Sol alt tarafta kasıkta yoğunlaşıyor ama inşallah öyledir sadeceHafif yukarıya doğru vuruyorsa gaz ağrısı olablir
12 takim aldim zıbın tulum karisik3 takım hastane çıkışı yeterli diye düşünüyorum. Doğum yapacağın hastanede 1 takım veriyorsa eğer 2 takımda sen alırsın 3 takım olur yeter bence. Bende 2 takım aldım. Tecrübeli anneler yardımcı olursa iyi olur.
Gerilme ağrısı ya da gaz sancısı olabilir benimde kasik biraz üstünde oluyor aradaKızlar sol kasığımda şiddetli diyebileceğim bir sancı var hareket bile ettirmiyor öyle söyleyim kanama lekelenme vs yok ama neden olabilir bu yaşayan var mı
Gaz ağrısı genelde solda olur ya arada kasığada vurur soda içip rahatlamayı deneSol alt tarafta kasıkta yoğunlaşıyor ama inşallah öyledir sadece
Hastaneler bi de takımmı veriyor onuda blmyrdum bende 2 takım hastane çıkışı aldım biri çekim için 3 tanede alt üst takım aldım sonlara dığruda fermuarlı tulum düşünüyorum gece emzirirken o uyku sersemiyle çıtçıt takmaya uğraşmayım dye3 takım hastane çıkışı yeterli diye düşünüyorum. Doğum yapacağın hastanede 1 takım veriyorsa eğer 2 takımda sen alırsın 3 takım olur yeter bence. Bende 2 takım aldım. Tecrübeli anneler yardımcı olursa iyi olur.
Harika hepsi12 takim aldim zıbın tulum karisik
Altına 6 tane beyaz sıfır kol zıbın aldım fotodadkiler gibi
Yenidoğan hastane çıkışı iki tane aldımdevlet hastanesinde olacak doğumun Allah’ın izniyle hastanede verilmez
Özel hastanelerin bir çoğu hastane çıkışı veriyor bazıları da vermiyor. Bende 2 takım hastane çıkışı aldım birde çekim için isimli takım almaya karar verdim. Fermuarlı tulum mantıklıHastaneler bi de takımmı veriyor onuda blmyrdum bende 2 takım hastane çıkışı aldım biri çekim için 3 tanede alt üst takım aldım sonlara dığruda fermuarlı tulum düşünüyorum gece emzirirken o uyku sersemiyle çıtçıt takmaya uğraşmayım dye
Devlet hastanesinde doğum olayına bir ben sıcak bakamıyorum galiba diğer ameliyatlar tamam da doğumu devlette yapamam gibi geliyor12 takim aldim zıbın tulum karisik
Altına 6 tane beyaz sıfır kol zıbın aldım fotodadkiler gibi
Yenidoğan hastane çıkışı iki tane aldımdevlet hastanesinde olacak doğumun Allah’ın izniyle hastanede verilmez
Bende sıcak bakmıyorum hatta sadece doğum değil hiçbir şey için devlete gitmeye sıcak bakmıyorum gitmiyorum de zaten. Allah düşürmesin hepsi için geçerli değil ama gittiğim hiçbir devlet hastanesinden memnun kalmadım şehir hastaneside dahil.Devlet hastanesinde doğum olayına bir ben sıcak bakamıyorum galiba diğer ameliyatlar tamam da doğumu devlette yapamam gibi geliyor
ben doğum bölümünde devlet hastanesinde şahit ışdum bakırköy sadi konukta mezbahalar daha iyi eyüpte adak yerinde kurban kesmiştik inanın o hayvanların olduğu yer devlet hastanesinin yanında maldivler gibi heryer kan içinde temizlik vs asla yok büyük küçük hersey yerlerde biri arada paspas yapıyor o muayene yerlerinde asla örtü yok herkes aynı örtüde yanyana herkesi doğurtuyorlar inanılmaz bir yer inanının toplu kurban yerleri cennet yanındaDevlet hastanesinde doğum olayına bir ben sıcak bakamıyorum galiba diğer ameliyatlar tamam da doğumu devlette yapamam gibi geliyor
Benim çalıştığım hastane olunca sıcak bakabiliyorum arkadaşlarıma ve ekip arkadaşlarıma güveniyorum ama tabiki Allah ne demişse o olur herkesin kendi tercihi tabiki ayrıcaDevlet hastanesinde doğum olayına bir ben sıcak bakamıyorum galiba diğer ameliyatlar tamam da doğumu devlette yapamam gibi geliyor
ben doğum bölümünde devlet hastanesinde şahit ışdum bakırköy sadi konukta mezbahalar daha iyi eyüpte adak yerinde kurban kesmiştik inanın o hayvanların olduğu yer devlet hastanesinin yanında maldivler gibi heryer kan içinde temizlik vs asla yok büyük küçük hersey yerlerde biri arada paspas yapıyor o muayene yerlerinde asla örtü yok herkes aynı örtüde yanyana herkesi doğurtuyorlar inanılmaz bir yer inanının toplu kurban yerleri cennet yanında doktorlar çok genç tecrübesiz ellerinden geleni deniyorlar tuvaletler pislik içinde her yerde bağıran ağlayan abuk sapuk tipler dolu yabancılar ortam iğrenç Türkçe bilmeyen kadınlar dolu
Güzelmiş ama isimli hastane çıkışı için biraz sade sankiAna Sayfa - Astral Baby
Kızlar bu sayfaya muhakkak bakmalısınız harika ötesi ürünler var özellikle isimli hastane çıkışları
Hastane çıkışı bölümünde 73 sayfa var illahaki beğendiğin bir takım çıkar ben çok beğendimGüzelmiş ama isimli hastane çıkışı için biraz sade sanki
Bizim isimli çıkışlar doğum sonrasına kalacakAna Sayfa - Astral Baby
Kızlar bu sayfaya muhakkak bakmalısınız harika ötesi ürünler var özellikle isimli hastane çıkışları
Detaylıda netleşir merak etme çok farklı bir cihaz ile bakıyorlar. Cinsiyeti netleştirmeden muayene bitirmiyorlarmışBizim isimli çıkışlar doğum sonrasına kalacak
İlk bebek çıkınca isimliyi mi giydiriyorlar yoksa o bir gün sonra mi foto için ilk giyince kanlanır kirlenir falan nasıl oluyor acabaDetaylıda netleşir merak etme çok farklı bir cihaz ile bakıyorlar. Cinsiyeti netleştirmeden muayene bitirmiyorlarmış
Bebek ilk doğduğunda hastane takım veriyorsa eğer kendi yakınlarını giydiriyorlar, eğer hastane takım vermiyorsa sen hemşireye takım veriyorsun onu giydiriyorlar. İsimli hastane çıkışları da foti için giydiriliyor işteİlk bebek çıkınca isimliyi mi giydiriyorlar yoksa o bir gün sonra mi foto için ilk giyince kanlanır kirlenir falan nasıl oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?