- 7 Şubat 2022
- 3.497
- 2.336
- 83
- 28
Merhaba Şubat anneleri Allah kısmet ederse bende Şubat annesi olacağım hemde 3 keziki kızım da Şubat doğumlu 3.gebeliğim bu da şubata denk geliyor hayırlısıyla. 30 Mayıs son adet tarihim 4 haftalıkken yakaladım onu testte , Dr kontrolüm 5 haftalıkken di sadece keseyi görmüştük, 7 haftalıkken kalp atışını duydum şükür. Şuan 16 haftalık olduk bile , yakında kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğim bakalım . İki kızım var hayirlsiyla birde oğlum olursa sevinirim . Sağlıklı olması tek temennim. Hepinize sağlıklı mutlu hamilelik dilerim, sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah B Buffalosos
Rica ederimİşte bunu diyorum o açıklık hep var diye hatırlıyorum teşekkürler bilgilendirme için
Bir sürü delik çeşidi var senin bebeğindeki delik bu anlattığımın dışında bir yerde olabilirAma canım bendeki acaba normal olarak kabul edilmedi detaylı ultrasonda bu özellikle belirtildi dediğin gibi olsa doktor amniyosentez önerirmiydiki ben bebeğimin sağlıklı olduğunu sadwce bu deliklerin varlığıyla down olduğunu düiünmüyorum inşallahta öyledir
Çıkmıştır canım benimki 2-3 haftada çıktı nerdeyse zaten hissediyorsundur benim aşşağıdayken eşiği resmen hissediyordum aşşağıya batma yapıyordu semsertti 2-3 gün sürdü sonrasıdna geçti kontrole gittiğidme çıktığını söyledilerBu gün öğleden sonra doktora gidecem acaba eşi yukarı cıktımk
Benimde bu ara idrar sıkışma durumu azaldı sanki o sebepten cıkto diye düşünüyorumÇıkmıştır canım benimki 2-3 haftada çıktı nerdeyse zaten hissediyorsundur benim aşşağıdayken eşiği resmen hissediyordum aşşağıya batma yapıyordu semsertti 2-3 gün sürdü sonrasıdna geçti kontrole gittiğidme çıktığını söylediler
Mutlaka kontrole git ihmal etme lokasit cikti bende de antibiyotik baslandiKizlar bugn idrar verdim sonucun çıktı yarın doktora gosterecem.16haftalik hamileyim.bebege sıkıntı olurmuya moralim çok bozuk
Çok hoşlar keşke daha önce görseydimKızlar merhaba güzel ve uygun fiyatlı bir sayfaya denk geldim %20 indirim var tulumlarda 1-2 haftaya değerlendiricem bende nasipse siz de bakmak isterseniz bilgilendireyim istedim modelleride güzel minicitystore
Doğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumM muhendishanim98 canm naptın doğum gerçekleştimi
Tevvekkülüne hayran kaldım canım, Rabbim sana nice güzel hayırlı evlatlar nasip edecekDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Rabbim imtihanını kolaylaştırsın canımDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Oğlunuz en güzel yerde sizi beklemeye devam edecek..Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.Nacizane önerim bence fotoğraf çekmeyin hatıralarınızda rüyalarınızda böyle kalsınDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Derdi veren Allah sabrını da verirmiş. Rabbim ahir dünyada cennette buluştursun sizi inşallahDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?