2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Geçmiş olsun yatmak zor biliyorum ama kendini bu şekilde toparlayacaksın. Doktor ihtimal olarak söylemiş artık senin sadece dinlenmeye devam etmen gerekiyor

Yardımcı olabilirim ben bir şey bulamadıysan.

Ben hastanede yattıktan sonra kusmadım hiç kendimi zorluyorum ve kusmadığım için midem normalde döndü çok şükür.Çünkü kusa kusa mide asidi artıyor ve çıkarmak istiyorsun sürekli.Evlenmeden önce de 5 ay mide rahatsızlığı geçirmiştim çok zor gerçekten.Yine prilam kullanıyorum ama bana en çok faydası olan şey grissini çubuklar.Kusmak üzere olduğumda yada midem yandığında hemen atıyorum ağzıma.Sabah yemekten önce ve akşam prilama devam ediyorum yine kendimi garantilemek için.Grissini'yi çok ama çok tavsiye ediyorum anlayacağın sende dene ..

Kızlar göbeğinize krem yada yağ olarak hangisi ürünleri nerden aldınız? Artık karnım iyice gerilmeye başladı alsam bende iyi olur

Bu bebe uyutmuyor pıtır pıtır sabahın köründe hey Allahım
6bucuktan beri sağa sola kaydırıyor kendini ne bu enerji bir karış boyuyla
Ya benimde sağa sola kayıyo arada ama o kadar çok değil ya da ben o kadar yoğunum ki ancak sakin zamanlarımda hissediyorum

Nazal burun deniz suyum vardı kullandım ama ondan snra daha kötü oldum bidahada kullanmadım normal su çektim hep hiç bişey burnumu kulağımı açmadı cebelleştim resmen 4 de içtim antibiyotik bir ara yattım 10 dkka uyudum ama yok byle bir ter baya ter attım şimdi biraz iyiiym şükür ama baya kötüydüm korona tekrar çıkmış dyorlar yada alt varyantı inşallah korunabiliriz

Merhaba canım benimde serklaja rağmen kasılmalarım var ve ben çok ciddi hissediyorum ve benim için bu çok büyük sorun
Kasılma için magnezyum verilir bol su iç ve kasılma gelince hareket et
Ben doktoruma sordum 10dan fazla olursa riskmiş benim genelde 5-6 kez oluyor

Kızlar ya benim saçlarım aşırı dökülüyor her şeyi kullandım ama sanırım hamilelik kaynaklı çok üzülüyorum önerdiğiniz bir şey var mı herbal şampuan ve saç kremi kullanıyorum urbanın spreyini aldım ama hiç geçmiyor

Ya o biraz devam eder vitamin takviyelerini azaltma ihmal etme önemli olan o maalesef

Ya o biraz devam eder vitamin takviyelerini azaltma ihmal etme önemli olan o maalesef
Vitaminlerimi düzenli alıyorum ama sanırım döküleceği var çünkü saçıma ısıl işlem bile uygulamıyorum sırf dökülmesin diye hala durmuyor dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…