2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz paki sen de herşeyin güzel olacağını düşün lütfen bu gece dualarımdasınız

Aşırı iyi almışsınız su an hiç yok o en uygunu 249 sanırım o bile alınabilir
Yaa 135e alan bile vardı diğer gruplarda ama onu kaçırdık aslında ben alirken gruba yazıp ekran görüntüsü de atmiştım keşke o zaman görüp alabilseydiniz

Çok geçmiş olsun ilk defa mı kanama yaşadınız

Seninle aynı şikayetlerimiz malesef oluyormus hamilelikte hele bazen bi kalçama vuruyor agrisi gece yatakta donmekte zorlanıyorum fazla ayakta kalınca artıyor
Evet cidden yürürken bile ağrı oluyor kalça ağrısı bana çok tuhaf geldi o yüzden sizlere de sormak istedim

Allah yardımcın olsun inşallah bir sıkıntı olmadan atlatıcaksınız bu günleri. Herşey çok güzel olacak

Sağlıklı sonuçlarla dönersin inşallah

Mrb benide eklermisiniz listeye sat 18 mayıs 33 yaşımdayım ilk çocuk olacak cinsiyetimiz erkek keseyide 5 haftalıkken gördüm

Canım dualarımızdasın amniyosentezi eşimin akrabası da olmuş 2 dk sürdü bir şey hissetmedim bile dedi ve temiz gelmişti sonucu inş senin de öyle gelir içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…