Evet ilk gece benim de çok sızladı uyku arasında ağrısını hissettim hep daha 2. Dozu varAynen benim de bugün daha iyi ama gece fena sızlıyordu
erken olmuş hıc sıkma canını , 21.24 arası onerıyorlar canım geneldeYok görmedi canim kendi Dr dedi 18 _22 hafta arası yaptır diye randevu bulunca üniversite hastanesinden bende gittim
Bende bu ürünü aldım malzemesi çok kaliteli ve sürüsü çok kolay katlaması da çok basit.Kızlar bebek arabası önerileriniz nelerdir?
Ay inşallah ben de alışırım bütün hayallerim gitti gibi hissediyorum ama sağlık o kadar önemli ki aslında bu hayal kırıklığı geçecek inşallahAramıza hoş geldin canım
Benden daha yıkığı yoktur ama öyle bir alıştım ki günlerce boşa ağlamışım ultrasonda gün geçtikçe ellerini ayaklarını görmem bile yetti her hareketi beni kendine bağlıyor yakışıklı erkeğimmmm
Tek elle açılıp kapanıyor mu bu modelBiz yoyko marka kabin tipi bebek arabasini aldık çok da hoşumuza gtti tentesi de siyah geldi tam istediğim gbi https://www.hepsiburada.com/yoyko-q...e-p-HBCV00003F5WQE?url_src=and-product-detail
Kizimda hissetmeye baslamistim bu zamanlar yanlis hatirlamiyorsam acaba erkek bebislemi alakali biseymikiCnm benimde aynı 2.gebeligim benim 15+2 ama birsey hissetmiyorum bence endişelenmeye birsey yok ilk gebeliğmde de geç hissetmistim
Ben böyle sağlıklı olsun da diyen insanlara çok uyuz olurdumAy inşallah ben de alışırım bütün hayallerim gitti gibi hissediyorum ama sağlık o kadar önemli ki aslında bu hayal kırıklığı geçecek inşallah
Canım down sendromlu bireylerde topluma karışıp hayatlarını idame ettirebiliyorlar. Elbette durumu ağır olanlarda oluyor fakat çoğunlukla normal insanlar gibi okula ve işe gidebiliyorlar. Hatta evlenip çocuk sahibi bile olabiliyorlar. Geçen instada gördüm down sendromlu bir baba 30 küsür sene fabrikada çalışmış ve oğlu tıp fakültesinden mezun olmuş. Bu gibi çok fazla örnekler var. Down sendromlu bebek görünce üzülenleri görmek beni de çok üzüyor gerçekten bu konudaki hassasiyetimden sanırım bilmiyorum.Ben böyle sağlıklı olsun da diyen insanlara çok uyuz olurdumtamam sağlıklı olsun da cinsiyette önemli diye nefret ediyordum erkek çocuklarından bir iki hafta önce yeni doğmuş down sendromlu kız bir melek bebek gördüm içime oturdu dedim ne yapıyorum ben herkes ne kadar haklı , ben bu hayatta olmazsam kendine yetebilecek sağlıklı başarılı bir insan getirmek varken cinsiyet neymiş oldum bana çok büyük ders oldu.. ilk başlar tabi ki kabul edemedim o güne kadar gittikçe alışıyor insan , senin de 2-3 haftaya hepsi geçmiş olur alışmış olursun canım bol bol erkek bebişli kişilerle görüş bi de ben öyle yapmaya başladım
Evet canm taşıma kapasitesi 20 kg kadar sineklik koruma örtüsü bardaklar yağmurluk hediye gonderdilerTek elle açılıp kapanıyor mu bu model
Bilmiyorum cnm benim ilki kız suanda da doktorum 2 defada kız diyor bence bizim kendi yapımız ile alakalı da olabilir bebeğin duruş pozisyonu filan hepsi etkili benceKizimda hissetmeye baslamistim bu zamanlar yanlis hatirlamiyorsam acaba erkek bebislemi alakali biseymiki
Bende aynı seyi dusunuyorum..Canım down sendromlu bireylerde topluma karışıp hayatlarını idame ettirebiliyorlar. Elbette durumu ağır olanlarda oluyor fakat çoğunlukla normal insanlar gibi okula ve işe gidebiliyorlar. Hatta evlenip çocuk sahibi bile olabiliyorlar. Geçen instada gördüm down sendromlu bir baba 30 küsür sene fabrikada çalışmış ve oğlu tıp fakültesinden mezun olmuş. Bu gibi çok fazla örnekler var. Down sendromlu bebek görünce üzülenleri görmek beni de çok üzüyor gerçekten bu konudaki hassasiyetimden sanırım bilmiyorum.
Amin inşallah canımBende aynı seyi dusunuyorum..
hatta cok yakın bı arakdasımın oülu var altın saçlı bı güzel.. Allahımmm özenerek yaratmış ..
okula gıdıyor abi oldu hatta :)
Rabbım saglıkla kucaklarımıza aldırsın, hayırlı evlat olsunlar .
