2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
yk aslında size demedim ortaya sormaya çalışmıştım :)))) genel olarak herkese :) rüyasında görüp de cinsiyeti doğru çıkan oldu mu diye
Bana 12. Haftada kız gibi görünüyor demişti doktorum 16. Haftada kontrole gitmeyr iki gün kala kız güzelliğinde erkek bebeğine doğum yapıyordum kontrole gittğimizde kesin koz denmişti

Kızlar birşey soracağım affedersiniz cinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?

İyi sordun bende kızlardan sormak istiyordum Benim yaralı yerim biz bir ay falan yaşamadık benden dolayı. şimdi ilişkide olamıyoruz çok acıyor geçmiyor bende kurulukmu var nedir evliliyin ilk aylarındada olmuştum sonra geçmişti şimdi neden acaba böyle oluyor acıyor kızlar?

Ebebek azarbeycana gönderim yapmıyormuş galiba ama. Sen alıp Türkiye’ye mi göndereceksin.
Evet ben zaten türkiye adresine sipariş ediyorum kargo şirketinin adresine oda azerbaycana gönderiyor. Sadece üye olamadım türk numarası istiyor. Kargo şirketide numara temin etmiyor yalnız bize ulaştırıyorlar sadece. Araştırıyorum hala

Bizde de yok canım eşim istemiyor korkuyor bir şey olur diye o öyle yapınca bende istemiyorum asker arkadaşı gibi geçiyor günlerimiz

Biz korkuyoruz yani ben bi şekilde korkumu yensem ve istesem de yapmaz eşim o benden daha çok korkuyor birşey olur diye

Benim de 6dan 12ye kadar kanamam vardı, yasaktı. Sonra zaten annemlere geldim, farklı şehirlerdeyiz ama geliyor yanıma yine de yanaşmıyor korkudan. Ben de korkuyorum açıkçası. Yakın zamanda evimize döneceğiz beraber, kardeş kardeş geçineceğiz

Yaşamıyorduk ilk aylar kanama yaşamıştım 3 ayı doldurunca sordum doktor ilişki olabilir dedi. Bu seferde başıma mantar bela oldu yine kanamam oldu yakın zamanda çok azdı ilişkiye bağlıydı acile gittim tabi. O defter bizim için kapandı galiba ya

Ben de 2 ay yaşamadım sonra bi kere denedik aşırı ağrı oldu anlamlandıramadım çok fena yanma ve ağrı oldu 1 saat boyu

Bizde de yok canım eşim istemiyor korkuyor bir şey olur diye o öyle yapınca bende istemiyorum asker arkadaşı gibi geçiyor günlerimiz
Ay evet bende korkuyorum ama eşim benden çok korkuyor 2 aydan sonra 1 kere yaşadık o çok korktu sürekli bişey olmaz dimi diyip durdu ay böyle de uzak kalmak istemiyorum bi yandan

Biz korkuyoruz yani ben bi şekilde korkumu yensem ve istesem de yapmaz eşim o benden daha çok korkuyor birşey olur diye
Herkesin eşi daha çok korkuyor demekki evet bizde de öyle bende korkuyorum ama eşim benden çok korkuyor ay böyle de nasıl olur insan korkuyor araya mesafe de girsin istemiyorum birde yakın bi arkadaşım var o kafamı karıştırdı işte uzaklaşır felan diye bende tedirgin oldum

Bende 2 ay kardeş gibi takıldım şimdi normalleşmek istiyorum ama korkuyoruz ay herkes aynıymış bende bi biz korkuyoruz yaşamıyoruz sanıyordum

Çok geçmiş olsun yaa bebekler iyi olsunda öncelik o tabi ama insan bi yandan da eşinden uzaklaşmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…