2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benimkide öyle hatta bugün üst üste 6-7 kere tekme yedim karnimda kumanda vardı kumanda hareket etti şok oldum video geç aklıma geldi
Maşallah kuzucuga
İnternette okumustum en hızlı bu haftalarda büyüyorlarmış artık çok rahat hissedicez bence
Kıpırdadıgında çok hoşuma gidiyor hep kıpırdasın istiyorum

kızlar günaydın ya herkes rahat hissediyorum yazmış ama ben hiç birşey hissetmiyorum bende mi sorun var acaba sadece göbeğim pıt pıt böyle oda ondan mı kaynaklı onu da bilmiyorum 17+4 şuan
18+3 üm ben de sizin gibi bisey hissetmiyorum. Daha dogrusu pıt pıt oldugunda da nabiz mi bebek mi gaz mı tam anlamiyorum.

Maşallah kuzucuga
İnternette okumustum en hızlı bu haftalarda büyüyorlarmış artık çok rahat hissedicez bence
Kıpırdadıgında çok hoşuma gidiyor hep kıpırdasın istiyorum
Evet hızlıca büyüyorlar bende hep hareket etsin istiyorum çok güzel bir duygu

erken olmuş hıc sıkma canını , 21.24 arası onerıyorlar canım genelde
Doktor Banu Çiftçi'nin uygulamasında bu şekilde gösteriyor (19 ila 23.haftalar arasi). Benimki de sata göre 20+2 de üniversite hastanesi o şekilde uygun gördü. Bebe az ileride belki de ondandır bilemiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20230920_185459_Dr Banu ifti.webp
    17 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar birşey soracağım düzenli olarak tansiyonlarınızı ölçüyor musunuz ? Hiç ölçmemiştim bugün ölçtürdüm 8/13 çıktı düzenli olarak takip etmek lazımmış. Eve tansiyon aleti alacağım. Bir doktor yakınım anlattı tansiyonu yüksekmiş bir hamilenin farkında değilmiş bebek 9 aylıkken ölmüş karnında. Allah korusun dikkat etmek lazım haber vereyim dedim

Geçmiş olsun canım
Benimde önceki gebeliğimden yüksek tansiyon sıkıntım var
Genelde tansiyon bu haftalarda kendini belli ediyor
doktorum banada tansiyon aleti almamı söyledi ama birdahaki randevumu bekliyorum her gittiğimde yüksek çıkıyor ilaca başlıycaz galiba
Aklına kötü şeyler getirme doktorun ona göre bi ilaç verir kendini strese sokma

Benim annem de yüksek tansiyondan ölü doğum yapmış benden önce teyzem hep uyarır beni evde yıllar önce tansyon aleti almıştım sürekli bakıyorum

Gebeliğimi öğrendiğim zaman çok beklemeden eve bi tansiyon aleti aldık hergün ölçüyorum aç tok sabah akşam öğlen sürekli. Bende hamilelikte tansiyon yüksekliğinin çok riskli olduğunu okuduğum için o panikle almiştım

Kızlar doğumda bebek doğduktan sonra ilk kıyafeti ne giydirteceksiniz ben dantelli şık bir tulum almıştım kirlenirmi acaba ilk onu giydirmek istesem

canıminan sürejli aklım sendeydi hergün senin için özellikle bakıyordum çok ama çok sevindim Allah bağışlasın inşallah bir daha hiç ağlamazsın çok üzüldün ve bizi de çok üzdün ama şimdi çoooook mutlu oldum

Benim de vardı british dişi yavruyken biberonla beslerdim beraber uyurduk ama hamileliğin başında aşırı tiksindim ondan görünce kusuyordum onu sahiplendirdim hala tüylü hayvanlara bakamiyorum maalesef
hayatımda duyduğum en saçma sapan şey olabilir şaşırdım kaldım

canım ben de çok şiddetli koku hassasiyeti yaşadım inan özellikle kocam hiç yakınıma gelmesin istedim ki aşığımdır kendisine yeni yeni düzeldi :)) ama onu kapının dışına atmayı düşünmedim ki atsam yaşardı :)

Kızlar doğumda bebek doğduktan sonra ilk kıyafeti ne giydirteceksiniz ben dantelli şık bir tulum almıştım kirlenirmi acaba ilk onu giydirmek istesem
Evet kirlenir bence doğumdan ertesi gün giydir. Bende dantelli bir tulum ve şapka takımı alacağım mevlutunde giydirmek için

Bende de oldu eşime karşı hiç söylemedim ama hep parfüm sıktığı için hep yanımda midem bulanırdı parfüm koktuğu için

İnşallah bir sıkıntı olmaz

Evet kirlenir bence doğumdan ertesi gün giydir. Bende dantelli bir tulum ve şapka takımı alacağım mevlutunde giydirmek için
Bu aldığım tam bebek mevlütünede uygun aslında ayyy yaa napsam bilemedim aslında mevlüte güzel bir elbise bandana düşünüyordum bu aldığım tulumuda mevlüte kadar nasıl saklıcam giydirmeden duramam ki

Bitane açık kahverengi 6 lı set var onumu versem acaba giydirsinler dye
Evet bencede öyle yaparsın birde hastanede doğum fotisi çekiliyor o güzel takimini o zamanda giydirebilirsin istersen

Hem hastanede foto çekiminde giydirirsin hemde Mevlüt’te giydirirsin nolcak birsey olmaz ayak kısmı açık zaten

canım bence sana yazılmadı bazı konuşmalar beni rahatsız etti ama seninki değil kendi adıma konusursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…