Sevgili arkadaşım gerçekten süper bi üslupla anlatmışsın.Kedi dıskisini eline alip oynarsan afedersin agzina goturursen evet skıntı olabilir bu yapilmayacagina göre elleride iyi yikadiktan sonra bir problem olmaz ki sokak hayvanlarinada dokunduktan sonrada ayni sekilde ve genelde asili ev hayvanlarinda bu düşük.yillardir kedi kumu temizlerim kürekle hic kedi dıskisina dokunmadim.yararli bilgiler verilmek isteniyorsa tamamlayici olalim lütfen buna ciğ eti temiz yikanmayan yesillikleri vs ekleyebilirsin..yanlışım varsa düzeltin hocam@uvercinka65
Geçmiş olsun cnm bende de suanda o durum var sol gözden benim sabahtan beri agri vurdu bi de işteyim nasıl akşam olur bilmiyorm çok da hap içmek istemiyormMigren sağ gözden vuruyor gibi hissediyorum gebelikten önce bir tane arveles içip türk kahvesi yapıyordum gelmeden gidiyordu çoğu zaman şimdi Türk kahvesinden tiksindim iyice ve arveles yasakparol da etki etmiyor yandım valla
Elbette aslında demek istediğim ben bu hayatta olmazsam benim kadar hassas olmaz kimse demekti üzüldüğüm bebeğin durumu değil annesi olmazsa eğitimi de anne gibi hassas düşünmeyebilirler diyeCanım down sendromlu bireylerde topluma karışıp hayatlarını idame ettirebiliyorlar. Elbette durumu ağır olanlarda oluyor fakat çoğunlukla normal insanlar gibi okula ve işe gidebiliyorlar. Hatta evlenip çocuk sahibi bile olabiliyorlar. Geçen instada gördüm down sendromlu bir baba 30 küsür sene fabrikada çalışmış ve oğlu tıp fakültesinden mezun olmuş. Bu gibi çok fazla örnekler var. Down sendromlu bebek görünce üzülenleri görmek beni de çok üzüyor gerçekten bu konudaki hassasiyetimden sanırım bilmiyorum.
Canım yeni uyandım bu mesajını gördüm direk orta kısım dikkatimi çekti ordan okumaya başaldım o kadar kötü oldum ki resmen kalbim yerinden çıkıcak gibi olduOkuduklarımız herkes gibi beni de etkiledi, dün gece rüyamda dördüzlerimden üçü doğdu mini minnaklardı dördüncüsü yoktu. Ama o kadar küçük ve savunmasızlardı ki onlara yetebilmek için dördüncüsünün acısını yaşayamadım bile. Kendimi zorluyorum bebeklerimi emzirebilmek için. Çok çaresiz hissediyordum kendimi. Ay çok stresli bir süreç sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah. Kaldı ki bir daha bu gebelik stresini yaşamak istemiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok gözüm korktu çok. Allah bugünlerimizi aratmasın
Bol bol su içelimGeçmiş olsun cnm bende de suanda o durum var sol gözden benim sabahtan beri agri vurdu bi de işteyim nasıl akşam olur bilmiyorm çok da hap içmek istemiyorm
Keşke bu kadar sinirlenmeseydin de mesajlarimi dogru bir sekildi okusaydin çarpıtma yapmadan sinir oluyorumla rahatsiz oluyorum arasinda cok fark var.üsluptan bahsetmissin ben nasil bulasabilecegi hakkinda açik anlattim sadece.neyse fikirler farkliSevgili arkadaşım gerçekten süper bi üslupla anlatmışsın.
Eğer ters bir şekilde yazdaydım şu mesajını okurken seni anlamakta zorluk çekmezdim.
Ben doktorumun bana söylediğini iletiyorum önceki gebeliğimde benimde kedim vardı tuvaletini ellememem gerektiğini söylemişti.
Sadece hayvanlardan örnek verilmesi beni sinir ediyor demişsin sanki ben hayvanlardan nefret eden bir insanmısımda onda sadece hayvanlardan örnek vermişim gibi algılanıyor.
Zaten birçok kez çiget ve tavuk üzerinden örnek verildi arkadaşlar kedi dışkısı hakkında konustukları için sadece kediden örnek verdim.
Benim 1 yıl sonra olacakmış ilk çocuğumda da olmuştum 5. Doz olacakEvet ilk gece benim de çok sızladı uyku arasında ağrısını hissettim hep daha 2. Dozu var
Mesajını gayet güzel okudumKeşke bu kadar sinirlenmeseydin de mesajlarimi dogru bir sekildi okusaydin çarpıtma yapmadan sinir oluyorumla rahatsiz oluyorum arasinda cok fark var.üsluptan bahsetmissin ben nasil bulasabilecegi hakkinda açik anlattim sadece.neyse fikirler farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?