne batması gibi boyun fıtığından ötürü çok çok geçmiş olsun insallah toparlayacaktır merak etmeyin rabbim şifalar versinAlt, ast yüksekti. Safra asidi de yüksek çıktı. Hemen ilaca başladık. 2 hafta saha hastanedeyim anlaşılan
Ben vazgeçtim ya çok içime sinmedi maalesefBen aldım BabyBjörn geldi çok guzel tam yaza kullanırız diye düşündük bizde
El ve ayak gece kaşıntıları önemli. Bir hafta vakit kaybettik, 16. Haftadayım diye bu kadar erken olamaz diye düşünüldü, olabiliyormuş, riske atmasın kimse. Yine de hastane benle çok ilgileniyor. Allah sağlıkçılarımızın yardımcısı olsun.Çok geçmiş olsun ben öyle olunca bugün bi daha verdim kan sanırım benimki daha çok iğne batması gibi boyun fıtığından ötürü çok çok geçmiş olsun insallah toparlayacaktır merak etmeyin rabbim şifalar versin
Seninle aynı şikayetlerimiz malesef oluyormus hamilelikte hele bazen bi kalçama vuruyor agrisi gece yatakta donmekte zorlanıyorum fazla ayakta kalınca artıyorKızlar belimin en alt kısmı ağrıyor afedersiniz kalçaya kadar vuruyor 1 haftadır böyleinsanın kalçası ağrır mı çok fena sızlıyor var mı böyle bişey yaşayan
Üniversite hastanesinde misin? Öyle bir durumda neresi ilgilenir acaba Detaylı olarak üni hastanesi mi devlet hastanesi miEl ve ayak gece kaşıntıları önemli. Bir hafta vakit kaybettik, 16. Haftadayım diye bu kadar erken olamaz diye düşünüldü, olabiliyormuş, riske atmasın kimse. Yine de hastane benle çok ilgileniyor. Allah sağlıkçılarımızın yardımcısı olsun.
Üniversite hastanesiÜniversite hastanesinde misin? Öyle bir durumda neresi ilgilenir acaba Detaylı olarak üni hastanesi mi devlet hastanesi mi
Sizin diğer gebelikte böyle miydi peki?Ben yemeğe dokunamıyorumanca koku anlaşsam yeri
Mesaji bulamadım şu eğitici setlerin 4 lüsünü mü 200 tl ye almıştınızKızlar ya kanguru almayı düşünen var mı? Tam babybjörn sipariş verecektim sepete attım azcık kullanımı için araştırayım dedim kafam karıştı.
Alacaksanız bebek doğduktan sonra deneyip alın her bebek sevmiyor diyen çok. Kış çocuğuysa zaten kışın kanguru kullanılmıyor yaza kadar da büyümüş oluyor ve sıcak oluyor diyolar. Siz ne düşünüyorsunuz alacak olan var mı? Alacağım kanguru da biraz pahalı o yüzden çok ikilemde kaldım ya
Dualarım sizinle rabbim yardımcınız olsunKızlar yarın amniyosentez oluyorum. Umarım bebeğim önce amniyosentez i sağ salim atlatır. Sonra da testi temiz gelir. Kafamda sürekli kuruyorum. Eğer amniyosentez temiz gelirse çok mutlu olacağım üzülmüş olsam bile olsun diyeceğim bunu yaşamam gerekiyormuş. Eğer kötü çıkarsa çok üzüleceğim ama bir yandan da fetal DNA iyi ki yaptırdım diyeceğim yoksa dogunca karşılaşacaktım. Ama bir ihtimal daha var ki sırf amniyosentez yaptırmak için saglıklı bebeğime zarar vermek, ya hiçbirşeyi yoksa ve bu yüzden düşerse. Kendimi hiç affedemem. Bana dua eder misiniz
