2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bulaşık makinemin üst sepeti çürüdü ya paslı yerleri var farketmeden de kullandık hep sipariş vericem üst sepeti ama bu zamana kadar kullandık korku girdi içime

Canım ben de çok aradım devlette ama randevu bulamadım. Sadece riskli hastalara bakıyorlar. Doktor bana randevu alabilirsen şu haftalarda al dedi sadece hiç yönlendirme yapmadı. Yani istanbul için durum böyle

Dedigin gibi hijyen önemli hocam.bu konuda sadece hayvanlar üzerinden örnek verilmesi beni cok rahatsiz ediyor
Aslında toksoplazma Gıda ile daha çok bulaşan bir hastalık mesela kedilere dikkat edildiği kadar dışarda yenilen yeşillikleri kimse demiyor ne yazık ki

Aslında toksoplazma Gıda ile daha çok bulaşan bir hastalık mesela kedilere dikkat edildiği kadar dışarda yenilen yeşillikleri kimse demiyor ne yazık ki
Geçen dışarıda yemeğe gittik masaya gelen domatesin üstünde toprak vardı aklım çıktı farketmeden ağzıma atsam neler olurdu öyle kötü oldum ki

Geçen dışarıda yemeğe gittik masaya gelen domatesin üstünde toprak vardı aklım çıktı farketmeden ağzıma atsam neler olurdu öyle kötü oldum ki
O kadar tehlikeli ki ben mesleğe başladığımdan beri dışarda salata yemem çiğ balık et asla tüketmem çünkü o kadar ciddi hastalıklara sebep oluyor ki

Kızlar benim bir kızım var ikincisi erkek olsun istedim farklılık olsun istedim dua ettim hep sağlıklı dedim ama biyandanda vicdanım ederken rahat değildi ultrasondan her çıktığımda bende sizin gibi acaba değişirmi erkke dermi diye bekledim hep dese çok mutlu olcuaktım güya halbuki ne boşmuş taki detaylıya girene kadar inanın öyle birşey duydumki cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi doktor bebeğinin kalbinde üç delik var diyince dünyam yıkıldı o an bana erkek dese ne değişicektiki:) takılmayın inanın merak ediyoruz ama boş herşey sağlık şimdi erkek deseler sevinmem bile beni tek mutlu edicek şey beneğimin deliklerinin kapanması sağlıklı olması down a dair hiçbir semptom izlenmemesi ben bi tokat yedim siz yemeyin şimdiki aklım olsa cinsiyetmiş oymuş buymuş hiç düşünmezdim bile

Canım ben de çok aradım devlette ama randevu bulamadım. Sadece riskli hastalara bakıyorlar. Doktor bana randevu alabilirsen şu haftalarda al dedi sadece hiç yönlendirme yapmadı. Yani istanbul için durum böyle
Ben devlette yaptıracam detaylıyı agustos başı randevu aldım anca 25 ekime verdi

erken olmuş hıc sıkma canını , 21.24 arası onerıyorlar canım genelde
Hiç bir fikrim yok canim benim ki özellikle kağıda yazıp verdi ve dün ben ayrintilidayken bı hasta geldi 23 haftalık geç kalmışsın dedi unideki hoca iyice kafam karıştı aman inşallah parlaklık gecsinde çok üzüldüm bakalım üç hafta sonra ne diyecek

Ben randevu buldum da yapıcaklar mı onu bilmiyorum şansımı denicem yapmıyoruz derlerse sonraki gün özele gitcem mecbur bari buna para vermeyelim istedim

Bende buna baktım da yatma kısmı nasıl oluyor acaba bende şuan yeğenimin kullandığı chicco lite way 3 baston tipi var ama ilk doğduğunda kullanamayacağım sanırım

Malesef.evde suda bekletip sirkeli yikadiklarimla bile icim rahat etmiyor.Allah göstermesin hic bir hastalik sag salim dogumlarimizi yapalim

Benim de 2-3 gündür bu şekilde canım hatta bugün elim karnımdaydı bildiğin kabardı görmek için hemen elimi çektim ama bir daha yapmadı sanırım kuvvetlendiler iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…