- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Ay bende bugün dışarı çıktım biraz ama evde yatma hayalleri kuruyorumBugün pazar diye buralar bomboş yabi benim herhalde evde pineklemek isteyen
İstanbulu bilmiyorum ama heryerde gördüğüm Havuzlu Han diye biryer var çok katlı ve sadece bebek ürünleri satılan biryermişKızlar selam , biz İstanbul’a geldik bir iş için gelmişken de güzel bebek mağazası varsa gezeyim diyorum , outlet falan da olur. Var mı bildiğiniz ?
Bana da nohut yutmuş solucan gibisin diyolar4buçuk aylık olduk benim göbüş hala belli olmadıgaliba iç Karnım geniş
Benim de ilk gebeliğimde çok çıkmamıştı. Bu şimdiden böyleyse 9. Ayda burnumuzun ucunu göremiycezBen de ben de ilk gebeligimde 9.ayi görmedim erken doğumdu gerçekten merak ediyorum ortalıkta top gibi yuvarlanacagim bu gidisle
Benim 5 ay bitmek üzere 20 haftayım hala karnım belli değil4buçuk aylık olduk benim göbüş hala belli olmadıgaliba iç Karnım geniş
Uyku yetmiyor bana, gündüz 2 saat uyuyorum ama akşam da erkenden uykum geliyor. İlk haftalarda böyle değildim. Ama havalar da sıcak. Etkiledi galiba.Ay bende bugün dışarı çıktım biraz ama evde yatma hayalleri kuruyorum
Ben kısmetse medipolde yapacağım. Orası daha uygun.Kızlar ya istanbul Anadolu yakasında doğum paketi aldınız mi hastanelerden? Acıbadem sadece doğuma 44 bin dedisizde durumlar nedir
Canım S ve Xl vardı Xl aldım bendeÇok güzel ama beden kalmıyor ki S içine girmem mümkün değilgeçenlerde de oldu indirim yine beden yoktu hemen tükeniyor keşke yetişebilsek
Anadolu yakasında yeditepe üniversitesini de düşünebilirsiniz Prof mustafa başbuğ ayrıntılı yaptı bana çok memnun kaldım ama evim uzak o yüzden bana uzak fiyatlar daha makul olabilirKızlar ya istanbul Anadolu yakasında doğum paketi aldınız mi hastanelerden? Acıbadem sadece doğuma 44 bin dedisizde durumlar nedir
Canim benim cift tarafli yuksek direnc var tek tarafli olunca pek sorun olmuyorbenim de sol tarafımda direnç görüldü iğneye devam dendi ama hiç öyle şeyler söylenmedi( sağ tarafımda bir sorun yoktu risk vs denmedi
benim ve senin stres baskı endişe minimum hissetmen gerekiyor üzüntüden sıkıntıdan kaç izole et kendini tansiyon ve şeker tehlikeli hepimiz için öyle ama okudum öyle ama bakalım :/Canim benim cift tarafli yuksek direnc var tek tarafli olunca pek sorun olmuyor
Benim de 20 hafta hamile olduğumu söylemesem kimse anlamiyoBenim 5 ay bitmek üzere 20 haftayım hala karnım belli değil
Demek ki doğru tahminde bulunmuşum. Dun ilacı almadim. Bugünde kullanmiycam. Yarin aile hekiminden uygun ilac istiycem. Bakalim inşallah diğer başlayacağım ilac böyle yapmaz. Sende değişim talep et belkide benim gibi ilac yan etki yaptı sana daBenimde karin ve kasik agrilarim cok ayni ilaci kullaniyorum ilk hamileligimde boyle agrilarim yoktu bu ilaci kullanirken bunda cok var sanki regl olacagimdoktoruma danisacagim agri yapabilirmi.progestan verdi agrilarim cok diye biraz onun faydasi oluyor yoksa durulacak gibi degil.1 gun icmemekten birsey olmaz deneybilirsib
Ya bende alışveriş yapacağım geri biraz daha beklesem mi diye düşünüyorumMerhaba kizlar bizde haftasonu dogum gunuyle alakadar kv lerde gecirdik simdi donuyoruz eve. Dun aksamdan beri sag tarafim agriyor bazen kramp giriyormus gibi. Benim karnim cikti azicik bazen gorunmuyor bazen gorunuyor degisik. 1 Kiloda aldim. Ben alisveris yapmayi durdurdum ya korktum sanki. Detaylidan sonra insallah yine yaparim
Seninde agrin regl agrisi gibimi peki.bnde bugun ilaci almayayim deneyeyim.Demek ki doğru tahminde bulunmuşum. Dun ilacı almadim. Bugünde kullanmiycam. Yarin aile hekiminden uygun ilac istiycem. Bakalim inşallah diğer başlayacağım ilac böyle yapmaz. Sende değişim talep et belkide benim gibi ilac yan etki yaptı sana da
Tam regl gibi değil. Aslinda düşününce regl ağrısını unutmusumSeninde agrin regl agrisi gibimi peki.bnde bugun ilaci almayayim deneyeyim.
Bende ayni durumdayim alsammi almasammi.ilk gebeligimde hic boyle ikileme dusmemistim nedense bunda biraz korkuyorum ama almayida cok istiyorumYa bende alışveriş yapacağım geri biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum
Eger ikilemde kalıyorsan bence ertele alacaklarını. Kötü bi sey olur olacaktır vs gibi değil Allah korusun sadece istemsiz acaba da kalarak alacaksın buda aldıktan sonra belki seni kötü etkiler keske almasaydim ya şöyle böyle diye düşünceye sokar seni. Tabi bunlar benim görüşüm çünkü son 2 haftadır hem kendi yaşadıklarım hem burda bi kaç okuduklarımla benzer duygular içindeyim. Bende bu yüzden biraz erteliyorum. Ya ertele yada bi kaç bi sey al baktın huzursuz oluyosun devam etmezsin toparlanana kadarBende ayni durumdayim alsammi almasammi.ilk gebeligimde hic boyle ikileme dusmemistim nedense bunda biraz korkuyorum ama almayida cok istiyorumsonra diyorum hersey Allahtan alirsanda nasibiinden öte yol yok almassanda öte yol yok kendine zehir etme hamileligi icinden geliyorsa al diyorum surekli kendi kendime konusurum boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?