Bende hissetmiyorum her halde baZen damar atar gibi oluyor ilk gebelikte 20. Haftayı buluyormuş hissetmek canm. İkizmi seninkiYa ama çok merak ediyorum. Em azından hissetsem iyiler mi değil mi onu anlarım
Bana mı dedin canımmerhaba, ben sizden duymuştum yanlış hatırlamıyorsam, rüyada gördüğünüzün tersi cinsiyet mi çıkmıştı öyle bişey mi var :)
yk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diyeBana mı dedin canım
Anladım canımyk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Daha 1-1,5 aylık falandım rüyamda erkek gördüm hiç şüphem yoktu ve erkek çıktı. Kız olma ihtimali konuşulmadı bile doktorlayk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Ben rüyamda hamile değilken çok gyzel bir erkek bebek gördüm sonra hamile kaldım ama hamile kaldığını öğrendikten sonraki rüyalarım çok ilginclesti kız mı erkek mi anlayamadigim ya da ki cocugu ama büyük 6 yaşlarında başkasının kiziymis ya da erkek ama bişey hissedemedigim bebekler gördüm,normalde de çok rüya gorurum zaten bilinçaltım tam çöplük ne düşünürsem o girer rüyamayk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Ben ilk hamile olduğumu öğrenince rüyamda ultrasonda bak erkek bu pipisi burda dedi doktor sonra bir dk bir dk değil bu kızzzzz yanılmışız hepimiz demiştiyk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Yaa bunda farklılık oldu demekkiPrensesler gibiydim her şeyi yerdimsadece yumuşatıcı kokusu ve eşimin parfüm kokusundan tiksinmiştim
Kalan kan olabilir bence. Bugün nasılsınızTesekkurler2 hafta önce yine olmuştu
Ben ilk bebeğimde gördüğüm bebeğin aynısı olmuştu olmuştu yaaaayk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Evet cidden her gebelik kendine hasYaa bunda farklılık oldu demekki
Anladım canımBenim ilk çocukta tersi çıkmıştı. Ama bu sefer doğru çıktı. Kesin bir kanı yok demek ki
Daha 1-1,5 aylık falandım rüyamda erkek gördüm hiç şüphem yoktu ve erkek çıktı. Kız olma ihtimali konuşulmadı bile doktorla
Ben rüyamda hamile değilken çok gyzel bir erkek bebek gördüm sonra hamile kaldım ama hamile kaldığını öğrendikten sonraki rüyalarım çok ilginclesti kız mı erkek mi anlayamadigim ya da ki cocugu ama büyük 6 yaşlarında başkasının kiziymis ya da erkek ama bişey hissedemedigim bebekler gördüm,normalde de çok rüya gorurum zaten bilinçaltım tam çöplük ne düşünürsem o girer rüyamabide ben erkek bebek istedigim için hiç gözlemleyemedim acaba haberci mj yoksa bilinçaltım mi gorduruyo diye bebek erkek oldu ama
demek ki çoğunlukla hep olmasa da çıkıyor gerçekten :) hatta galiba tereddütlü olsa bile çıkıyorBen ilk hamile olduğumu öğrenince rüyamda ultrasonda bak erkek bu pipisi burda dedi doktor sonra bir dk bir dk değil bu kızzzzz yanılmışız hepimiz demiştiolup olmayacağı Detaylı ultrasona kaldı bakalım
Şimdilik erkek dediler ama yüzde yüz demediler
Çok geçmiş olsun haber edinKeşke sadece burnum tıkansa gece 4 den beri kulak ağrısı yaşıyorum öğleden sonra kbb gidicez dayanamıyorum artık ağrıya
Bn de bu bebeğimde hamile olduğumu öğrenince bi bebek gördüm doğumda bana gösteriyorlar erkek amaBen rüyamda hamile değilken çok gyzel bir erkek bebek gördüm sonra hamile kaldım ama hamile kaldığını öğrendikten sonraki rüyalarım çok ilginclesti kız mı erkek mi anlayamadigim ya da ki cocugu ama büyük 6 yaşlarında başkasının kiziymis ya da erkek ama bişey hissedemedigim bebekler gördüm,normalde de çok rüya gorurum zaten bilinçaltım tam çöplük ne düşünürsem o girer rüyamabide ben erkek bebek istedigim için hiç gözlemleyemedim acaba haberci mj yoksa bilinçaltım mi gorduruyo diye bebek erkek oldu ama
Tşk ederim inşallah Allh ım kimseyi bu yolda yarıda koymasınGeçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Ben pek rüya görmedim cinsiyetle ilgili ama rüyamda doğum yapmıştım bebek küvezde kalmış bi süre getiriyolar ilk defa görcekmişim,ilk başta bi tane erkek getiriyolar yok bu benim değil diyorum sonra kız bi bebek getiriyolar aa tamam bu benim diyorum cinsiyet de kız çıktı tuttu diyebiliriz sanırımyk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Teşekkür ederim biran önce şu kulak ağrım geçsin başka bişey istemyrumÇok geçmiş olsun haber edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?