2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
merhaba, ben sizden duymuştum yanlış hatırlamıyorsam, rüyada gördüğünüzün tersi cinsiyet mi çıkmıştı öyle bişey mi var :)

yk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Anladım canım Benim ilk çocukta tersi çıkmıştı. Ama bu sefer doğru çıktı. Kesin bir kanı yok demek ki

yk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Ben rüyamda hamile değilken çok gyzel bir erkek bebek gördüm sonra hamile kaldım ama hamile kaldığını öğrendikten sonraki rüyalarım çok ilginclesti kız mı erkek mi anlayamadigim ya da ki cocugu ama büyük 6 yaşlarında başkasının kiziymis ya da erkek ama bişey hissedemedigim bebekler gördüm,normalde de çok rüya gorurum zaten bilinçaltım tam çöplük ne düşünürsem o girer rüyama bide ben erkek bebek istedigim için hiç gözlemleyemedim acaba haberci mj yoksa bilinçaltım mi gorduruyo diye bebek erkek oldu ama

Ben ilk hamile olduğumu öğrenince rüyamda ultrasonda bak erkek bu pipisi burda dedi doktor sonra bir dk bir dk değil bu kızzzzz yanılmışız hepimiz demişti olup olmayacağı Detaylı ultrasona kaldı bakalım
Şimdilik erkek dediler ama yüzde yüz demediler

Anladım canım Benim ilk çocukta tersi çıkmıştı. Ama bu sefer doğru çıktı. Kesin bir kanı yok demek ki

Daha 1-1,5 aylık falandım rüyamda erkek gördüm hiç şüphem yoktu ve erkek çıktı. Kız olma ihtimali konuşulmadı bile doktorla

demek ki çoğunlukla hep olmasa da çıkıyor gerçekten :) hatta galiba tereddütlü olsa bile çıkıyor ben henüz görmedim rüyamda cinsiyet ama inşallah görürüm madem öyle

Bn de bu bebeğimde hamile olduğumu öğrenince bi bebek gördüm doğumda bana gösteriyorlar erkek ama
Kimseye anlatmadım da bilinçaltımdır diye 15 inde net olacak cinsiyet ama kız dedi başka doktor . Öyle ise bu sefer rüyamın tersi

Bende rüyamda kız görmüştüm ama çevremdeki hamileler falan çoğu erkek olunca dedim erkektir yani ailem hepsi kız hissediyoruz dedi doktorda emin değilim ama kız olabilir deyince çok mutlu olduk kesinde değil tabi bu sene erkek senesi galiba diyor doktorda çoğu erkek deyince

Ben pek rüya görmedim cinsiyetle ilgili ama rüyamda doğum yapmıştım bebek küvezde kalmış bi süre getiriyolar ilk defa görcekmişim,ilk başta bi tane erkek getiriyolar yok bu benim değil diyorum sonra kız bi bebek getiriyolar aa tamam bu benim diyorum cinsiyet de kız çıktı tuttu diyebiliriz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…