Herşey güzel olacak Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahKızlar yarın amniyosentez oluyorum. Umarım bebeğim önce amniyosentez i sağ salim atlatır. Sonra da testi temiz gelir. Kafamda sürekli kuruyorum. Eğer amniyosentez temiz gelirse çok mutlu olacağım üzülmüş olsam bile olsun diyeceğim bunu yaşamam gerekiyormuş. Eğer kötü çıkarsa çok üzüleceğim ama bir yandan da fetal DNA iyi ki yaptırdım diyeceğim yoksa dogunca karşılaşacaktım. Ama bir ihtimal daha var ki sırf amniyosentez yaptırmak için saglıklı bebeğime zarar vermek, ya hiçbirşeyi yoksa ve bu yüzden düşerse. Kendimi hiç affedemem. Bana dua eder misiniz
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Hiç gerilmeyin çok rahat geçecek inşallah, sonuç da tertemiz gelecek.Kızlar yarın amniyosentez oluyorum. Umarım bebeğim önce amniyosentez i sağ salim atlatır. Sonra da testi temiz gelir. Kafamda sürekli kuruyorum. Eğer amniyosentez temiz gelirse çok mutlu olacağım üzülmüş olsam bile olsun diyeceğim bunu yaşamam gerekiyormuş. Eğer kötü çıkarsa çok üzüleceğim ama bir yandan da fetal DNA iyi ki yaptırdım diyeceğim yoksa dogunca karşılaşacaktım. Ama bir ihtimal daha var ki sırf amniyosentez yaptırmak için saglıklı bebeğime zarar vermek, ya hiçbirşeyi yoksa ve bu yüzden düşerse. Kendimi hiç affedemem. Bana dua eder misiniz
Bulantı hapı bi süre kullandım sonra ben işe yaramadığını düşünüp kullanmamaya başladım belki de yanlış yaptım bilmiyorum ama kullanasım gelmiyor nedenseİnşallah başlarsınız artık bende belki bulantı hapı kullanmasam hiç yiyemicem ama bende önce ortadan kalkan koku hassasiyeti oldu kokulara dayanınca yemelerede başladım
Ben hiç bişey kullanmıyorumSiz hangi ilaca devam ediyosunuz şimdi? Prilam ya da zofran kulllanıyo musunuz? Ben çok kötü başladıysam güne prilamı 3 e çıkıyorumyoksa 2 akşam
Olumlu düşünelim güzel olsun canım aklımız sizdeKızlar yarın amniyosentez oluyorum. Umarım bebeğim önce amniyosentez i sağ salim atlatır. Sonra da testi temiz gelir. Kafamda sürekli kuruyorum. Eğer amniyosentez temiz gelirse çok mutlu olacağım üzülmüş olsam bile olsun diyeceğim bunu yaşamam gerekiyormuş. Eğer kötü çıkarsa çok üzüleceğim ama bir yandan da fetal DNA iyi ki yaptırdım diyeceğim yoksa dogunca karşılaşacaktım. Ama bir ihtimal daha var ki sırf amniyosentez yaptırmak için saglıklı bebeğime zarar vermek, ya hiçbirşeyi yoksa ve bu yüzden düşerse. Kendimi hiç affedemem. Bana dua eder misiniz
EvetMesaji bulamadım şu eğitici setlerin 4 lüsünü mü 200 tl ye almıştınız
Aşırı iyi almışsınız su an hiç yok o en uygunu 249 sanırım o bile alınabilir
Boğaz için birkisel pastil kullanabiliyoruz bildiğim kadarıyla. Benimde burnum sürekli tıkanıyor deniz suyu aldım onu kullanıyorum çok kötü nefes alamamak ben panik oluyordum burnum tıkanıncaMafediyor beni bu boğaz ağrısı ya sol bademciğim şişmiş soldaki bütün dişlerimi ağrıtyor şuan yok byle bir ağrı kulaklarım burnum tıkalı nasıl geçicek buDoktorum 3-4 gün daha geçmezse kbb gideblirisn antibiyotik verirse kullanabilirsin sadece augmentin dedi ama direniyorum gitmeyim diye normal şartlarda olsa hemen acilde iğne vurulur gelirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?