Bana 12. Haftada kız gibi görünüyor demişti doktorum 16. Haftada kontrole gitmeyr iki gün kala kız güzelliğinde erkek bebeğine doğum yapıyordum kontrole gittğimizde kesin koz denmiştiyk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Rüyamda erkek görmüştüm yani onu yazmamışımyk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
çok teşekkürler cevaplarınız için :)Rüyamda erkek görmüştüm yani onu yazmamışım
evet ya daha önce hiç hissetmediğim bir hisBalık gibi dimi
Balık gibi dimi
İyi sordun bende kızlardan sormak istiyordum Benim yaralı yerim biz bir ay falan yaşamadık benden dolayı. şimdi ilişkide olamıyoruz çok acıyor geçmiyor bende kurulukmu var nedir evliliyin ilk aylarındada olmuştum sonra geçmişti şimdi neden acaba böyle oluyor acıyor kızlar?Kızlar birşey soracağım affedersinizcinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?
Evet ben zaten türkiye adresine sipariş ediyorum kargo şirketinin adresine oda azerbaycana gönderiyor. Sadece üye olamadım türk numarası istiyor. Kargo şirketide numara temin etmiyor yalnız bize ulaştırıyorlar sadece. Araştırıyorum halaEbebek azarbeycana gönderim yapmıyormuş galiba ama. Sen alıp Türkiye’ye mi göndereceksin.
Bizde de yok canım eşim istemiyor korkuyor bir şey olur diye o öyle yapınca bende istemiyorum asker arkadaşı gibi geçiyor günlerimizKızlar birşey soracağım affedersinizcinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?
Biz korkuyoruzKızlar birşey soracağım affedersinizcinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?
Benim de 6dan 12ye kadar kanamam vardı, yasaktı. Sonra zaten annemlere geldim, farklı şehirlerdeyiz ama geliyor yanıma yine de yanaşmıyor korkudan. Ben de korkuyorum açıkçası. Yakın zamanda evimize döneceğiz beraber, kardeş kardeş geçineceğizKızlar birşey soracağım affedersinizcinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?
Benim de tutmadı
Bende çin takvimi tutmadı rus takvimi tutdu ve 16 haftaya kadar hatta 20ci haftaya kadar siz cinsiyyeti boş verim daha bişey almayın
Yaşamıyorduk ilk aylar kanama yaşamıştım 3 ayı doldurunca sordum doktor ilişki olabilir dedi. Bu seferde başıma mantar bela oldu yine kanamam oldu yakın zamanda çok azdı ilişkiye bağlıydı acile gittim tabi. O defter bizim için kapandı galiba yaKızlar birşey soracağım affedersinizcinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?
Ben de 2 ay yaşamadım sonra bi kere denedik aşırı ağrı oldu anlamlandıramadım çok fena yanma ve ağrı oldu 1 saat boyuİyi sordun bende kızlardan sormak istiyordum Benim yaralı yerim biz bir ay falan yaşamadık benden dolayı. şimdi ilişkide olamıyoruz çok acıyor geçmiyor bende kurulukmu var nedir evliliyin ilk aylarındada olmuştum sonra geçmişti şimdi neden acaba böyle oluyor acıyor kızlar?
Ay evet bende korkuyorum ama eşim benden çok korkuyor 2 aydan sonra 1 kere yaşadık o çok korktu sürekli bişey olmaz dimi diyip durduBizde de yok canım eşim istemiyor korkuyor bir şey olur diye o öyle yapınca bende istemiyorum asker arkadaşı gibi geçiyor günlerimiz
Herkesin eşi daha çok korkuyor demekki evet bizde de öyle bende korkuyorum ama eşim benden çok korkuyorBiz korkuyoruzyani ben bi şekilde korkumu yensem ve istesem de yapmaz eşim o benden daha çok korkuyor birşey olur diye
Benim de 6dan 12ye kadar kanamam vardı, yasaktı. Sonra zaten annemlere geldim, farklı şehirlerdeyiz ama geliyor yanıma yine de yanaşmıyor korkudan. Ben de korkuyorum açıkçası. Yakın zamanda evimize döneceğiz beraber, kardeş kardeş geçineceğiz
Çok geçmiş olsunYaşamıyorduk ilk aylar kanama yaşamıştım 3 ayı doldurunca sordum doktor ilişki olabilir dedi. Bu seferde başıma mantar bela oldu yine kanamam oldu yakın zamanda çok azdı ilişkiye bağlıydı acile gittim tabi. O defter bizim için kapandı galiba ya
Biz de 1 kere yapabildik ama o yanma hissi bende de oldu çok kötüydü aglayacaktim nerdeyse, daha da denemedik onyargiliyim artık korkuyorumBen de 2 ay yaşamadım sonra bi kere denedik aşırı ağrı oldu anlamlandıramadım çok fena yanma ve ağrı oldu 1 saat boyu
Açıkçası seninle aynı düşüncedeydim uzaklasmak istemiyordum ama önemli olan bebeğin sağlığı bundan sonra. Eşimle hemfikiriz bu yüzden içim daha rahatÇok geçmiş olsunyaa bebekler iyi olsunda öncelik o tabi ama insan bi yandan da eşinden uzaklaşmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?