Telefon meselesini ilk gebeliğimde de araştırmıştım şimdi ise ylisansım elektromanyetik dalgalar ağırlıklı. Her telefonun sar değeri var o önemliBenimde hem usg hem fetal dna uyumlu erkek çok azinlikmisiz kızlar ya
Kızlar ben çok telefonla uğraşıyorum sizce bebeğe zarar verir mi ?
Var bizim kız olucak hayırlısıylaCinsiyeti net olan yok mu ki grupta ya
Teşekkür ederim benim de anlık oluyordu ondan korkmuyordum da bu uzun sürünce çok gerildimBenimde .kısa süreli de olsa ağrım oluyor..sağ ya da sol kasıkta.
Geçmiş olsun canım
İ phoneler en yüksek sar sahipTelefon meselesini ilk gebeliğimde de araştırmıştım şimdi ise ylisansım elektromanyetik dalgalar ağırlıklı. Her telefonun sar değeri var o önemli
Bir de telefonun yaydığı dalga düşük yani televizyondan da yayılıyor radyodan da vs çok sıkıntı olmaz bence
Ama telefonla konuşmak daha sıkıntı
Bazılarımız yaşadığına göre bu aralar olan hızlı büyümeye karşı vücut tepkisi demek ki biraz rahatladım kızların yazdıklarını okuyuncaKızlar bugün benimde altıma iki kez vurdu hatta öyle bi vurduki idrarımı tutamıycaktım altıma yapıcaktım resmen
Stresten öldüm bütün gün hiç ayaga kalkmadım
Bugün bizler için ağrılı stresli bi gün olmuş demekki
Bende rahatladım hepimizde aynı haftalardayız neredeyse çok normal demekkiBazılarımız yaşadığına göre bu aralar olan hızlı büyümeye karşı vücut tepkisi demek ki biraz rahatladım kızların yazdıklarını okuyunca
Çok normal ben 16+1 oldum ikinci gebeliğim hala hissetmiyorum.Plasentası arkada olanlar daha erken hissediyor önde olanlar daha geç hissediyor bir de şu anda çok küçükler hareketleri çok güçlü değilSuan15+4 hamileyim tekmeyi hissetmiyorum erkenmi
13. Haftamda Ben de ne kanama alanı ne başka bir şey ama regl gibi kanamam oldu hastanede yattım şimdi evdeyim. 14. Haftamdayım. Sizde kaçıncı haftada oldu ne dedi doktorBenim öyleydi sonra kanama alanı oluştu cnm ama hep dınlendım gectı
Ben 1 kg eksideyim.Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
2 kilo aldımKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
5 buçukKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
Sizin 13. Haftadan önce hiç kanamanız olmamış mıydı. Sadece 13te mi oldu.13. Haftamda Ben de ne kanama alanı ne başka bir şey ama regl gibi kanamam oldu hastanede yattım şimdi evdeyim. 14. Haftamdayım. Sizde kaçıncı haftada oldu ne dedi doktor
Ben 7Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
Ben 17+3 deyim 600 gram aldımKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
1,5 kilo aldımKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?