2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ben de 2 ay yaşamadım sonra bi kere denedik aşırı ağrı oldu anlamlandıramadım çok fena yanma ve ağrı oldu 1 saat boyu
Bende de oldu ben su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum o yüzden, güvenli doğal içerikli olanlardan alabilirsiniz. Bence hekim yasaklamadığı sürece sorun yok kızlar ya korkmayın bişey olmaz inşallah. Bence haftada 1 falan ilişki yaşamakta sıkıntı yok eşlerle de çok uzaklaşmamak lazım diye düşünüyorum

Aramızda 1500 km var

Eşim istiyor ama ben yapamıyorum normalde biz de çok sık olurdu şimdi garip şekilde canım acıyor sanki ilk gece acısı gibi tarif edeyim ve normalde çok istekliydim hayatımda ama hamilelikten sonra isteğim gitti tersi oldu ben de bu konudan üzülüyorum niye canım istemiyor diye

Bizede ilk 3 ay yasaktı lekelenmemde olmuştu birliktelik olmamasına rağmen 12. Hafta bittikten sonra danışıp sordum 3 ayını doldurdun deneyeblirsniz ama ağrı olursa ilişki yasak demişti şükür ağrı olmadı bizde korkarak denedik baktık bişey olmuyor haftada 1-2 devam ediyoruz yani

Kbb doktorundan geldim kulağımın içi ve boğazım kızarmış 3 ayımı doldurduğum için oda onayladı augmentin ve parol yazdı ama etlerim kemiklerim acıyor yürücek dermanım bile yok kafamla kulaklarım patlıcak derecede tıkanıkAntibiyotik fayda eder umarım okadar grip oldum hiç kulaklarım byle olmamıştı

Geçmiş olsun canım salgın var sanırım çabuk etki eder ilaçlar bir iki güne geçer

Geçmiş olsun canım salgın var sanırım çabuk etki eder ilaçlar bir iki güne geçer
Teşekkür ederim evet salgın varmış halbuki evden çıktığımda yoktu nasıl böyle kötü oldum anlamdım eşim taşıyıcı oldu herhalde aslında kimseyle öpüşüp sarılmamak lazımçabuk etki etsin ya ne yatabiliyorum ne kalkablyrum

Hangi markayı kullanıyorsunuz hiç anlamam onlardan

Evet bende de öyle ağrı oldu belki ağrıdan dolayı yapmak istemiyorsunuz. Birde hamilelikte ya aşırı cinsel istek yada tam tersi isteksizlik oluyormuş

Bende aşırı ağrı oldu hamilelikten önce de ağrılı olurdu ama bu sefer biraz fazla oldu

Bende aşırı ağrı oldu hamilelikten önce de ağrılı olurdu ama bu sefer biraz fazla oldu
Bu sefer hamilelikten kaynaklı olmuştur birde pozisyona bağlı doktorum sen üstte ol ağrıyı kontrol et dedi ama ben ona cesaret edemedim kaşık pozisyonu en iyi en rahatı ama bu sefer fazla ağrın olduysa doktora danış

Evet bende de öyle ağrı oldu belki ağrıdan dolayı yapmak istemiyorsunuz. Birde hamilelikte ya aşırı cinsel istek yada tam tersi isteksizlik oluyormuş
Bende aşırı istek olmuştu özellkle ilk üç ay ama azaldı devam edyor istek hala öncedende böyleydi hamilelikte böyle beni etkilemedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…