Aşkında evet konuştuğum ikiz anneleri hep aynısını söylüyor , ilk başlarda çok zor ama sonra tek çocuktan daha kolay diye. Bakalım artık yaşayarak öğreneceğizElbette zor olur ama uyku düzenleri bile bir olacak tek seferde aradan çıkması da çok mantıklı güzel
İlk zamanlar zor olur ama sonrası oh be dedirtir
Bende küçükken hep bi ikizim olsun isterdim , anneme neden bana ikiz almadınız der ağlarmışımKendimi bildim bileli hayalim ikiz bebektiküçükken bile keşke benim bir ikizim olsaydı derdim . Maşallah size ve korkmayın iki zorluk aynı anda bitecek bizim gibi başa sarmıyorsunuz
amin canım inşallah Allahım hepimizin yavrularınızı nazarlardan korusunValla çok şekerler Rabbim nazarimizdan korusun inşallah hoc gözünüz korkmasın tek çocuk sıkıldığı için apartman dairelerinde büyütmek daha zor ama sizinkiler kendi kendilerini eglendirecekler hiç sıkılmayacaklar belki ilk zamanlar zor olur o da muhakkak çevrenizden bir destek alın sonrası insallah bahar bahçe olur
Benimde aynı , hem göbeğim çok büyüdü hem de çok kilo aldım ben16. Hafta iyibariyle göbeğim depar attı. Hergün uyanınca biraz daha büyük geliyo gözümesizde de öyle mi? İlk gebelik benim bi de
Ah ne güzel. Bende 7 kilo aldım7 kilo verdim henüz almadim . İlk gebeligimde de bunu yaşadım 5 kilo verdim 23 kilo aldım bu sefer tedbirliyim iştahım yok açılınca ekmek hamur işi tüketmemeye çalışıp meyve sebze ile bu işi bitirme planları içindeyim tutarsa
Ben sana soyle söyleyeyim minnaklar büyüdüğü için biz ağrıları daha yoğun hissedeceğiz zamanla son aylarda ağrıların sizilarin yoğunluğu daha da artacak o yüzden cennet annelerin ayağının altında diyorlar ama her ağrıda da bebeğe bir şey oldu diye korkup üzülmen asıl bebeği olumsuz etkiler sakin olmaya çalış iyi düşünmeye bir de hayra yormaya bundan sonra aklına böyle vesveseler geldiğinde tek düşüneceğin şey bebeğim büyüyor olsunEvet bugün altta da hissettim dediğin gibi
Yaaaa bu gerçek miiiiOyyy benim minnosumun da videosu var tek avuç içini gösteriyor açıp kapıyor selam der gibikeske video atılsa hep izliyorum
canım içinde bir bebek bile bir tuhaf bir de iki tane senden fazlalar çok tatlı ama yaa5 haftalıkken öğrendik canım , ilk doktor muayenemde. Direk çift kese görünmüştü.
Tek yumurta ikiziyse geç görünebiliyorAaa evet . Hayırlı olsun canım. Benim haftama göre göbeğim çok büyük gören ikiz olabilir mi diyor. Ondan sordum .
Gebeliğin başında lekelenmeler olmuştuSizin 13. Haftadan önce hiç kanamanız olmamış mıydı. Sadece 13te mi oldu.
Amin aminnnnBen de hep ikiz isterdim, bir kez bir erkek. Birlikte büyüsünler. Birbirlerinin en yalın arkadaşı birbirlerine onlar olsunlar. Vs vs rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza.
Senin durum farklı ya 2 tane bebe var sende o yüzden yinede iyisinAh ne güzel. Bende 7 kilo aldım
Teşekür ederim, magnezyum kullanıyorum dün galiba gaz sıkışması vardı kasığıma kadar vuruyordu biraz tedirgin oldumSertleşme olur yalancı kasılmalar başlar dikkat edin kendinizi yormayın stresli ortamlardan uzak durun kendinizi rahatlatmaya sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın sertleşmenin sık sık olmamasına dikkat edin olursa doktorunuza bildirin magnezyum başlar en azından
Çok güzel görünüyor ürünler gerçektenKızlar şöyle bir site keşfettim yurtdışından alışveriş fiyatlarıda Türkiyedekiler gibi geldi bana inceleyebilirsinizYenidoğan Erkekler, Yeni Doğan Kızlar, Yenidoğan Uniseks, Pijamalar, Giyim | Next Türkiye
Ben dut kurusu kaynatıp içtim o fayda etti 42 den 2 ye düşmüştüEnfeksiyon yine. Her ay antibiyotik kullanıyorum bir kere idrar tahlilimin temiz çıktığı olmadı. Bunun bir çaresi yok mu acaba ya
Ya gerçekten miii iyi ki videoya almışsınOyyy benim minnosumun da videosu var tek avuç içini gösteriyor açıp kapıyor selam der gibikeske video atılsa hep izliyorum
Kaliteli gerçekten ancak gümrükte ücret çıkıyor ona göre alışveriş yapın derimKızlar şöyle bir site keşfettim yurtdışından alışveriş fiyatlarıda Türkiyedekiler gibi geldi bana inceleyebilirsinizYenidoğan Erkekler, Yeni Doğan Kızlar, Yenidoğan Uniseks, Pijamalar, Giyim | Next Türkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?