2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Boğaz için birkisel pastil kullanabiliyoruz bildiğim kadarıyla. Benimde burnum sürekli tıkanıyor deniz suyu aldım onu kullanıyorum çok kötü nefes alamamak ben panik oluyordum burnum tıkanınca
Keşke sadece burnum tıkansa gece 4 den beri kulak ağrısı yaşıyorum öğleden sonra kbb gidicez dayanamıyorum artık ağrıya

Bulantı hapı bi süre kullandım sonra ben işe yaramadığını düşünüp kullanmamaya başladım belki de yanlış yaptım bilmiyorum ama kullanasım gelmiyor nedense
Valla beni o ayakta tuttu bı zamana kadar prifemyn verilmişti o çok kötü kokuyordu daha çok kusuyordum sonra prilam yazdırdım rahatladım diyebilirim

Rabbim hayırlısıyla tez zaman gğzel sonuçlar gelmesini nasip etsin inşallah ikinizde hiç bir sorun olmadan atlatırsınız dilerim

Arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım ben hem devlete hem özele gidiyorum pazar günü çok az bi kahve lekem vardı Dr yazdım gel dedi gittim ve kese etrafında kanama başlamış dedi proluton iğne yazdı ve progestan kullanıyorum hiç kalkmadan yatıyorum bugünde devlette kontrolüm var 2li testin sonucunu alıcam banada dua eder misiniz inşallah kanama geçmiştir yatmak çok zormuş rabbim herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin aminnn.

canım ben de onu ana kucağını almak istiyorum
ben kendimi çok zor taşıyan biriyimdir onu kullanabileceğimi hiç düşünmüyorum erkekler için gibi geliyor bana o
Zaten eşim için alacaktım kanguruyu
Evet biraz daha araştırınca vazgeçtim canım evde sling kullanacağım hem sevip sevmediğini görürüm duruma göre belki sonra almayı düşünürüz
Zaten beni Antalya sıcağı korkutuyor canım şimdilik rafa kaldırdım o fikri. Ana kucağı aldım onun yerine

Perinatoloji uzmanı bulduk sonunda şükür doktorum bir liste 5 tane perinatolog vardı birini seçtik hem evimizede yakın 1500 tl fiyat verdi prof kendisi doktorum radyoloji uzmanlarına gitmemi istemedi buna gidicez nasipse

Kızlar ürün geldi ben beğendimm
Bunlardan ben de alacağım ama kararsız kaldım bir tane peluş tulumum var ama o daha büyük beden ilk başlarda giydiremem sanırım minicikken
Kalınlığı nasıl sıcak tutacak gibi mi fotoğraftan çok belli olmuyor kalınlığı

Merhaba arkadaşlar 15+3 deyim diye doktora gittim doktor 1 hafta ileriden söyledi bebek 159 gram çok şükür ama hala cinsiyet net değil bulunduğumuz şehirdeki cihazlar eskiymis fakat Bi emin olmamakla birlikte kız dedi erkek olsa diyoruz bizde görünür du demi ya kesin ayrıntılı da öğrenirsin dedi .

Gece uyanmaların sebebi bebek mi acaba? Ben de bu aralar sık sık uyanıyorum.
Evet olabilir çok sık uyanıyorum deliksiz uyku kalmadı hiç sabahın köründe de fırıl fırıl biseyler kayıyor içimde hareketsiz durunca çok hissettiriyor

Detaylı ultrasona göre hiç belli olmaz görünmeyedebiliyor pipi , siz yine de cinsiyete göre kıyafet almayın hepimiz detaylıyı bekliyoruz kesinleştirmek için grubumuz cinsiyet konusunda en belirsizi oldu bence şubat anneleri olarak

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…