Ben göremedim o bayan bitkisel kayganlaştırıcı adını yazarsa haber ver bari banadaHangisi güvenli acaba bide öyle denesek
Arkadaşını dinleme bence sen. Biz istemiyor değiliz eşlerimiz daha çok korkuyor adamın aklı fikri cinsellikte olsa bunu düşünmezdi bence.Herkesin eşi daha çok korkuyor demekki evet bizde de öyle bende korkuyorum ama eşim benden çok korkuyoray böyle de nasıl olur insan korkuyor araya mesafe de girsin istemiyorum birde yakın bi arkadaşım var o kafamı karıştırdı işte uzaklaşır felan diye bende tedirgin oldum
Evet hatta fetal dna için sana brosur atmistim yanlis hatirlamiyorsamMerhaba sizinle daha önce konuştuk mu tam hatırlamıyorum ama bende Antalyadayım. Hangi doktora gidiyorsunuz?
Benim kız ama hep 4 gün öndeKızlar merhaba bugün doktora gittim normalde 17+4 olması lazım bir hafta ileriden gidiyormuş benim oğlan . Erkekler biraz önden gidiyor dedi sizde de bu tarz birşey oldu mu merak ettim
Benim eşim korkuyor bebeğe bir şey olacak diyeBen de 2 ay yaşamadım sonra bi kere denedik aşırı ağrı oldu anlamlandıramadım çok fena yanma ve ağrı oldu 1 saat boyu
Ay yok biz de aynı ben istemiyorum bulantıdan oldu da istesem eşim deli gibi korkuyor. Kanki olduk iyiceBende 2 ay kardeş gibi takıldım şimdi normalleşmek istiyorum ama korkuyoruz ay herkes aynıymış bende bi biz korkuyoruz yaşamıyoruz sanıyordum
İlk gebeliğimde çok istekliydim rüyalar falan görürdümEvet bende de öyle ağrı oldubelki ağrıdan dolayı yapmak istemiyorsunuz. Birde hamilelikte ya aşırı cinsel istek yada tam tersi isteksizlik oluyormuş
Benimde 1 hafta önden gidiyor bugün 16+0 ama 17+0 görünüyor ölçümlerdeKızlar merhaba bugün doktora gittim normalde 17+4 olması lazım bir hafta ileriden gidiyormuş benim oğlan . Erkekler biraz önden gidiyor dedi sizde de bu tarz birşey oldu mu merak ettim
Bütün tanıdıklarım komple serbest yapmışlar ben evhamlıyım 1-2 kez kondomla yaptık yoksa zararı yokmuşKızlar bir doktor bana demişti ki ilişki olursa da erkeğin korunduğu ilişki olsun çünkü meni erken doğumlara neden olabiliyor gibi bir şey demişti . Böyle bir şey dediler mi ?
Erkek miBenimde 1 hafta önden gidiyor bugün 16+0 ama 17+0 görünüyor ölçümlerde
benim de canım hiç istemiyor aklımın en uzak köşesinde bile yok hattaEşim istiyor ama ben yapamıyorum normalde biz de çok sık olurdu şimdi garip şekilde canım acıyor sanki ilk gece acısı gibi tarif edeyimve normalde çok istekliydim hayatımda ama hamilelikten sonra isteğim gitti tersi oldu ben de bu konudan üzülüyorum niye canım istemiyor diye
Ben de öyle biliyordum da doğum erken falan deyince sorayım sizlere de dedimBütün tanıdıklarım komple serbest yapmışlar ben evhamlıyım 1-2 kez kondomla yaptık yoksa zararı yokmuş
Bana doktorum steril olma açısında kondom ile birlikte olun demişti enfeksiyona çok açık olduğumuz içinKızlar bir doktor bana demişti ki ilişki olursa da erkeğin korunduğu ilişki olsun çünkü meni erken doğumlara neden olabiliyor gibi bir şey demişti . Böyle bir şey dediler mi ?
Benim kızım hep önden giderdi 1 hafta 10 günErkek mi
AnladımBana doktorum steril olma açısında kondom ile birlikte olun demişti enfeksiyona çok açık olduğumuz için
Bence olmasında sakınca yok ama eşlerin bu korkma durumu da insanın isteğini azaltıyor gerçi bende öyle çok istekli değilim amaAnladımvalla ben öncekinde kondom falan kullanmadım enfeksiyon da kapmadım dikkat etmiştik hijyene
Yine öyle devamtabii olursa
Valla tuhaf ama işime geldi bu seferBence olmasında sakınca yok ama eşlerin bu korkma durumu da insanın isteğini azaltıyor gerçi bende öyle çok istekli değilim ama
Benim arkdsıma dediler meni zarar veriyor hamilelikte dokulara kanamaya sebebiyet olablir demiş doktoruKızlar bir doktor bana demişti ki ilişki olursa da erkeğin korunduğu ilişki olsun çünkü meni erken doğumlara neden olabiliyor gibi bir şey demişti . Böyle bir şey dediler mi ?
Geçmiş olsunKbb doktorundan geldim kulağımın içi ve boğazım kızarmış 3 ayımı doldurduğum için oda onayladı augmentin ve parol yazdı ama etlerim kemiklerim acıyor yürücek dermanım bile yok kafamla kulaklarım patlıcak derecede tıkanıkAntibiyotik fayda eder umarım okadar grip oldum hiç kulaklarım byle olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?