- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Bendede ilk üç ay isteksizlik oldu şimdi aşırı isrek var amma korkuyorum yine acıyacak diye olmuyorum ben evlendigimdede ilk 6 ay falan cok aci cekiyordum bir turlu hep akışında gitmiyordu canım sıkılıyordu. Şimdi yine döndük başaBende aşırı istek olmuştu özellkle ilk üç ay ama azaldı devam edyor istek hala öncedende böyleydi hamilelikte böyle beni etkilemedi sanırım
Bende öyle düşünüyorum. Benim görümcem hamileliyini öğrendiyi ilk günden hep ilişkide olmuşlar bişey olmamış amma ben olamadımBende de oldu ben su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum o yüzden, güvenli doğal içerikli olanlardan alabilirsiniz. Bence hekim yasaklamadığı sürece sorun yok kızlar ya korkmayın bişey olmaz inşallah. Bence haftada 1 falan ilişki yaşamakta sıkıntı yok eşlerle de çok uzaklaşmamak lazım diye düşünüyorum
Kapanıyor mu nedirAynennnnn tıpkı bendede böyle oldu neden oluyor acabaaa
Evet ya sanki kapanmış başa dönmüşüzKapanıyor mu nedirçocuk nasıl çıkacak normal yapsak ya aşırı acıdı benim de yapmadık bir daha acıdan
Bi deneyin yada kayganlaştırıcı kullanınBendede ilk üç ay isteksizlik oldu şimdi aşırı isrek var amma korkuyorum yine acıyacak diye olmuyorum ben evlendigimdede ilk 6 ay falan cok aci cekiyordum bir turlu hep akışında gitmiyordu canım sıkılıyordu. Şimdi yine döndük başa
Bende 16+2 yerine 16+6 gösteriyordu bir hafta cok iyi benceKızlar merhaba bugün doktora gittim normalde 17+4 olması lazım bir hafta ileriden gidiyormuş benim oğlan . Erkekler biraz önden gidiyor dedi sizde de bu tarz birşey oldu mu merak ettim
Evet benimde öyleydi bir hafta önden gidiyordu ama erkek değilki bizimkiKızlar merhaba bugün doktora gittim normalde 17+4 olması lazım bir hafta ileriden gidiyormuş benim oğlan . Erkekler biraz önden gidiyor dedi sizde de bu tarz birşey oldu mu merak ettim
Hiç kullanmadım bi zararı olmaz mı hamilelereBi deneyin yada kayganlaştırıcı kullanın
O kendi açılır doğumda merak etmeKapanıyor mu nedirçocuk nasıl çıkacak normal yapsak ya aşırı acıdı benim de yapmadık bir daha acıdan
Sanmıyorum ama bi doktora danışın yinede belki önereceği ürün olurHiç kullanmadım bi zararı olmaz mı hamilelere
Bir kaç gün geriden bizimki haydaaa benim cinsiyet bu şeyler de hep kız gibiKızlar merhaba bugün doktora gittim normalde 17+4 olması lazım bir hafta ileriden gidiyormuş benim oğlan . Erkekler biraz önden gidiyor dedi sizde de bu tarz birşey oldu mu merak ettim
Benim dediklerim hep tersi çıktıB Buffalosos benim sıpa kapatıyor kendini ne 2 ne 4 boyutlu hiç birinde göstermedi ama ultrasonu atsam tahmin yaparmısınbaşka tahmin yapacaklar varsa tahminleri alalım teyzoşlar Eki Görüntüle 3298207
Valla bende öyle düşündüm kapandı mı 2 ay da nedir dedimKapanıyor mu nedirçocuk nasıl çıkacak normal yapsak ya aşırı acıdı benim de yapmadık bir daha acıdan
Seninki kız mı yoksa yaBir kaç gün geriden bizimki haydaaa benim cinsiyet bu şeyler de hep kız gibierkek dediler de bakalım
Hangisi güvenli acaba bide öyle denesekBazen bende kayganlaştırıcı istiyorum ya hamilelikten önce ara ara yanma acı oluyordu eşime al diyorum da çekiniyor herhalde masaj yağı deneriz dyorda onla sağlıklı olmaz
2 ay yapamayınca acaba ondan mı oldu dedimAynennnnn tıpkı bendede böyle oldu neden oluyor acabaaa
Detaylı ultrasona kaldı işimizSeninki kız mı yoksa ya
Trendyoldan aldım canım link ekliyorumNerden almışstınız ben de böyle bir kundak düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?