Bende de oldu ben su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum o yüzden, güvenli doğal içerikli olanlardan alabilirsiniz. Bence hekim yasaklamadığı sürece sorun yok kızlar ya korkmayın bişey olmaz inşallah. Bence haftada 1 falan ilişki yaşamakta sıkıntı yok eşlerle de çok uzaklaşmamak lazım diye düşünüyorumBen de 2 ay yaşamadım sonra bi kere denedik aşırı ağrı oldu anlamlandıramadım çok fena yanma ve ağrı oldu 1 saat boyu
İlk mi acaba hepimizin deBende 2 ay kardeş gibi takıldım şimdi normalleşmek istiyorum ama korkuyoruz ay herkes aynıymış bende bi biz korkuyoruz yaşamıyoruz sanıyordum
Aramızda 1500 km varBende de oldu ben su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum o yüzden, güvenli doğal içerikli olanlardan alabilirsiniz. Bence hekim yasaklamadığı sürece sorun yok kızlar ya korkmayın bişey olmaz inşallah. Bence haftada 1 falan ilişki yaşamakta sıkıntı yok eşlerle de çok uzaklaşmamak lazım diye düşünüyorum
Eşim istiyor ama ben yapamıyorum normalde biz de çok sık olurdu şimdi garip şekilde canım acıyor sanki ilk gece acısı gibi tarif edeyimKızlar birşey soracağım affedersinizcinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?
Kaç haftalik hissettin cnmİlk defa bende bu gece hissettim karnımın içinde döndü resmen uykudan uyandım
Bizede ilk 3 ay yasaktı lekelenmemde olmuştu birliktelik olmamasına rağmen 12. Hafta bittikten sonra danışıp sordum 3 ayını doldurdun deneyeblirsniz ama ağrı olursa ilişki yasak demişti şükür ağrı olmadı bizde korkarak denedik baktık bişey olmuyor haftada 1-2 devam ediyoruz yaniKızlar birşey soracağım affedersinizcinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?
Benim yeni yeni başladı aslında bir kaç gündür sabahları var 16+4 oldukKaç haftalik hissettin cnm
Geçmiş olsun canım salgın var sanırımKbb doktorundan geldim kulağımın içi ve boğazım kızarmış 3 ayımı doldurduğum için oda onayladı augmentin ve parol yazdı ama etlerim kemiklerim acıyor yürücek dermanım bile yok kafamla kulaklarım patlıcak derecede tıkanıkAntibiyotik fayda eder umarım okadar grip oldum hiç kulaklarım byle olmamıştı
Merhaba sizinle daha önce konuştuk mu tam hatırlamıyorum ama bende Antalyadayım. Hangi doktora gidiyorsunuz?Ben vazgeçtim ya çok içime sinmedi maalesefbelki doğduktan sonra düşünebilirim ama antalya sıcağında çok zor o kanguruyla
Teşekkür ederim evet salgın varmış halbuki evden çıktığımda yoktu nasıl böyle kötü oldum anlamdım eşim taşıyıcı oldu herhalde aslında kimseyle öpüşüp sarılmamak lazımGeçmiş olsun canım salgın var sanırımçabuk etki eder ilaçlar bir iki güne geçer
Hangi markayı kullanıyorsunuz hiç anlamam onlardanBende de oldu ben su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum o yüzden, güvenli doğal içerikli olanlardan alabilirsiniz. Bence hekim yasaklamadığı sürece sorun yok kızlar ya korkmayın bişey olmaz inşallah. Bence haftada 1 falan ilişki yaşamakta sıkıntı yok eşlerle de çok uzaklaşmamak lazım diye düşünüyorum
Evet bende de öyle ağrı olduEşim istiyor ama ben yapamıyorum normalde biz de çok sık olurdu şimdi garip şekilde canım acıyor sanki ilk gece acısı gibi tarif edeyimve normalde çok istekliydim hayatımda ama hamilelikten sonra isteğim gitti tersi oldu ben de bu konudan üzülüyorum niye canım istemiyor diye
Bugün 17 haftalık olduKaç haftalik hissettin cnm
Bende aşırı ağrı olduBizede ilk 3 ay yasaktı lekelenmemde olmuştu birliktelik olmamasına rağmen 12. Hafta bittikten sonra danışıp sordum 3 ayını doldurdun deneyeblirsniz ama ağrı olursa ilişki yasak demişti şükür ağrı olmadı bizde korkarak denedik baktık bişey olmuyor haftada 1-2 devam ediyoruz yani
Bazen bende kayganlaştırıcı istiyorum ya hamilelikten önce ara ara yanma acı oluyordu eşime al diyorum da çekiniyor herhalde masaj yağı deneriz dyorda onla sağlıklı olmazHangi markayı kullanıyorsunuz hiç anlamam onlardan
Bu sefer hamilelikten kaynaklı olmuştur birde pozisyona bağlı doktorum sen üstte ol ağrıyı kontrol et dedi ama ben ona cesaret edemedim kaşık pozisyonu en iyi en rahatı ama bu sefer fazla ağrın olduysa doktora danışBende aşırı ağrı olduhamilelikten önce de ağrılı olurdu ama bu sefer biraz fazla oldu
Bende aşırı istek olmuştu özellkle ilk üç ay ama azaldı devam edyor istek hala öncedende böyleydi hamilelikte böyle beni etkilemedi sanırımEvet bende de öyle ağrı oldubelki ağrıdan dolayı yapmak istemiyorsunuz. Birde hamilelikte ya aşırı cinsel istek yada tam tersi isteksizlik oluyormuş
Aynennnnn tıpkı bendede böyle oldu neden oluyor acabaaaBen de 2 ay yaşamadım sonra bi kere denedik aşırı ağrı oldu anlamlandıramadım çok fena yanma ve ağrı oldu 1 saat boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?