Benimde aynı evin heryeri saç olduKızlar ya benim saçlarım aşırı dökülüyorher şeyi kullandım ama sanırım hamilelik kaynaklı çok üzülüyorum önerdiğiniz bir şey var mı herbal şampuan ve saç kremi kullanıyorum urbanın spreyini aldım ama hiç geçmiyor
İnşallah canmÇok şükür inşallah tam geçer
Birde kasılmayı anlamıyorum demişsin önceki gebeliğimdede oluyordu ama ben bebek yapıyor sanıp salak gibi mutlu oluyordum cahillik işteKızlar Dr dan morelim bozuk geldim kanama alanı geçmiş fakat rahimde kasılma var dedi yatmaya devam progestanada devam ama ben bu kasılmaları hissetmiyorum erken doğum yada düşük olabilir dedi doğarsa yaşamaz dedi yüzüme
Beni de her gören saçın ne kadar az kalmış diyor saçımı taramaya korkuyorumKızlar ya benim saçlarım aşırı dökülüyorher şeyi kullandım ama sanırım hamilelik kaynaklı çok üzülüyorum önerdiğiniz bir şey var mı herbal şampuan ve saç kremi kullanıyorum urbanın spreyini aldım ama hiç geçmiyor
TeşekkürlerBen Lierac aldım
TeşekkürlerLierac ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Badger kullanıyorum+ doktorum kakao, shea, avokado ve hindistancevizi yağını karıştırıp desteklememi tavsiye etti onu da kullanıyorum.Teşekkürler
Teşekkürler
Ben nıvea vücut losyonu kullanıyorum güzel nemlendiriyor her duştan snra sürerimLierac ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Bende ilkke önerildiğini duydum kimse demedi son aya kadar izin veriyorlar diye bebek aşağıya indiği için son ay ilişki yasağı verirlermiş genelede bakalım bize nedicek merak ettm şimdiYok öyle bir şey hiç demedi doktorlar banailk kez duydum
Ben kendimi bildim bileli benim hep dökülüyor şimdide dökülüyor doğumdan sonrada dökülcekmiş bu byle devam etcek galibaKızlar ya benim saçlarım aşırı dökülüyorher şeyi kullandım ama sanırım hamilelik kaynaklı çok üzülüyorum önerdiğiniz bir şey var mı herbal şampuan ve saç kremi kullanıyorum urbanın spreyini aldım ama hiç geçmiyor
Bende de çok dökülme var. Doktor bu haftalarda olmaması lazım dedi. Ama hala devam ediyorVitaminlerimi düzenli alıyorum ama sanırım döküleceği var çünkü saçıma ısıl işlem bile uygulamıyorum sırf dökülmesin diye hala durmuyor dökülüyor
Bana da bi ara olmuştu canım uzan dinlen geçer inşallahKızlar sol kasığımda şiddetli diyebileceğim bir sancı var hareket bile ettirmiyor öyle söyleyim kanama lekelenme vs yok ama neden olabilir bu yaşayan var mı
Ben mustela çatlak yagini kullanıyorum. Her gun suruyorum karnima belime bacaklarima kollarima ve goğüslerimeKızlar göbeğinize krem yada yağ olarak hangisi ürünleri nerden aldınız? Artık karnım iyice gerilmeye başladı alsam bende iyi olur
Sana yazdim özelden canımYardımcı olabilirim ben bir şey bulamadıysan.
3 takım hastane çıkışı yeterli diye düşünüyorum. Doğum yapacağın hastanede 1 takım veriyorsa eğer 2 takımda sen alırsın 3 takım olur yeter bence. Bende 2 takım aldım. Tecrübeli anneler yardımcı olursa iyi olur.Kızlar e bebekteki tekstil çok guzel
Yenidoğan kaç takım alayım sizce ?
İnşallahBana da bi ara olmuştu canım uzan dinlen geçer inşallah
Çok alma bence canım çünkü küçülecek pek kullanamayacaksın.Kızlar e bebekteki tekstil çok guzel
Yenidoğan kaç takım alayım sizce ?
Takip etme takip edince daha çok geliyor sana dökülmesiVitaminlerimi düzenli alıyorum ama sanırım döküleceği var çünkü saçıma ısıl işlem bile uygulamıyorum sırf dökülmesin diye hala durmuyor dökülüyor
Hafif yukarıya doğru vuruyorsa gaz ağrısı olablirKızlar sol kasığımda şiddetli diyebileceğim bir sancı var hareket bile ettirmiyor öyle söyleyim kanama lekelenme vs yok ama neden olabilir bu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?