Ben göbeğimin hemen altında bazen sağda bazen solda küçük tekmeler hissediyorum ve çok net hissediyorum. Midende hissettiğin başka birsey olabilir benceKızlar ya midenizdede bebek tekmeliyormuş gibi oluyormu normalde hiç olmazdı bu aralar midemede tekme atıyor sanki böyle birşey mümkün mü acaba böyle yaşayan varmı bildğin birşey vuruyor kontrole gittğimde sorucam bunu mutlaka
Canım ikiz olduğunu ne zaman öğrendiB Buffalosos canım bana da 2 kız yazabilirsin tabloyadün kontrole gitmiştik ikisi de kız dedi doktor
5 haftalıkken öğrendik canım , ilk doktor muayenemde. Direk çift kese görünmüştü.Canım ikiz olduğunu ne zaman öğrendi
Ay Allahım şunların tatlılığı keseleri bile aynı boyut birebir yerimmmm5 haftalıkken öğrendik canım , ilk doktor muayenemde. Direk çift kese görünmüştü.
Yaaa benim de düşündükçe kalbim eriyorAy Allahım şunların tatlılığı keseleri bile aynı boyut birebir yerimmmmmasallah kuzulara
Merhaba benimde 2. Gebeliğim erken hissetmeye başladım ama bazı günler hissetmiyorum doktorda bana her zaman hissetmeyi bekleme dedi küçük olduğu içinKızlar ben bi ara bebeği hissetmeye başlamıştım sanki kayma oluyordu ama bir kaç gündür hissetmiyorum cuma günü kontrole gitmiştik ama bebek kendini göstermedi kalbine falan bakamamıştı ama büyümüştü ay içimde bi endişe var atamıyorum ya hareket etmesi lazım yada ultrasonda hareket ettiğini görmek istiyorum içimdeki endişe bitmiyor
Elbette zor olur ama uyku düzenleri bile bir olacak tek seferde aradan çıkması da çok mantıklı güzelYaaa benim de düşündükçe kalbim eriyorama bir yandan da 2 çocuk korkutuyor beni
Aaa evet . Hayırlı olsun canım. Benim haftama göre göbeğim çok büyük gören ikiz olabilir mi diyor. Ondan sordum .5 haftalıkken öğrendik canım , ilk doktor muayenemde. Direk çift kese görünmüştü.
Kendimi bildim bileli hayalim ikiz bebektiYaaa benim de düşündükçe kalbim eriyorama bir yandan da 2 çocuk korkutuyor beni
Kaç haftalıksın canımAaa evet . Hayırlı olsun canım. Benim haftama göre göbeğim çok büyük gören ikiz olabilir mi diyor. Ondan sordum .
Ben de hep ikiz isterdim, bir kez bir erkek. Birlikte büyüsünler. Birbirlerinin en yalın arkadaşı birbirlerine onlar olsunlar. Vs vs rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza.Kendimi bildim bileli hayalim ikiz bebektiküçükken bile keşke benim bir ikizim olsaydı derdim . Maşallah size ve korkmayın iki zorluk aynı anda bitecek bizim gibi başa sarmıyorsunuz
Valla çok şekerler Rabbim nazarimizdan korusun inşallah hoc gözünüz korkmasın tek çocuk sıkıldığı için apartman dairelerinde büyütmek daha zor ama sizinkiler kendi kendilerini eglendirecekler hiç sıkılmayacaklar belki ilk zamanlar zor olur o da muhakkak çevrenizden bir destek alın sonrası insallah bahar bahçe olurYaaa benim de düşündükçe kalbim eriyorama bir yandan da 2 çocuk korkutuyor beni
Oyyy benim minnosumun da videosu var tek avuç içini gösteriyor açıp kapıyor selam der gibiAy şuna bakın kızlar
Benim ablam hamileyken enfeksiyonu karnabahar suyuyla geçirmişti 1 hafta karnabahar suyu içmesi yetmişti ama siz bir araştırın yine de ya da doktorunuza sorunEnfeksiyon yine. Her ay antibiyotik kullanıyorum bir kere idrar tahlilimin temiz çıktığı olmadı. Bunun bir çaresi yok mu acaba ya
Öyle olsa doktor direk görürdü ya , merak etmeAaa evet . Hayırlı olsun canım. Benim haftama göre göbeğim çok büyük gören ikiz olabilir mi diyor. Ondan sordum .
Sertleşme olur yalancı kasılmalar başlar dikkat edin kendinizi yormayın stresli ortamlardan uzak durun kendinizi rahatlatmaya sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın sertleşmenin sık sık olmamasına dikkat edin olursa doktorunuza bildirin magnezyum başlar en azındanAynı durumdayızgaz mı başka bişey mi emin olamadım kasıklarda da karnımda da ağrı var baya da sert oldu karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?