2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benimde aynı evin heryeri saç oldu
Hatta eşimde diyor bu kadar dökülmesi normalmi diye sanırım vitamin eksikliğinden doktoruma danışıcam

Birde kasılmayı anlamıyorum demişsin önceki gebeliğimdede oluyordu ama ben bebek yapıyor sanıp salak gibi mutlu oluyordum cahillik işte
Anlaması çok basit aslında kasıkların taş gibi oluyor parmagını bassan bile içe girmiyor zaten o taş gibi oluşu hissediyosun ve 2-3 dk sürüyor

Beni de her gören saçın ne kadar az kalmış diyor saçımı taramaya korkuyorum

Yok öyle bir şey hiç demedi doktorlar bana ilk kez duydum
Bende ilkke önerildiğini duydum kimse demedi son aya kadar izin veriyorlar diye bebek aşağıya indiği için son ay ilişki yasağı verirlermiş genelede bakalım bize nedicek merak ettm şimdi

Ben kendimi bildim bileli benim hep dökülüyor şimdide dökülüyor doğumdan sonrada dökülcekmiş bu byle devam etcek galibaben o urbanı denedim ama benim saç diplerimi ağrıtıyor oyüzden bıraktım maalesef

Kızlar sol kasığımda şiddetli diyebileceğim bir sancı var hareket bile ettirmiyor öyle söyleyim kanama lekelenme vs yok ama neden olabilir bu yaşayan var mı

Vitaminlerimi düzenli alıyorum ama sanırım döküleceği var çünkü saçıma ısıl işlem bile uygulamıyorum sırf dökülmesin diye hala durmuyor dökülüyor
Bende de çok dökülme var. Doktor bu haftalarda olmaması lazım dedi. Ama hala devam ediyor

Kızlar sol kasığımda şiddetli diyebileceğim bir sancı var hareket bile ettirmiyor öyle söyleyim kanama lekelenme vs yok ama neden olabilir bu yaşayan var mı
Bana da bi ara olmuştu canım uzan dinlen geçer inşallah

Kızlar e bebekteki tekstil çok guzel
Yenidoğan kaç takım alayım sizce ?
3 takım hastane çıkışı yeterli diye düşünüyorum. Doğum yapacağın hastanede 1 takım veriyorsa eğer 2 takımda sen alırsın 3 takım olur yeter bence. Bende 2 takım aldım. Tecrübeli anneler yardımcı olursa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…