2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Arkadaşını dinleme bence sen. Biz istemiyor değiliz eşlerimiz daha çok korkuyor adamın aklı fikri cinsellikte olsa bunu düşünmezdi bence.
Merhaba sizinle daha önce konuştuk mu tam hatırlamıyorum ama bende Antalyadayım. Hangi doktora gidiyorsunuz?
Evet hatta fetal dna için sana brosur atmistim yanlis hatirlamiyorsam Medstar Mustafa Sağlama gidiyorum ben
Kızlar merhaba bugün doktora gittim normalde 17+4 olması lazım bir hafta ileriden gidiyormuş benim oğlan . Erkekler biraz önden gidiyor dedi sizde de bu tarz birşey oldu mu merak ettim
Benim kız ama hep 4 gün önde

Kayganlastırıcı su bazlı biz bunu kullanıyoruz hep hamile kaldığımda da bunu kullanıyorduk hiç sekmedi
Pembe şişeli Migros Carrefour’larda da var

Eklentiler

• 34D330D6-DF6F-4ACF-A687-413AA0E9AE9B.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 68
Evet bende de öyle ağrı oldu belki ağrıdan dolayı yapmak istemiyorsunuz. Birde hamilelikte ya aşırı cinsel istek yada tam tersi isteksizlik oluyormuş
İlk gebeliğimde çok istekliydim rüyalar falan görürdüm bunda ben de hiç istek kalmamış inş geçicidir

Kızlar bir doktor bana demişti ki ilişki olursa da erkeğin korunduğu ilişki olsun çünkü meni erken doğumlara neden olabiliyor gibi bir şey demişti . Böyle bir şey dediler mi ?

Ya sizin kocalarınız ne güzel kendileri endişeleniyor bendekinde korku yok doktor serbest diyor niye evhamlı olalım ki diyor
Geçen gün tamam yapalım dedim yok dedi bisey olur denk gelir senin yüzünden dersin ben doğumdan sonrayı bekliyorum o zaman sen düşün dedi

Kızlar bir doktor bana demişti ki ilişki olursa da erkeğin korunduğu ilişki olsun çünkü meni erken doğumlara neden olabiliyor gibi bir şey demişti . Böyle bir şey dediler mi ?
Bütün tanıdıklarım komple serbest yapmışlar ben evhamlıyım 1-2 kez kondomla yaptık yoksa zararı yokmuş

benim de canım hiç istemiyor aklımın en uzak köşesinde bile yok hatta

Bana doktorum steril olma açısında kondom ile birlikte olun demişti enfeksiyona çok açık olduğumuz için

Anladım valla ben öncekinde kondom falan kullanmadım enfeksiyon da kapmadım dikkat etmiştik hijyene
Yine öyle devam tabii olursa
Bence olmasında sakınca yok ama eşlerin bu korkma durumu da insanın isteğini azaltıyor gerçi bende öyle çok istekli değilim ama

Benim arkdsıma dediler meni zarar veriyor hamilelikte dokulara kanamaya sebebiyet olablir demiş doktoru

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…