2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ay inşallah ben de alışırım bütün hayallerim gitti gibi hissediyorum ama sağlık o kadar önemli ki aslında bu hayal kırıklığı geçecek inşallah

Ay inşallah ben de alışırım bütün hayallerim gitti gibi hissediyorum ama sağlık o kadar önemli ki aslında bu hayal kırıklığı geçecek inşallah
Ben böyle sağlıklı olsun da diyen insanlara çok uyuz olurdum tamam sağlıklı olsun da cinsiyette önemli diye nefret ediyordum erkek çocuklarından bir iki hafta önce yeni doğmuş down sendromlu kız bir melek bebek gördüm içime oturdu dedim ne yapıyorum ben herkes ne kadar haklı , ben bu hayatta olmazsam kendine yetebilecek sağlıklı başarılı bir insan getirmek varken cinsiyet neymiş oldum bana çok büyük ders oldu.. ilk başlar tabi ki kabul edemedim o güne kadar gittikçe alışıyor insan , senin de 2-3 haftaya hepsi geçmiş olur alışmış olursun canım bol bol erkek bebişli kişilerle görüş bi de ben öyle yapmaya başladım

Canım down sendromlu bireylerde topluma karışıp hayatlarını idame ettirebiliyorlar. Elbette durumu ağır olanlarda oluyor fakat çoğunlukla normal insanlar gibi okula ve işe gidebiliyorlar. Hatta evlenip çocuk sahibi bile olabiliyorlar. Geçen instada gördüm down sendromlu bir baba 30 küsür sene fabrikada çalışmış ve oğlu tıp fakültesinden mezun olmuş. Bu gibi çok fazla örnekler var. Down sendromlu bebek görünce üzülenleri görmek beni de çok üzüyor gerçekten bu konudaki hassasiyetimden sanırım bilmiyorum.

Bende aynı seyi dusunuyorum..
hatta cok yakın bı arakdasımın oğlu var altın saçlı bı güzel.. Allahımmm özenerek yaratmış ..
okula gıdıyor abi oldu hatta :)
Rabbım saglıkla kucaklarımıza aldırsın, hayırlı evlat olsunlar .
hayata güzel bireyler yetiştirebilmek nasip olsun..

Amin inşallah canım

Sevgili arkadaşım gerçekten süper bi üslupla anlatmışsın.
Eğer ters bir şekilde yazdaydım şu mesajını okurken seni anlamakta zorluk çekmezdim.
Ben doktorumun bana söylediğini iletiyorum önceki gebeliğimde benimde kedim vardı tuvaletini ellememem gerektiğini söylemişti.
Sadece hayvanlardan örnek verilmesi beni sinir ediyor demişsin sanki ben hayvanlardan nefret eden bir insanmısımda onda sadece hayvanlardan örnek vermişim gibi algılanıyor.
Zaten birçok kez çiget ve tavuk üzerinden örnek verildi arkadaşlar kedi dışkısı hakkında konustukları için sadece kediden örnek verdim.

Geçmiş olsun cnm bende de suanda o durum var sol gözden benim sabahtan beri agri vurdu bi de işteyim nasıl akşam olur bilmiyorm çok da hap içmek istemiyorm

Elbette aslında demek istediğim ben bu hayatta olmazsam benim kadar hassas olmaz kimse demekti üzüldüğüm bebeğin durumu değil annesi olmazsa eğitimi de anne gibi hassas düşünmeyebilirler diye o yüzden sağlık en önemlisiymiş onu anladım şükürler olsun

Canım yeni uyandım bu mesajını gördüm direk orta kısım dikkatimi çekti ordan okumaya başaldım o kadar kötü oldum ki resmen kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah vakti zamanında sağlıklısıyla kucagımıza almayı nasip etsin. Şimdi korkuyoruz ama hamileliğin sonlarına doğru o kadar alışıcaz ki bu duruma hep hamile kalmayı bile istiyor insan.
Güzel düşünelim güzel olsun
Rabbim bizlere evlatlarımıza sağlık versin

Geçmiş olsun cnm bende de suanda o durum var sol gözden benim sabahtan beri agri vurdu bi de işteyim nasıl akşam olur bilmiyorm çok da hap içmek istemiyorm
Bol bol su içelim bir fincan sade kahve de içeyim diyorum belki hafifletir sağa sola oynatınca sağ gözüm ağrılar batıyor

Keşke bu kadar sinirlenmeseydin de mesajlarimi dogru bir sekildi okusaydin çarpıtma yapmadan sinir oluyorumla rahatsiz oluyorum arasinda cok fark var.üsluptan bahsetmissin ben nasil bulasabilecegi hakkinda açik anlattim sadece.neyse fikirler farkli

Mesajını gayet güzel okudum
Saklamıyorum zaten üste yazdıgına sinir oldum
Sadece hayvanlar üzerinden örnek verilmesine sevmiyorum demene rahatsız oldum
Bende kendi fikrimi belirttim hatta fikir değil doktorumun dediğiniz yazdım kötü bir düşüncem olsa sizin gibi saptırarak öfkeyle yazardım.
Aynen herkesin fikirleri farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…