2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
canım ben de onu ana kucağını almak istiyorum
ben kendimi çok zor taşıyan biriyimdir onu kullanabileceğimi hiç düşünmüyorum erkekler için gibi geliyor bana o

Benimde çok elim gitti babybjörn kanguruya ama kullanamazsın yorumlarını etrafımdan çok duydum o yüzden instada eggbaby diye bi marka vardı onu aldım. Eğer onu kullanabilirsek babybjörn alırım sonra diye düşündüm

Canım benim her şey çok güzel olacak inşallah , içini ferah tut. Bebeğinde sen de hemen atlatacaksınız inşallah bunları. Dualarımız sizinle

O kadar tuhaf şeyler geliyor ki kan akıntı tuhaf renkli bir akıntı ne bebek te sıkıntı var ne enfeksiyon var ama neden onlar oluyor o kafamı karıştırıyor
Önceden bebek büyürken rahimde kanama yapmıştır onu fark etmemişsiniz o gelmiştir . Bak benim ilk gebeliğimde kızımın bağırsaklarında parlaklık gözükmüştü . Doktor demişti ki ya hastalık var Allah korusun ki sapasağlam şükür ya da kanama alanı oluşmuş sen fark etmedin ve bebek bunu yutmuş sonradan çıkmış ki kanamam da olmamıştı kese etrafında da kanama yoktu. 2 hafta nasıl geçti bilmiyorum var ya ama şükür 2 hafta sonra gitmişti parlaklık. Meğer ben fark etmemişim ama bebek büyürken orayı bi kanatmış

canım dediğin gibi yaza kadar büyüyecekler ve bu Antalya sıcağında bitişik gezmek onun için iyi olmaz diye düşünüyorum arkadaşım şimdi emzirirken bile ikimizde yağış yapış oluyoruz diyor o yüzden ben hiç bakmadım

Canım halledebildin mi ?

Arkadaşlar Mart annelerinden geliyorum, bizlerde cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlıyor, sizden öğrenen çok olmuştur, bizi aydınlatırmısınız, Çin takvimi tutan var mı
Bende çin takvimi tutmadı rus takvimi tutdu ve 16 haftaya kadar hatta 20ci haftaya kadar siz cinsiyyeti boş verim daha bişey almayın

Doğru söylüyorsun oda olabilr bakalım bi kaç gün dikkat edecem düzelme olmazsa başka doktora gidecem

canım bence amniyosentezden hiç korkma zaten en iyi doktorlara gidiyorsun bunlar onlar için çok kolaylaşmış prosedürler ne ameliyatlar yapıyorlar onlar hiç sorun olmuyor içini ferah tut onlar için dikiş atmak gibi bisey

Son düzenleme:
Rabbım yardımsın olsun ve sagıkla kavus yavruna canım

Hiç korkma amniyosintezden inşallah sorunsuz olucaktır. İnşallah sonucunda da bişey çıkmayacak ve sen iyiki yaptırdım diyeceksin. Yaptırmasaydında içinde şüpe kalıcaktı 9ay bebegine stress yaşatacaktın.

Ben amniyosentez olmuştum bi önceki gebeliğimde. Ne yapılırken bi sıkıntı hissettim ne yapıldıktan sonra. Arkadaşların dediği gibi bikaç dk lık bir iş. Gönlün ferah olsun P paki34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…