- 7 Şubat 2022
- 3.669
- 2.554
- 83
- 28
TesekkurlerÇok geçmiş olsunilk defa mı kanama yaşadınız
canım ben de onu ana kucağını almak istiyorumKızlar ya kanguru almayı düşünen var mı? Tam babybjörn sipariş verecektim sepete attım azcık kullanımı için araştırayım dedim kafam karıştı.
Alacaksanız bebek doğduktan sonra deneyip alın her bebek sevmiyor diyen çok. Kış çocuğuysa zaten kışın kanguru kullanılmıyor yaza kadar da büyümüş oluyor ve sıcak oluyor diyolar. Siz ne düşünüyorsunuz alacak olan var mı? Alacağım kanguru da biraz pahalı o yüzden çok ikilemde kaldım ya
Benimde çok elim gitti babybjörn kanguruya ama kullanamazsın yorumlarını etrafımdan çok duydum o yüzden instada eggbaby diye bi marka vardı onu aldım. Eğer onu kullanabilirsek babybjörn alırım sonra diye düşündümKızlar ya kanguru almayı düşünen var mı? Tam babybjörn sipariş verecektim sepete attım azcık kullanımı için araştırayım dedim kafam karıştı.
Alacaksanız bebek doğduktan sonra deneyip alın her bebek sevmiyor diyen çok. Kış çocuğuysa zaten kışın kanguru kullanılmıyor yaza kadar da büyümüş oluyor ve sıcak oluyor diyolar. Siz ne düşünüyorsunuz alacak olan var mı? Alacağım kanguru da biraz pahalı o yüzden çok ikilemde kaldım ya
Canım benim her şey çok güzel olacak inşallah , içini ferah tut. Bebeğinde sen de hemen atlatacaksınız inşallah bunları. Dualarımız sizinleKızlar yarın amniyosentez oluyorum. Umarım bebeğim önce amniyosentez i sağ salim atlatır. Sonra da testi temiz gelir. Kafamda sürekli kuruyorum. Eğer amniyosentez temiz gelirse çok mutlu olacağım üzülmüş olsam bile olsun diyeceğim bunu yaşamam gerekiyormuş. Eğer kötü çıkarsa çok üzüleceğim ama bir yandan da fetal DNA iyi ki yaptırdım diyeceğim yoksa dogunca karşılaşacaktım. Ama bir ihtimal daha var ki sırf amniyosentez yaptırmak için saglıklı bebeğime zarar vermek, ya hiçbirşeyi yoksa ve bu yüzden düşerse. Kendimi hiç affedemem. Bana dua eder misiniz
Önceden bebek büyürken rahimde kanama yapmıştır onu fark etmemişsiniz o gelmiştir . Bak benim ilk gebeliğimde kızımın bağırsaklarında parlaklık gözükmüştü . Doktor demişti ki ya hastalık var Allah korusun ki sapasağlam şükür ya da kanama alanı oluşmuş sen fark etmedin ve bebek bunu yutmuş sonradan çıkmış ki kanamam da olmamıştı kese etrafında da kanama yoktu. 2 hafta nasıl geçti bilmiyorum var ya ama şükür 2 hafta sonra gitmişti parlaklık. Meğer ben fark etmemişim ama bebek büyürken orayı bi kanatmışO kadar tuhaf şeyler geliyor ki kan akıntı tuhaf renkli bir akıntı ne bebek te sıkıntı var ne enfeksiyon var ama neden onlar oluyor o kafamı karıştırıyor
Gece uyanmaların sebebi bebek mi acaba? Ben de bu aralar sık sık uyanıyorum.Bu bebe uyutmuyor pıtır pıtır sabahın köründe hey Allahım
6bucuktan beri sağa sola kaydırıyor kendini ne bu enerji bir karış boyuyla
Peki sen aldın mı park yatak önerin var mıhaklısın canımmm , bende hemen yatırmıycam oglumu.. alısma yası 2-3 ancak olur
canım dediğin gibi yaza kadar büyüyecekler ve bu Antalya sıcağında bitişik gezmek onun için iyi olmaz diye düşünüyorum arkadaşım şimdi emzirirken bile ikimizde yağış yapış oluyoruz diyor o yüzden ben hiç bakmadımKızlar ya kanguru almayı düşünen var mı? Tam babybjörn sipariş verecektim sepete attım azcık kullanımı için araştırayım dedim kafam karıştı.
Yaaaa ne güzel hissediyorsunBu bebe uyutmuyor pıtır pıtır sabahın köründe hey Allahım
6bucuktan beri sağa sola kaydırıyor kendini ne bu enerji bir karış boyuyla
Canım halledebildin mi ?Kızlar bişey sorucam ben ebebekten alışveriş yapmak istiyorum ama üye olamıyorum ya çoğu siteden ala biliyordum. bilmiyosunuz ebebekten üye olmadan sipariş etmek oluyor mu? türkiye numaram olmadığı içim olamıyorum numaraya kod geliyormuş. Emailimi özelden yzsam biriniz benim için üye ola bilirmi acaba?
