- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Yoo bence unisex canım gayet tatlı fotodaki bebekte erkek gibi geldi banaKızlar bu battaniyeyi çok beğendim ama erkek bebişim için olur mu sizceçok mu kız bebek için duruyor
Bende chicco cam olandan aldım ay patlar mı kiCam ağır oluyor bir de çok güvenli olmuyor illaki yere düşer vs kırılabilir kaynatirken patlama vs olur mu tedirgin olur insan bir de bu biberonlarda gaz önleyici sistemleri olanlar var o özellik olmasına dikkat edin
Cidden miYoo bence unisex canım gayet tatlı fotodaki bebekte erkek gibi geldi bana
Yok bence bana cinsiyet çağrıştırmadı hiçCidden mikız için durmuyorsa alayım yaa
Bi ara e bebekte indirime girdi ya iki boyut emzik temizleme fırçası o seti almıştım evetYeni doğan set var ondan mı?
Bende almıştım öğrendiğimde ama henüz hiç yazamadım
Olsuuun acelemiz yok ki yine yazarsınBende almıştım öğrendiğimde ama henüz hiç yazamadım
Dr Browns u bir kere kaynattim patlamadı ama baya tedirgin olmuştumBende chicco cam olandan aldım ay patlar mı ki
Ben kız için aldım gelince atarım fotoğrafınıKızlar bu battaniyeyi çok beğendim ama erkek bebişim için olur mu sizceçok mu kız bebek için duruyo
Ben Lansinoh alacağım. Emzik içinde Philips avent’in ultra air night serisi alacağım çok hoşuma gidiyor gece parlayanlardan.Biberon olarak ne alacaksınız ilk doğduğu günden itibaren hangisi kullanılır
Evet ya ben de araştırdığımda öyle okumusdum. Benimde karnim buyumuyor gibi azacik alt tarafi diklesdi biraz oda çıplak daha iyi görünüyor kıyafetle bilinmiyor pekKızlar iç karnınız küçükse göbeğiniz hemen çıkıyor, benim gibi iş karnınız büyükse yeni yeni çıkmaya başlıyor göbek. Çoğul gebelik olduğu halde çoğu kimse anlamamıştı hamile olduğumu bu haftaya kadar.
Bende philips aventin gece serisin alacağım amma biberonda kaldim aventki meme ucunabenziyormuş önerdiler bilemiyorum halaBen Lansinoh alacağım. Emzik içinde Philips avent’in ultra air night serisi alacağım çok hoşuma gidiyor gece parlayanlardan.
Meme ucuna en çok benzeyen yapıda Lansinoh üretilmiş diye biliyorum ben. Tercihimi de Lansinohtan yana kullanacağımBende philips aventin gece serisin alacağım amma biberonda kaldim aventki meme ucunabenziyormuş önerdiler bilemiyorum hala
Ay evet onuda duydumMeme ucuna en çok benzeyen yapıda Lansinoh üretilmiş diye biliyorum ben. Tercihimi de Lansinohtan yana kullanacağım
Instagram da emzirme danışmanına denk geldim biberon değilde kaşık biberon önerdi ilk deva duydum bende duyan var mı ya da kullanan kizlarBiberon olarak ne alacaksınız ilk doğduğu günden itibaren hangisi kullanılır
Kaşık biberon zahmetli oluyor bence gereksiz ben normal biberon alacağım.Instagram da emzirme danışmanına denk geldim biberon değilde kaşık biberon önerdi ilk deva duydum bende duyan var mı ya da kullanan kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?