2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Elbette zor olur ama uyku düzenleri bile bir olacak tek seferde aradan çıkması da çok mantıklı güzel 😍😍
İlk zamanlar zor olur ama sonrası oh be dedirtir 🙈🙈🙈
Aşkında evet konuştuğum ikiz anneleri hep aynısını söylüyor , ilk başlarda çok zor ama sonra tek çocuktan daha kolay diye. Bakalım artık yaşayarak öğreneceğiz 😂
Kendimi bildim bileli hayalim ikiz bebekti 🥹 küçükken bile keşke benim bir ikizim olsaydı derdim . Maşallah size ve korkmayın iki zorluk aynı anda bitecek bizim gibi başa sarmıyorsunuz 🥹😍
Bende küçükken hep bi ikizim olsun isterdim , anneme neden bana ikiz almadınız der ağlarmışım 😂😂 bakalım kızlarım inşallah akıllı olurda beni çok yormadan büyürler 🙏🏻🌺
Valla çok şekerler Rabbim nazarimizdan korusun inşallah hoc gözünüz korkmasın tek çocuk sıkıldığı için apartman dairelerinde büyütmek daha zor ama sizinkiler kendi kendilerini eglendirecekler hiç sıkılmayacaklar belki ilk zamanlar zor olur o da muhakkak çevrenizden bir destek alın sonrası insallah bahar bahçe olur
amin canım inşallah Allahım hepimizin yavrularınızı nazarlardan korusun 🙏🏻 dediğin gibi bir birlerine arkadaş olacakları için hiç sıkılmadan büyüyecekler umarım. İnşallah iyi anlaşırlar 😅 genelde ikiz anneleri ilk 2 seneyi atlatınca sonrası tek çocuktan daha kolay diyorlar 🤷🏼‍♀️

Evet bugün altta da hissettim dediğin gibi
Ben sana soyle söyleyeyim minnaklar büyüdüğü için biz ağrıları daha yoğun hissedeceğiz zamanla son aylarda ağrıların sizilarin yoğunluğu daha da artacak o yüzden cennet annelerin ayağının altında diyorlar ama her ağrıda da bebeğe bir şey oldu diye korkup üzülmen asıl bebeği olumsuz etkiler sakin olmaya çalış iyi düşünmeye bir de hayra yormaya bundan sonra aklına böyle vesveseler geldiğinde tek düşüneceğin şey bebeğim büyüyor olsun

Aaa evet . Hayırlı olsun canım. Benim haftama göre göbeğim çok büyük gören ikiz olabilir mi diyor. Ondan sordum .
Tek yumurta ikiziyse geç görünebiliyor
Önceki gebeliğimde 10. Haftada tek kesede 2 bebek oldugunu öğrenmiştim bazıları 12-13 haftalarda ögreniyor

Benimde ilk başta cikar gibi oldu daha sonra 18 e gidiyorum hala gören hamile bile demiyor toplam max 2 kilo almışımdır ama benim normalim 60 ti gebe kalmadan önce zayifladigim için normalime yeni geldim 🤣 gebe kalmadan önce daha cok
Göbeğim çıkardı 🤣🤣

Kızlar benim göbek deliğim çok içeri çöktü normal mi bu kadar içe göçmesi sizde de öyle duruyor mu

Sertleşme olur yalancı kasılmalar başlar dikkat edin kendinizi yormayın stresli ortamlardan uzak durun kendinizi rahatlatmaya sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın sertleşmenin sık sık olmamasına dikkat edin olursa doktorunuza bildirin magnezyum başlar en azından
Teşekür ederim, magnezyum kullanıyorum dün galiba gaz sıkışması vardı kasığıma kadar vuruyordu biraz tedirgin oldum

Back
X