Bende çin takvimi tutmadı rus takvimi tutdu ve 16 haftaya kadar hatta 20ci haftaya kadar siz cinsiyyeti boş verim daha bişey almayınArkadaşlar Mart annelerinden geliyorum, bizlerde cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlıyor, sizden öğrenen çok olmuştur, bizi aydınlatırmısınız, Çin takvimi tutan var mı
aldım bende D Dr X hatta yanına tırnak makası ekledim wee nin kargo bedeva olduhttps://www.hepsiburada.com/diytoy-...ti-p-HBV00000I711H?url_src=and-product-detail
Bak link bu sepete atinca 200 oluyo bitmemiş henüz alabilirsin D Dr X
Hayır öylece kaldı sipariş veremedimCanım halledebildin mi ?
Bu sözü söylediğine pişman olma sonra uykusuz geceler bizi bekliyorYaaaa ne güzel hissediyorsun
ben hissetmiyorum hala
Keşke benide uyutmasalar
Doğru söylüyorsun oda olabilr bakalım bi kaç gün dikkat edecem düzelme olmazsa başka doktora gidecemÖnceden bebek büyürken rahimde kanama yapmıştır onu fark etmemişsiniz o gelmiştir . Bak benim ilk gebeliğimde kızımın bağırsaklarında parlaklık gözükmüştü . Doktor demişti ki ya hastalık var Allah korusun ki sapasağlam şükür ya da kanama alanı oluşmuş sen fark etmedin ve bebek bunu yutmuş sonradan çıkmış ki kanamam da olmamıştı kese etrafında da kanama yoktu. 2 hafta nasıl geçti bilmiyorum var ya ama şükür 2 hafta sonra gitmişti parlaklık. Meğer ben fark etmemişim ama bebek büyürken orayı bi kanatmış
canım bence amniyosentezden hiç korkma zaten en iyi doktorlara gidiyorsun bunlar onlar için çok kolaylaşmış prosedürler ne ameliyatlar yapıyorlar onlar hiç sorun olmuyor içini ferah tut onlar için dikiş atmak gibi biseyKızlar yarın amniyosentez oluyorum. Umarım bebeğim önce amniyosentez i sağ salim atlatır. Sonra da testi temiz gelir. Kafamda sürekli kuruyorum. Eğer amniyosentez temiz gelirse çok mutlu olacağım üzülmüş olsam bile olsun diyeceğim bunu yaşamam gerekiyormuş. Eğer kötü çıkarsa çok üzüleceğim ama bir yandan da fetal DNA iyi ki yaptırdım diyeceğim yoksa dogunca karşılaşacaktım. Ama bir ihtimal daha var ki sırf amniyosentez yaptırmak için saglıklı bebeğime zarar vermek, ya hiçbirşeyi yoksa ve bu yüzden düşerse. Kendimi hiç affedemem. Bana dua eder misiniz
yok canım almadım ,Peki sen aldın mı park yatak önerin var mı
Rabbım yardımsın olsun ve sagıkla kavus yavruna canımKızlar yarın amniyosentez oluyorum. Umarım bebeğim önce amniyosentez i sağ salim atlatır. Sonra da testi temiz gelir. Kafamda sürekli kuruyorum. Eğer amniyosentez temiz gelirse çok mutlu olacağım üzülmüş olsam bile olsun diyeceğim bunu yaşamam gerekiyormuş. Eğer kötü çıkarsa çok üzüleceğim ama bir yandan da fetal DNA iyi ki yaptırdım diyeceğim yoksa dogunca karşılaşacaktım. Ama bir ihtimal daha var ki sırf amniyosentez yaptırmak için saglıklı bebeğime zarar vermek, ya hiçbirşeyi yoksa ve bu yüzden düşerse. Kendimi hiç affedemem. Bana dua eder misiniz
Hiç korkma amniyosintezden inşallah sorunsuz olucaktır. İnşallah sonucunda da bişey çıkmayacak ve sen iyiki yaptırdım diyeceksinKızlar yarın amniyosentez oluyorum. Umarım bebeğim önce amniyosentez i sağ salim atlatır. Sonra da testi temiz gelir. Kafamda sürekli kuruyorum. Eğer amniyosentez temiz gelirse çok mutlu olacağım üzülmüş olsam bile olsun diyeceğim bunu yaşamam gerekiyormuş. Eğer kötü çıkarsa çok üzüleceğim ama bir yandan da fetal DNA iyi ki yaptırdım diyeceğim yoksa dogunca karşılaşacaktım. Ama bir ihtimal daha var ki sırf amniyosentez yaptırmak için saglıklı bebeğime zarar vermek, ya hiçbirşeyi yoksa ve bu yüzden düşerse. Kendimi hiç affedemem. Bana dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?