2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bende aşırı istek olmuştu özellkle ilk üç ay ama azaldı devam edyor istek hala öncedende böyleydi hamilelikte böyle beni etkilemedi sanırım
Bendede ilk üç ay isteksizlik oldu şimdi aşırı isrek var amma korkuyorum yine acıyacak diye olmuyorum ben evlendigimdede ilk 6 ay falan cok aci cekiyordum bir turlu hep akışında gitmiyordu canım sıkılıyordu. Şimdi yine döndük başa

Bende öyle düşünüyorum. Benim görümcem hamileliyini öğrendiyi ilk günden hep ilişkide olmuşlar bişey olmamış amma ben olamadım acımasa iyiydi sanki yakıyor gibi oluyor

B Buffalosos benim sıpa kapatıyor kendini ne 2 ne 4 boyutlu hiç birinde göstermedi ama ultrasonu atsam tahmin yaparmısın başka tahmin yapacaklar varsa tahminleri alalım teyzoşlar

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-08-15-51-25-205_com.whatsapp.webp
    9 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar merhaba bugün doktora gittim normalde 17+4 olması lazım bir hafta ileriden gidiyormuş benim oğlan . Erkekler biraz önden gidiyor dedi sizde de bu tarz birşey oldu mu merak ettim
Bir kaç gün geriden bizimki haydaaa benim cinsiyet bu şeyler de hep kız gibi erkek dediler de bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…