Çok haklısın canımBen randevu buldum da yapıcaklar mı onu bilmiyorum şansımı denicem yapmıyoruz derlerse sonraki gün özele gitcem mecbur bari buna para vermeyelim istedim
Ay bunu görmemişim yazarken. Gözünüz aydın. Çok çok sevindimBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Ayyy ben de takibe başladım özellikle annesini savunduğu videoda eridim bittimAy evet bende böyle bir şey rüyamda gördüm dedim ki aslında cinsiyetin hiç önemi yok boş işler baktığınızda erkek çocuk annesi olmamız gerekiyor demek ki bizim misyonumuz başka.Bide instada erkek çocuklu influencerları takip ediyorum ısınmak için bende sana bunu tavisye ediyorum, şeyda koç un oğluna bayılıyorum bilmiyorsan mutlaka bak
Çok haklısın canım inşallah her şey gönlünce olur sağlıkla kucağına alırsınKızlar benim bir kızım var ikincisi erkek olsun istedim farklılık olsun istedim dua ettim hep sağlıklı dedim ama biyandanda vicdanım ederken rahat değildi ultrasondan her çıktığımda bende sizin gibi acaba değişirmi erkke dermi diye bekledim hep dese çok mutlu olcuaktım güya halbuki ne boşmuş taki detaylıya girene kadar inanın öyle birşey duydumki cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi doktor bebeğinin kalbinde üç delik var diyince dünyam yıkıldı o an bana erkek dese ne değişicektiki:) takılmayın inanın merak ediyoruz ama boş herşey sağlık şimdi erkek deseler sevinmem bile beni tek mutlu edicek şey beneğimin deliklerinin kapanması sağlıklı olması down a dair hiçbir semptom izlenmemesi ben bi tokat yedim siz yemeyin şimdiki aklım olsa cinsiyetmiş oymuş buymuş hiç düşünmezdim bile
Ya ben de sizin gibi erkek bebek anneleri bulayım diye uğraşıyordum kalplerimiz birmiş erkek anaları olarakAyyy ben de takibe başladım özellikle annesini savunduğu videoda eridim bittimbaya baya alıştım ben anneciğinin arkasında böyle güçlü kuvvetli aslan bir çocuk olacaksa okeyim yaaa harika bence
Çok şükür canım çok sevindimBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Ben kaçırmışım canım amniyosentezinmi temiz çıktı fetal dna sonucun yanıldımı? Neyden şüphelenmişlerdiBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Fetal DNA da trizomi 3 gelmişti. Test mi yanlış diye bir daha aynı firmaya vermiştik yine aynı gelmişti trizomi 3. Ama amniyosentez için 16 hafta olmam lazımdı ben öğrendiğimde 10-11 haftaydı bebeğim sürekli ağlamakla geçti bir buçuk ay. Asla kendime gelemedim. Yüzümü yıkamadıgım günler oldu hep ağladım. Sonunda amniyosentez yaptırdım. Özelde yaptırdım. Hızlı sonuç alayım diye hem mikro array yaptırdım hem hücre kültür karyotip ikisi de temiz geldi bugün çok şükürBen kaçırmışım canım amniyosentezinmi temiz çıktı fetal dna sonucun yanıldımı? Neyden şüphelenmişlerdi
Neeee Allahım mükemmel bir haber inanmıyorum ya çok sevindimmmmmBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
senin cinsiyet artık belli oldu mu kesinAyyy ben de takibe başladım özellikle annesini savunduğu videoda eridim bittimbaya baya alıştım ben anneciğinin arkasında böyle güçlü kuvvetli aslan bir çocuk olacaksa okeyim yaaa harika bence
Oh oh maşallah darısı benim ve bizim gibi olanların başına. Umarım bende güzel şeyler duyar dönüş yaparım kuzum. Acile gitmemi sebebim ne yazikki kaşın kasik rahim ağrısı sebebi ile oldu. Durmak bilmeyen ağrılarım var bi süredir. Bebek kaynaklı değil sanırım tam teşhis konulamadi. Önce apandisit şüphesi oldu ama şükür o değilmiş. Sonra enfeksiyon var dediler 12 değerde cikti. Bana göre baya düşük daha yukseklerini yaşamış biri olarak bu ağrılar enfeksiyon sebepli olacağını düşünmüyorum. Tek kullanımlık şase antibiyotik kullandim fakat pek etkili olduğunu düşünmüyorum. Yarin doktordan bu agrilarla ilgili detaylı bilgi almayı yada başka ilgili bölüme yonlendirmesini istiycem. Hakkımızda hayırlısı artıkAcile neden gittin canım inşallah önemli bir şey yoktur.
