- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.999
- 598
Canım ben de çok aradım devlette ama randevu bulamadım. Sadece riskli hastalara bakıyorlar. Doktor bana randevu alabilirsen şu haftalarda al dedi sadece hiç yönlendirme yapmadı. Yani istanbul için durum böyleKızlar geçen ocak grubunda bir kç bişey sormuştum bazı konuşmalara denk geldim devlette ayrıntılı ultrason yapıldığını yaptıranlar olduğunu yazanlar var benim özele zaten 29 eylüldeydi 28 eylüle devlete kadın doğuma randevu aldım inşallah perinatolojiye yönlendirip yaparlar şansımı denicem
Aslında toksoplazma Gıda ile daha çok bulaşan bir hastalık mesela kedilere dikkat edildiği kadar dışarda yenilen yeşillikleri kimse demiyor ne yazık kiDedigin gibi hijyen önemli hocam.bu konuda sadece hayvanlar üzerinden örnek verilmesi beni cok rahatsiz ediyor
Geçen dışarıda yemeğe gittik masaya gelen domatesin üstünde toprak vardı aklım çıktı farketmeden ağzıma atsam neler olurdu öyle kötü oldum kiAslında toksoplazma Gıda ile daha çok bulaşan bir hastalık mesela kedilere dikkat edildiği kadar dışarda yenilen yeşillikleri kimse demiyor ne yazık ki
O kadar tehlikeli ki ben mesleğe başladığımdan beri dışarda salata yemem çiğ balık et asla tüketmem çünkü o kadar ciddi hastalıklara sebep oluyor kiGeçen dışarıda yemeğe gittik masaya gelen domatesin üstünde toprak vardı aklım çıktı farketmeden ağzıma atsam neler olurdu öyle kötü oldum ki
Bunun da aşısı olsa keşke :/O kadar tehlikeli ki ben mesleğe başladığımdan beri dışarda salata yemem çiğ balık et asla tüketmem çünkü o kadar ciddi hastalıklara sebep oluyor ki
Dene cnm inşallah iyi gelirBol bol su içelimbir fincan sade kahve de içeyim diyorum belki hafifletir sağa sola oynatınca sağ gözüm ağrılar batıyor
Ben devlette yaptıracam detaylıyı agustos başı randevu aldım anca 25 ekime verdiCanım ben de çok aradım devlette ama randevu bulamadım. Sadece riskli hastalara bakıyorlar. Doktor bana randevu alabilirsen şu haftalarda al dedi sadece hiç yönlendirme yapmadı. Yani istanbul için durum böyle
Hiç bir fikrim yok canim benim ki özellikle kağıda yazıp verdi ve dün ben ayrintilidayken bı hasta geldi 23 haftalık geç kalmışsın dedi unideki hoca iyice kafam karıştı aman inşallah parlaklık gecsinde çok üzüldüm bakalım üç hafta sonra ne diyecekerken olmuş hıc sıkma canını , 21.24 arası onerıyorlar canım genelde
Ben randevu buldum da yapıcaklar mı onu bilmiyorum şansımı denicem yapmıyoruz derlerse sonraki gün özele gitcem mecbur bari buna para vermeyelim istedimCanım ben de çok aradım devlette ama randevu bulamadım. Sadece riskli hastalara bakıyorlar. Doktor bana randevu alabilirsen şu haftalarda al dedi sadece hiç yönlendirme yapmadı. Yani istanbul için durum böyle
Devlet randevuları 15 günde bir ilerler tarihi 2,5 ay sonraya randevu almak imkansız acaba üniden mi aldınız?Ben devlette yaptıracam detaylıyı agustos başı randevu aldım anca 25 ekime verdi
Bu radyolojide detaylı ultrason randevusu diye sanırım aylar öncesinden doluyorDevlet randevuları 15 günde bir ilerler tarihi 2,5 ay sonraya randevu almak imkansız acaba üniden mi aldınız?
Bende buna baktım da yatma kısmı nasıl oluyor acaba bende şuan yeğenimin kullandığı chicco lite way 3 baston tipi var ama ilk doğduğunda kullanamayacağım sanırımbenımkıde kraft bılbao canım, kullanımı cok rahat, kapanıncada mınıcık.. sürgülü.. seyahatlerde baya kolaylık olacak ..
civilde daha uygun bu arada ..
Kraft Bilbao Bebek Arabası Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kraft Bilbao Bebek Arabası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Malesef.evde suda bekletip sirkeli yikadiklarimla bile icim rahat etmiyor.Allah göstermesin hic bir hastalik sag salim dogumlarimizi yapalimAslında toksoplazma Gıda ile daha çok bulaşan bir hastalık mesela kedilere dikkat edildiği kadar dışarda yenilen yeşillikleri kimse demiyor ne yazık ki
Benim de 2-3 gündür bu şekilde canım hatta bugün elim karnımdaydı bildiğin kabardı görmek için hemen elimi çektim ama bir daha yapmadıKızlar günaydın hareketleri hissedenlere soruyorum iki gündür karnımda baya baya böyle sanki bi su dalgası hareket ediyormuş gibi hissediyorum bebek hareketleri böyle mi oluyor önceden hiç böyle değildi hissettiğim şimdi baya baya sert hareketler oluyorbebektir diye umut ediyorum
1 ay daha sıkalim disimiziBilmiyorum cnm benim ilki kız suanda da doktorum 2 defada kız diyor bence bizim kendi yapımız ile alakalı da olabilir bebeğin duruş pozisyonu filan hepsi etkili bence
Hayır üni değil bildiğin şehir hastanesi radyojiden aldım detaylı ultrason için doktor öyle yönlendirdiDevlet randevuları 15 günde bir ilerler tarihi 2,5 ay sonraya randevu almak imkansız acaba üniden mi aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?