2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
12 takim aldim zıbın tulum karisik
Altına 6 tane beyaz sıfır kol zıbın aldım fotodadkiler gibi
Yenidoğan hastane çıkışı iki tane aldım devlet hastanesinde olacak doğumun Allah’ın izniyle hastanede verilmez

Eklentiler

• IMG_9849.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_9844.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_9846.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_9845.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar sol kasığımda şiddetli diyebileceğim bir sancı var hareket bile ettirmiyor öyle söyleyim kanama lekelenme vs yok ama neden olabilir bu yaşayan var mı
Gerilme ağrısı ya da gaz sancısı olabilir benimde kasik biraz üstünde oluyor arada

Hastaneler bi de takımmı veriyor onuda blmyrdum bende 2 takım hastane çıkışı aldım biri çekim için 3 tanede alt üst takım aldım sonlara dığruda fermuarlı tulum düşünüyorum gece emzirirken o uyku sersemiyle çıtçıt takmaya uğraşmayım dye

Harika hepsi

Özel hastanelerin bir çoğu hastane çıkışı veriyor bazıları da vermiyor. Bende 2 takım hastane çıkışı aldım birde çekim için isimli takım almaya karar verdim. Fermuarlı tulum mantıklı

Devlet hastanesinde doğum olayına bir ben sıcak bakamıyorum galiba diğer ameliyatlar tamam da doğumu devlette yapamam gibi geliyor

Devlet hastanesinde doğum olayına bir ben sıcak bakamıyorum galiba diğer ameliyatlar tamam da doğumu devlette yapamam gibi geliyor
Bende sıcak bakmıyorum hatta sadece doğum değil hiçbir şey için devlete gitmeye sıcak bakmıyorum gitmiyorum de zaten. Allah düşürmesin hepsi için geçerli değil ama gittiğim hiçbir devlet hastanesinden memnun kalmadım şehir hastaneside dahil.

ben doğum bölümünde devlet hastanesinde şahit ışdum bakırköy sadi konukta mezbahalar daha iyi eyüpte adak yerinde kurban kesmiştik inanın o hayvanların olduğu yer devlet hastanesinin yanında maldivler gibi heryer kan içinde temizlik vs asla yok büyük küçük hersey yerlerde biri arada paspas yapıyor o muayene yerlerinde asla örtü yok herkes aynı örtüde yanyana herkesi doğurtuyorlar inanılmaz bir yer inanının toplu kurban yerleri cennet yanında

Benim çalıştığım hastane olunca sıcak bakabiliyorum arkadaşlarıma ve ekip arkadaşlarıma güveniyorum ama tabiki Allah ne demişse o olur herkesin kendi tercihi tabiki ayrıca Hepimize sağlıklı kucağımıza almam nasip olur insallah

ben doğum bölümünde devlet hastanesinde şahit ışdum bakırköy sadi konukta mezbahalar daha iyi eyüpte adak yerinde kurban kesmiştik inanın o hayvanların olduğu yer devlet hastanesinin yanında maldivler gibi heryer kan içinde temizlik vs asla yok büyük küçük hersey yerlerde biri arada paspas yapıyor o muayene yerlerinde asla örtü yok herkes aynı örtüde yanyana herkesi doğurtuyorlar inanılmaz bir yer inanının toplu kurban yerleri cennet yanında doktorlar çok genç tecrübesiz ellerinden geleni deniyorlar bilgisizler tuvaletler pislik içinde her yerde bağıran ağlayan abuk sapuk tipler dolu yabancılar Türkçe bilmeyen kadınlar dolu orda sağlam bebek nasıl yaşar mikrop almaz inanamadım

Güzelmiş ama isimli hastane çıkışı için biraz sade sanki
Hastane çıkışı bölümünde 73 sayfa var illahaki beğendiğin bir takım çıkar ben çok beğendim Her kategorisine bayıldım ya bebek odası tekstil ürününden de alacağım isim netlesince.

Detaylıda netleşir merak etme çok farklı bir cihaz ile bakıyorlar. Cinsiyeti netleştirmeden muayene bitirmiyorlarmış
İlk bebek çıkınca isimliyi mi giydiriyorlar yoksa o bir gün sonra mi foto için ilk giyince kanlanır kirlenir falan nasıl oluyor acaba

İlk bebek çıkınca isimliyi mi giydiriyorlar yoksa o bir gün sonra mi foto için ilk giyince kanlanır kirlenir falan nasıl oluyor acaba
Bebek ilk doğduğunda hastane takım veriyorsa eğer kendi yakınlarını giydiriyorlar, eğer hastane takım vermiyorsa sen hemşireye takım veriyorsun onu giydiriyorlar. İsimli hastane çıkışları da foti için giydiriliyor işte Zaten 1 ay sonra yenidoğan kıyafetleri olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…