- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Geçmiş olsun yatmak zor biliyorum ama kendini bu şekilde toparlayacaksın. Doktor ihtimal olarak söylemiş artık senin sadece dinlenmeye devam etmen gerekiyorKızlar Dr dan morelim bozuk geldim kanama alanı geçmiş fakat rahimde kasılma var dedi yatmaya devam progestanada devam ama ben bu kasılmaları hissetmiyorum erken doğum yada düşük olabilir dedi doğarsa yaşamaz dedi yüzüme
Yardımcı olabilirim ben bir şey bulamadıysan.Evet ben zaten türkiye adresine sipariş ediyorum kargo şirketinin adresine oda azerbaycana gönderiyor. Sadece üye olamadım türk numarası istiyor. Kargo şirketide numara temin etmiyor yalnız bize ulaştırıyorlar sadece. Araştırıyorum hala
Durexin natural diye bi çeşidi içeriği temiz sanırım baya, sakınca yok diye biliyorum siz yine de hekiminize danışınHangi markayı kullanıyorsunuz hiç anlamam onlardan
Ben hastanede yattıktan sonra kusmadım hiç kendimi zorluyorum ve kusmadığım için midem normalde döndü çok şükür.Çünkü kusa kusa mide asidi artıyor ve çıkarmak istiyorsun sürekli.Evlenmeden önce de 5 ay mide rahatsızlığı geçirmiştim çok zor gerçekten.Yine prilam kullanıyorum ama bana en çok faydası olan şey grissini çubuklar.Kusmak üzere olduğumda yada midem yandığında hemen atıyorum ağzıma.Sabah yemekten önce ve akşam prilama devam ediyorum yine kendimi garantilemek için.Grissini'yi çok ama çok tavsiye ediyorum anlayacağın sende dene ..Kızlar hala günde 2- 3 defa kusan var mıgerçekten kusmaktan göğüs kaslarım yoruldu artık hergün hergün. Ama eskisine göre bi fark var kussaö da biraz yiyebiliyorum. Aşırı tiksinme azaldı ama zor hala
Çok şükür inşallah tam geçerBu gün daha az geldi en . İlaç dozunu yükselttik ya
Bende bi kaç tane daha diytoy ekledim
Ya benimde sağa sola kayıyo arada ama o kadar çok değil ya da ben o kadar yoğunum ki ancak sakin zamanlarımda hissediyorumBu bebe uyutmuyor pıtır pıtır sabahın köründe hey Allahım
6bucuktan beri sağa sola kaydırıyor kendini ne bu enerji bir karış boyuyla
Kaça aldınız kızlar ben daha alamadım bugün alayım ?Kızlar ürün geldi ben beğendimm
Son ay sanırım son iki ay ilişki yasak amaAslında normal doğum yapmak isteyenler için son aylar iyi bile ama şimdi bilemedim
Nazal burun deniz suyum vardı kullandım ama ondan snra daha kötü oldum bidahada kullanmadım normal su çektim hep hiç bişey burnumu kulağımı açmadı cebelleştim resmen 4 de içtim antibiyotik bir ara yattım 10 dkka uyudum ama yok byle bir ter baya ter attım şimdi biraz iyiiym şükür ama baya kötüydüm korona tekrar çıkmış dyorlar yada alt varyantı inşallah korunabilirizCanım geçmiş olsun korkutmak istemem ama yeni korona vakasında kulak ağrısı ve diğer eski belirtiler varmış, dikkat et kendine bol bol şifa deposu kemik suyuna çorbalar iç vitaminini eksik etme, tıkanıklık içinde deniz suyu kullanabilirsin
Ama son aylarda ilişki yasaklıyorlar ben ilk defa duyuyorum bunuMeni de doğumu etkileyen bir madde var suni sancidaki bir madde menide de varmış hatta doğum yaklaştığı zaman kolaylasmasi için ilişki önerirler normal dogumda
Ben Lierac aldımKızlar göbeğinize krem yada yağ olarak hangisi ürünleri nerden aldınız? Artık karnım iyice gerilmeye başladı alsam bende iyi olur
Merhaba canım benimde serklaja rağmen kasılmalarım var ve ben çok ciddi hissediyorum ve benim için bu çok büyük sorunKızlar Dr dan morelim bozuk geldim kanama alanı geçmiş fakat rahimde kasılma var dedi yatmaya devam progestanada devam ama ben bu kasılmaları hissetmiyorum erken doğum yada düşük olabilir dedi doğarsa yaşamaz dedi yüzüme
Lierac ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorumKızlar göbeğinize krem yada yağ olarak hangisi ürünleri nerden aldınız? Artık karnım iyice gerilmeye başladı alsam bende iyi olur
Yok öyle bir şey hiç demedi doktorlar banaSon ay sanırım son iki ay ilişki yasak ama
Ya o biraz devam eder vitamin takviyelerini azaltma ihmal etme önemli olan o maalesefKızlar ya benim saçlarım aşırı dökülüyorher şeyi kullandım ama sanırım hamilelik kaynaklı çok üzülüyorum önerdiğiniz bir şey var mı herbal şampuan ve saç kremi kullanıyorum urbanın spreyini aldım ama hiç geçmiyor
Vitaminlerimi düzenli alıyorum ama sanırım döküleceği var çünkü saçıma ısıl işlem bile uygulamıyorum sırf dökülmesin diye hala durmuyor dökülüyorYa o biraz devam eder vitamin takviyelerini azaltma ihmal etme önemli olan o maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?