Hem de iki kere verdim düşün allahın cezası test bu nadir anomalilerde yanılıyor sanırım bende anlamadım ama trizomi 3 gerçekten hiç yoktu yani kimseyi bulamamıştım resmen dünyada bir benim başıma gelmiş gibi olmuştuÇok sevindim çok şükürartık rahat nefes alıp hamileliğin tadını çıkarabilirsin peki neden fetal dna yanılmış o kadar güvenilir bir test bile bunu yapıyorsa
Ben de detayliya girmedim bugun ama kiz dedi doktorEvetdetaylıya girmedim daha ama öncesinde yine doktor erkek dedi artık kesin diye bakıyorum daha da süpriz olmaz sanmam
Çok şükür ki yanılmışHem de iki kere verdim düşün allahın cezası test bu nadir anomalilerde yanılıyor sanırım bende anlamadım ama trizomi 3 gerçekten hiç yoktu yani kimseyi bulamamıştım resmen dünyada bir benim başıma gelmiş gibi olmuştu
Benimde 16 buçuk 17 gibi çoğalmaya başladı. Yalancı ve normal demek vallaicim rahatladı biraz çok saolasin. Senin bebis baya yaramaz olucak galiba riskli hareketler yapiyo. Totosuna vurmalari hak edicekKasılmalar normal canım, benim 16. Haftada kasılmaya başlamıştı bazen günde 5-6 kez oldugu oluyor.
Doktorum bunlar yalancı kasılmalar dedi sen içini ferah tut benim bebek birde hep altıma dikiş yerime tekme atıyor kendimi tutmasam altıma yapıcam şimdiden böyleyse ileri haftalarda yandım benbence bi sorun çıkmıycak.
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Banada kalbindeki delikten dolayı fetal dna yaptırılması öneriliyor ama sendede gördüğüm gibi yanılma çok oluyor boşuna canımı sıkıcam belkide zaten yeterince sıkkınFetal DNA da trizomi 3 gelmişti. Test mi yanlış diye bir daha aynı firmaya vermiştik yine aynı gelmişti trizomi 3. Ama amniyosentez için 16 hafta olmam lazımdı ben öğrendiğimde 10-11 haftaydı bebeğim sürekli ağlamakla geçti bir buçuk ay. Asla kendime gelemedim. Yüzümü yıkamadıgım günler oldu hep ağladım. Sonunda amniyosentez yaptırdım. Özelde yaptırdım. Hızlı sonuç alayım diye hem mikro array yaptırdım hem hücre kültür karyotip ikisi de temiz geldi bugün çok şükür
Sağlıcakla grlsin inşallah minik pirensesKızlarrr doktora gittim, kızım oluyor
Ayy gözlerim doldu resmen okurken çok çok sevindim maşallah minnoşaBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Sen yinede doktoruna söyle magnezyum verir o biraz rahatlatıyor magnezyum içeren besinler ye.Benimde 16 buçuk 17 gibi çoğalmaya başladı. Yalancı ve normal demek vallaicim rahatladı biraz çok saolasin. Senin bebis baya yaramaz olucak galiba riskli hareketler yapiyo. Totosuna vurmalari hak edicekbiraz daha ilerleyince uğraşmayı bırakır umarım idrara baskı olayı çok can sıkıcı. Benimki de ne bulursa oynuyo gibi içimde
Magnezyumu 8. Haftadan beri kullanıyorum kuzu. 18. Haftanın içindeyim simdi.Sen yinede doktoruna söyle magnezyum verir o biraz rahatlatıyor magnezyum içeren besinler ye.
Benimkinin yaramaz oldugunu kesinleştirdik zaten bu haftalarda bile dışardan hareketleri belli oluyor maşallah hep videoya çekiyorum
Aminn insallah hepimizin bebekleri saglikla gelirSağlıcakla grlsin inşallah minik pirenses
Yapı olarak zayıf mısınız kızlar merak ettim bu haftalarda bu kadar belli hareketler maşallahSen yinede doktoruna söyle magnezyum verir o biraz rahatlatıyor magnezyum içeren besinler ye.
Benimkinin yaramaz oldugunu kesinleştirdik zaten bu haftalarda bile dışardan hareketleri belli oluyor maşallah hep videoya çekiyorum
Bende de öyle oluyor canım normaldir umarım.Kızlar günaydın hareketleri hissedenlere soruyorum iki gündür karnımda baya baya böyle sanki bi su dalgası hareket ediyormuş gibi hissediyorum bebek hareketleri böyle mi oluyor önceden hiç böyle değildi hissettiğim şimdi baya baya sert hareketler oluyorbebektir diye umut ediyorum
İyi videoya çekebiliyorsun ya videoyu açayım diyene kadar duruyor birde heyecandan geç kalıyorumSen yinede doktoruna söyle magnezyum verir o biraz rahatlatıyor magnezyum içeren besinler ye.
Ya down yani trizomi 21 edward trizomi 18 ve patau trizomi 13 için %90 küsür doğruluk diyorlar ama benimki nadir bişeydi. Yine de en kesini amniyosentez bence. Yalnız onda da korkuyor insan bebişe bişey olmasın diye. Gerçi şu an eskisi gibi değil demişlerdi. Yani düşük ihtimali çok az demişlerdi ama yine de çok üzülüyor insanBanada kalbindeki delikten dolayı fetal dna yaptırılması öneriliyor ama sendede gördüğüm gibi yanılma çok oluyor boşuna canımı sıkıcam belkide zaten yeterince sıkkın
Magnezyum kullanıyosan sıkıntı olmaz canımMagnezyumu 8. Haftadan beri kullanıyorum kuzu. 18. Haftanın içindeyim simdi.
Aaa kiz bugun bende dışarıdan izledim biliuo musunhatta bi iki kere çok sert vurdu ah ah diye bağırdım
64 le hamile kaldım ama suan 70 kiloyum boyuma göre ideal kilodayımYapı olarak zayıf mısınız kızlar merak ettim bu haftalarda bu kadar belli hareketler maşallah
Canım genelde bi kere vurdugunda 2-3 kere vuruyorİyi videoya çekebiliyorsun ya videoyu açayım diyene kadar duruyor birde heyecandan geç kalıyorum
Benimkide öyle hatta bugün üst üste 6-7 kere tekme yedim karnimda kumanda vardı kumanda hareket etti şok oldum video geç aklıma geldiCanım genelde bi kere vurdugunda 2-3 kere vuruyor
Vurdugunda hemen kamerayı açıyorum
Birde hep yattıgım için hep hazır vaziyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?