Yarın güzel haberlerle gel inşallah.
Bende pazar günü acile gittim altımda hep ıslaklık var suyummu geliyor acaba diye şükür suyum değilmiş
Serklaja baktılar 35mmden 35.9 a yükselmiş dünyalar benim oldu şu küçücük sayı bile mutluluk benim durumumdakiler için
Ama aylar sonra dışarı çıktıgım için ayakkabılarım ayağıma olmadı ayaklarım şişmiş
Geçmiş olsun canımOh oh maşallah darısı benim ve bizim gibi olanların başına. Umarım bende güzel şeyler duyar dönüş yaparım kuzum. Acile gitmemi sebebim ne yazikki kaşın kasik rahim ağrısı sebebi ile oldu. Durmak bilmeyen ağrılarım var bi süredir. Bebek kaynaklı değil sanırım tam teşhis konulamadi. Önce apandisit şüphesi oldu ama şükür o değilmiş. Sonra enfeksiyon var dediler 12 değerde cikti. Bana göre baya düşük daha yukseklerini yaşamış biri olarak bu ağrılar enfeksiyon sebepli olacağını düşünmüyorum. Tek kullanımlık şase antibiyotik kullandim fakat pek etkili olduğunu düşünmüyorum. Yarin doktordan bu agrilarla ilgili detaylı bilgi almayı yada başka ilgili bölüme yonlendirmesini istiycem. Hakkımızda hayırlısı artık
Ah kuzum inşallah bebis buyudugundendir. Umarım güzel geçer muayenemiz. Arada kasılmalar da yaşıyorum malesef korku hic gitmiyo içimden. Benimde tarif ettiğin gibi baskı oluyo anlamadim hersey yolunda gidiyodu 15 gündür neler oluyo çözemedimGeçmiş olsun canım
İnşallah önemli birşey değildir.
Yarın güzel haberler alıcaksın eminim
Umarım rahimağzıda yeterli uzunluğa gelmiştir
Ağrıların belki bebek büyüdüğü içindir bazen yataktan kalkarken kasıklarıma dikkat etmeye çalısırken daha çok baskı yapıyorum ve 2-3 gün ağrıyo orası yürürken bile zorluyor belki öyle bişeydir
Vallahi o kadar çok sevindim ki teyzoslarini çok mutlu etti artık o günleri unut insallah bundan sonrası güzel olacak grubumuzda iyice aile gibi olduk kötü haberlerle üzülüyor iyi haberlerle mutlu oluyoruz inşallah hep güzel haberler alalim hep mutlu olalım bundan sonraFetal DNA da trizomi 3 gelmişti. Test mi yanlış diye bir daha aynı firmaya vermiştik yine aynı gelmişti trizomi 3. Ama amniyosentez için 16 hafta olmam lazımdı ben öğrendiğimde 10-11 haftaydı bebeğim sürekli ağlamakla geçti bir buçuk ay. Asla kendime gelemedim. Yüzümü yıkamadıgım günler oldu hep ağladım. Sonunda amniyosentez yaptırdım. Özelde yaptırdım. Hızlı sonuç alayım diye hem mikro array yaptırdım hem hücre kültür karyotip ikisi de temiz geldi bugün çok şükür
canım çok sevindimmmmmm :) ah boşuna üzüldün bak şimdi hepsini telafi edeceksin artık bebiş için :)Benim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Canım çok sevindim ya çok şükür pek nazlı olacak belli oldu prenses Allah sana ve eşine bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Yaa aynen bende hemen eşimi çağırıyorum o koşup bakıyor yok hiç elini çekiyor hemen geri hareket ediyorBenim de 2-3 gündür bu şekilde canım hatta bugün elim karnımdaydı bildiğin kabardı görmek için hemen elimi çektim ama bir daha yapmadısanırım kuvvetlendiler iyice
Kasılmalar normal canım, benim 16. Haftada kasılmaya başlamıştı bazen günde 5-6 kez oldugu oluyor.Ah kuzum inşallah bebis buyudugundendir. Umarım güzel geçer muayenemiz. Arada kasılmalar da yaşıyorum malesef korku hic gitmiyo içimden. Benimde tarif ettiğin gibi baskı oluyo anlamadim hersey yolunda gidiyodu 15 gündür neler oluyo çözemedim
Evetsenin cinsiyet artık belli oldu mu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?