2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Evet canim.bende 6sene önce bitirmiştim baya azdı şuan tuyleniyorum..
Hormonel

Çıktımı sonuçların ?

Kızlar ben artık geceleri açıkarak uyanıyorum ve yemek yemeden uyuyamıyorum yeni güncelleme geldi resmen
Benim de 2 haftadır bu sekilde gece uyaniyorum baktım uyuyamıyorum hemen mutfakta iki lokma biseyler yiyip geri yatıyorum yememeyi denedim zararı olmasın diye ama bu sefer de açlık bulantısıyla asla uyuyamıyorum

evet hiç sorma ben lazer yapan birine sordum jiletle devam et dedi 4 bıçaklı olanlardan ama çok sinir bozucu tekrar başa dönmek
Aynen bana da öyle demişlerdi çünkü ağda en en başa döndürürmüş kıl köklerini uyarıp

Canım sen dinlen inşallah sorunsuz atlatacaksınız bu süreçleri sonuçlar ne zaman çıkacak bizi mutlaka bilgilendir inşallah tertemiz gelir sonuçlarınız da

Şu otomatik anakucaklarına dolaptan bakayım dedim sıfırı 3.000 olanları 2600e 2500 e falan koymuslar kim alır ki 400-500 koyar sıfır alırım
Ne kadar doğru bilmiyorum araştırırken gördüm otomatikler yerine yayli gibi olanlar çocuğun el kol bacak motor gelişimi için iyiymiş ayakları vs oynatarak kendini salladığı için. Ben geçen gün aldım zaten 4 5 ay kullanıyor diye çok para vermek istemedim ve 1400tlye aldım.

Kızlar bugün sol kasığım da bi ağrı var geçmiyor hiç, girip çıkan bi ağrı da değil uzun süredir geçmedi normal mi olur mu böyle şeyler?

Aaa hangisi canım fiyatı iyiymiş ben de bakayım senin aldığına

Kızlar bugün sol kasığım da bi ağrı var geçmiyor hiç, girip çıkan bi ağrı da değil uzun süredir geçmedi normal mi olur mu böyle şeyler?
Gün içinde uzun süreli tek taraflı ağrılar ben de çok oluyor bağlar gerildiği için , dönerken vs farketmeden zorlanmış olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…