2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok sevindim çok şükür artık rahat nefes alıp hamileliğin tadını çıkarabilirsin peki neden fetal dna yanılmış o kadar güvenilir bir test bile bunu yapıyorsa
Hem de iki kere verdim düşün allahın cezası test bu nadir anomalilerde yanılıyor sanırım bende anlamadım ama trizomi 3 gerçekten hiç yoktu yani kimseyi bulamamıştım resmen dünyada bir benim başıma gelmiş gibi olmuştu

Kızlar bu sayfada 11 li hastane çıkışı 345 tl diyor çok şaşırdım ama siteside var acaba bi set daha alsammı ki ya

Eklentiler

• 2C114B57-F41E-4955-B88B-74384A7B1AD9.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 61
Çok şükür ki yanılmış artık mutlu ol bebişine kendine odaklan

Benimde 16 buçuk 17 gibi çoğalmaya başladı. Yalancı ve normal demek vallaicim rahatladı biraz çok saolasin. Senin bebis baya yaramaz olucak galiba riskli hareketler yapiyo. Totosuna vurmalari hak edicek biraz daha ilerleyince uğraşmayı bırakır umarım idrara baskı olayı çok can sıkıcı. Benimki de ne bulursa oynuyo gibi içimde

P paki34 canın aşırı sevindim. Zaten doktorun konuşma tarzından dolayı benim içim rahattı temiz çıkacak kesin diyordum ama durum başına geldiği için senin yıpranman normal. Bundan sonra hamileliğin tadını çıkaralım

Banada kalbindeki delikten dolayı fetal dna yaptırılması öneriliyor ama sendede gördüğüm gibi yanılma çok oluyor boşuna canımı sıkıcam belkide zaten yeterince sıkkın

Ayy gözlerim doldu resmen okurken çok çok sevindim maşallah minnoşa

Sen yinede doktoruna söyle magnezyum verir o biraz rahatlatıyor magnezyum içeren besinler ye.
Benimkinin yaramaz oldugunu kesinleştirdik zaten bu haftalarda bile dışardan hareketleri belli oluyor maşallah hep videoya çekiyorum

Magnezyumu 8. Haftadan beri kullanıyorum kuzu. 18. Haftanın içindeyim simdi.
Aaa kiz bugun bende dışarıdan izledim biliuo musun hatta bi iki kere çok sert vurdu ah ah diye bağırdım

Yapı olarak zayıf mısınız kızlar merak ettim bu haftalarda bu kadar belli hareketler maşallah

Bende de öyle oluyor canım normaldir umarım.

İyi videoya çekebiliyorsun ya videoyu açayım diyene kadar duruyor birde heyecandan geç kalıyorum

Banada kalbindeki delikten dolayı fetal dna yaptırılması öneriliyor ama sendede gördüğüm gibi yanılma çok oluyor boşuna canımı sıkıcam belkide zaten yeterince sıkkın
Ya down yani trizomi 21 edward trizomi 18 ve patau trizomi 13 için %90 küsür doğruluk diyorlar ama benimki nadir bişeydi. Yine de en kesini amniyosentez bence. Yalnız onda da korkuyor insan bebişe bişey olmasın diye. Gerçi şu an eskisi gibi değil demişlerdi. Yani düşük ihtimali çok az demişlerdi ama yine de çok üzülüyor insan hiç sıkmayın tek bulgu ile

Magnezyumu 8. Haftadan beri kullanıyorum kuzu. 18. Haftanın içindeyim simdi.
Aaa kiz bugun bende dışarıdan izledim biliuo musun hatta bi iki kere çok sert vurdu ah ah diye bağırdım
Magnezyum kullanıyosan sıkıntı olmaz canım
Evet artık hissedersin bu haftalarda çok hızlı büyüyorlarmış
Maşallah kuzulara

Yapı olarak zayıf mısınız kızlar merak ettim bu haftalarda bu kadar belli hareketler maşallah
64 le hamile kaldım ama suan 70 kiloyum boyuma göre ideal kilodayım
Benim ikinci gebeliğim canım bu gebeliğimde çok erken hissetmeye başladım birde benim oğluş en son gittiğimde 2 hafta öndeydi

Canım genelde bi kere vurdugunda 2-3 kere vuruyor
Vurdugunda hemen kamerayı açıyorum
Birde hep yattıgım için hep hazır vaziyetteyim
Benimkide öyle hatta bugün üst üste 6-7 kere tekme yedim karnimda kumanda vardı kumanda hareket etti şok oldum video geç aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…