Ya maşallah keşke bende hissedem.ilkcne zaman hissetinizBu bebe uyutmuyor pıtır pıtır sabahın köründe hey Allahım
6bucuktan beri sağa sola kaydırıyor kendini ne bu enerji bir karış boyuyla
Keşke sadece burnum tıkansa gece 4 den beri kulak ağrısı yaşıyorum öğleden sonra kbb gidicez dayanamıyorum artık ağrıyaBoğaz için birkisel pastil kullanabiliyoruz bildiğim kadarıyla. Benimde burnum sürekli tıkanıyor deniz suyu aldım onu kullanıyorum çok kötü nefes alamamak ben panik oluyordum burnum tıkanınca
Valla beni o ayakta tuttu bı zamana kadar prifemyn verilmişti o çok kötü kokuyordu daha çok kusuyordum sonra prilam yazdırdım rahatladım diyebilirimBulantı hapı bi süre kullandım sonra ben işe yaramadığını düşünüp kullanmamaya başladım belki de yanlış yaptım bilmiyorum ama kullanasım gelmiyor nedense
Rabbim hayırlısıyla tez zaman gğzel sonuçlar gelmesini nasip etsin inşallah ikinizde hiç bir sorun olmadan atlatırsınız dilerimKızlar yarın amniyosentez oluyorum. Umarım bebeğim önce amniyosentez i sağ salim atlatır. Sonra da testi temiz gelir. Kafamda sürekli kuruyorum. Eğer amniyosentez temiz gelirse çok mutlu olacağım üzülmüş olsam bile olsun diyeceğim bunu yaşamam gerekiyormuş. Eğer kötü çıkarsa çok üzüleceğim ama bir yandan da fetal DNA iyi ki yaptırdım diyeceğim yoksa dogunca karşılaşacaktım. Ama bir ihtimal daha var ki sırf amniyosentez yaptırmak için saglıklı bebeğime zarar vermek, ya hiçbirşeyi yoksa ve bu yüzden düşerse. Kendimi hiç affedemem. Bana dua eder misiniz
Zaten eşim için alacaktım kanguruyucanım ben de onu ana kucağını almak istiyorum
ben kendimi çok zor taşıyan biriyimdir onu kullanabileceğimi hiç düşünmüyorum erkekler için gibi geliyor bana o
Evet biraz daha araştırınca vazgeçtim canım evde sling kullanacağım hem sevip sevmediğini görürüm duruma göre belki sonra almayı düşünürüzBenimde çok elim gitti babybjörn kanguruya ama kullanamazsın yorumlarını etrafımdan çok duydum o yüzden instada eggbaby diye bi marka vardı onu aldım. Eğer onu kullanabilirsek babybjörn alırım sonra diye düşündüm
Zaten beni Antalya sıcağı korkutuyor canımcanım dediğin gibi yaza kadar büyüyecekler ve bu Antalya sıcağında bitişik gezmek onun için iyi olmaz diye düşünüyorum arkadaşım şimdi emzirirken bile ikimizde yağış yapış oluyoruz diyor o yüzden ben hiç bakmadım
Ebebek azarbeycana gönderim yapmıyormuş galiba ama. Sen alıp Türkiye’ye mi göndereceksin.Hayır öylece kaldı sipariş veremedim
Ya ama çok merak ediyorum. Em azından hissetsem iyiler mi değil mi onu anlarımBu sözü söylediğine pişman olma sonra uykusuz geceler bizi bekliyor
Bunlardan ben de alacağım ama kararsız kaldım bir tane peluş tulumum var ama o daha büyük beden ilk başlarda giydiremem sanırım minicikkenKızlar ürün geldi ben beğendimm
Evet olabilir çok sık uyanıyorum deliksiz uyku kalmadı hiçGece uyanmaların sebebi bebek mi acaba? Ben de bu aralar sık sık uyanıyorum.
Detaylı ultrasona göre hiç belli olmaz görünmeyedebiliyor pipi , siz yine de cinsiyete göre kıyafet almayınMerhaba arkadaşlar 15+3 deyim diye doktora gittim doktor 1 hafta ileriden söyledi bebek 159 gram çok şükür ama hala cinsiyet net değil bulunduğumuz şehirdeki cihazlar eskiymis fakat Bi emin olmamakla birlikte kız dedi erkek olsa diyoruz bizde görünür du demi ya kesin ayrıntılı da öğrenirsin dedi .
İlk defa bende bu gece hissettim karnımın içinde döndü resmen uykudan uyandımEvet olabilir çok sık uyanıyorum deliksiz uyku kalmadı hiçsabahın köründe de fırıl fırıl biseyler kayıyor içimde hareketsiz durunca çok hissettiriyor
Balık gibi dimiİlk defa bende bu gece hissettim karnımın içinde döndü resmen uykudan uyandım
Nerden almışstınız ben de böyle bir kundak düşünüyorumKızlar ürün geldi ben beğendimm
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım ben hem devlete hem özele gidiyorum pazar günü çok az bi kahve lekem vardı Dr yazdım gel dedi gittim ve kese etrafında kanama başlamış dedi proluton iğne yazdı ve progestan kullanıyorum hiç kalkmadan yatıyorum bugünde devlette kontrolüm var 2li testin sonucunu alıcam banada dua eder misiniz inşallah kanama geçmiştir yatmak çok zormuş rabbim herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin aminnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?