2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benim arkdsıma dediler meni zarar veriyor hamilelikte dokulara kanamaya sebebiyet olablir demiş doktoru
Meni de doğumu etkileyen bir madde var suni sancidaki bir madde menide de varmış hatta doğum yaklaştığı zaman kolaylasmasi için ilişki önerirler normal dogumda

Senin kesin sonuç ne zaman belli olacak her zaman bakamıyorum sırf o tarihi not alıcam kaçırmayayım diye valla çatlıcam belli oldu mu yoksa kaçırdım mı?
benim iş detaylı ultrasona 17 ekime kaldı en son gittiğimizde kendini tepetakla yapıp bacakları bağdaş yaptı inadıma doktor erkek gibi düsünelim yine de gerisi süpriz olur dedi

Canım geçmiş olsun korkutmak istemem ama yeni korona vakasında kulak ağrısı ve diğer eski belirtiler varmış, dikkat et kendine bol bol şifa deposu kemik suyuna çorbalar iç vitaminini eksik etme, tıkanıklık içinde deniz suyu kullanabilirsin

benim iş detaylı ultrasona 17 ekime kaldı en son gittiğimizde kendini tepetakla yapıp bacakları bağdaş yaptı inadıma doktor erkek gibi düsünelim yine de gerisi süpriz olur dedi
Amannn sen şu sıpaya bak, genelde kız olunca göstermez saklarmış derler ama bilemiyorum tabi Rabbim gönlünden geçeni hayırlıya çevirerek versin inşallah canım

Kızlar bir doktor bana demişti ki ilişki olursa da erkeğin korunduğu ilişki olsun çünkü meni erken doğumlara neden olabiliyor gibi bir şey demişti . Böyle bir şey dediler mi ?
Doktorum dogumumun son haftalarinda korunmasız iliski yasayin demisti evet boyle birsey var bizde ise yaramamisti ama varr

Amannn sen şu sıpaya bak, genelde kız olunca göstermez saklarmış derler ama bilemiyorum tabi Rabbim gönlünden geçeni hayırlıya çevirerek versin inşallah canım
Ne güzel dua bu Allah razı olsun yavrularımız sağlıklı hayırlı birer evlat olsunlar hepimizin inşallah

Geçmiş olsun kasılma için de ilaç veriyorlar sanırım bana da ilk gebelikte vermişti ama dayandık şükür 38 e kadar dinlenin inş bir şey olmaz osteocare vermişti sanki

Benim de iki hamileliğimde doğuma kadar doktor hep kasılman var, bunlar doğum sancısı diyordu. İlkinde korktum, hastene yatışı yapalım dediler söz dinledim. Boş serum verip durdular. İkinci de artık biraz bilgilenmiştim. Yatmayacağım, bol su tüketirim dedim tamam dediler. Erken doğum da olmadı. Zaten ben sancı hissetmiyordum hiç, nst denen cihazda çıkıyordu sadece

Canım geçmiş olsun, bende de kanama alanı vardı enson 1 ayı geciktir lekelenmem olmuyor. Rahimde kasılma olayını merak ettim belirtisi var mı? Benim de sol kasigimin olduğu tarafa arada ağrı giriyor, sızı gibi

Evet hatta fetal dna için sana brosur atmistim yanlis hatirlamiyorsam Medstar Mustafa Sağlama gidiyorum ben
Aaa tmm şimdi hatırladım. Seninle konuştuğumuzda ben şehir dışındaydım ☺ 28 ağustosta bende ilk randevuma gittim Mustafa beye. Onda devam etmeye karar verdim. Ne tarafta oturuyorsun. Ben çallıda oturuyorum. Birde adın ne

Banada bol su iç yat dedi zaten de çok su içiyorum
Bi belirtisi yok ben hissetmiyorum sancı olur dedi ama sancımda yok sol kasıkta ağrı sızı bendede var özeldeki Dr um orda yan bağlar var rahim büyüdükce o bağlar geriliyon ondan ağrı yapıyor oturup kalkarken bacaklarını açarak otur kalk zorlanmazsın dedi gerçektende öyle yapınca batma sızı olmuyor

AA çok sevindim inşallah sorunsuz şekilde devam ederiz
Bu sitede çok fazla tanıdığım var o sebeple kendimi ifşalamamak adına isim veremeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…