2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar selam , biz İstanbul’a geldik bir iş için gelmişken de güzel bebek mağazası varsa gezeyim diyorum , outlet falan da olur. Var mı bildiğiniz ?
İstanbulu bilmiyorum ama heryerde gördüğüm Havuzlu Han diye biryer var çok katlı ve sadece bebek ürünleri satılan biryermiş bi sosyal medya fenomeni dün gitmişti

Ben de ben de ilk gebeligimde 9.ayi görmedim erken doğumdu gerçekten merak ediyorum ortalıkta top gibi yuvarlanacagim bu gidisle
Benim de ilk gebeliğimde çok çıkmamıştı. Bu şimdiden böyleyse 9. Ayda burnumuzun ucunu göremiycez

Kızlar ya istanbul Anadolu yakasında doğum paketi aldınız mi hastanelerden? Acıbadem sadece doğuma 44 bin dedi sizde durumlar nedir
Ben kısmetse medipolde yapacağım. Orası daha uygun.

Kızlar ya istanbul Anadolu yakasında doğum paketi aldınız mi hastanelerden? Acıbadem sadece doğuma 44 bin dedi sizde durumlar nedir
Anadolu yakasında yeditepe üniversitesini de düşünebilirsiniz Prof mustafa başbuğ ayrıntılı yaptı bana çok memnun kaldım ama evim uzak o yüzden bana uzak fiyatlar daha makul olabilir

Merhaba kizlar bizde haftasonu dogum gunuyle alakadar kv lerde gecirdik simdi donuyoruz eve. Dun aksamdan beri sag tarafim agriyor bazen kramp giriyormus gibi. Benim karnim cikti azicik bazen gorunmuyor bazen gorunuyor degisik. 1 Kiloda aldim. Ben alisveris yapmayi durdurdum ya korktum sanki. Detaylidan sonra insallah yine yaparim

Canim benim cift tarafli yuksek direnc var tek tarafli olunca pek sorun olmuyor
benim ve senin stres baskı endişe minimum hissetmen gerekiyor üzüntüden sıkıntıdan kaç izole et kendini tansiyon ve şeker tehlikeli hepimiz için öyle ama okudum öyle ama bakalım :/

Demek ki doğru tahminde bulunmuşum. Dun ilacı almadim. Bugünde kullanmiycam. Yarin aile hekiminden uygun ilac istiycem. Bakalim inşallah diğer başlayacağım ilac böyle yapmaz. Sende değişim talep et belkide benim gibi ilac yan etki yaptı sana da

Ya bende alışveriş yapacağım geri biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum

Seninde agrin regl agrisi gibimi peki.bnde bugun ilaci almayayim deneyeyim.

Seninde agrin regl agrisi gibimi peki.bnde bugun ilaci almayayim deneyeyim.
Tam regl gibi değil. Aslinda düşününce regl ağrısını unutmusum mide altında yani göbek bölgesi rahim bölgesinde ve bazen sag veya sol kasikta şiddetli sancılar oluyodu. Karin bölgesinin tamamı desem yeridir. Bazen kramp gibi saplanıyor bazen rahatsız edici agri. İdrar yaparken bıçak kesiği gibi içeriden acı hissettim mesela. Ama vajende değil daha iç bolgelerdeydi tüm rahatsizliklarim. Mesela bugün bu bahsettiklerim yok fakat wc çıkamadığım için rahatsızlık var. Ilac ishal yaptığı için bırakınca bagirsaklarim afalladi sanirim

Ya bende alışveriş yapacağım geri biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum
Bende ayni durumdayim alsammi almasammi.ilk gebeligimde hic boyle ikileme dusmemistim nedense bunda biraz korkuyorum ama almayida cok istiyorum sonra diyorum hersey Allahtan alirsanda nasibiinden öte yol yok almassanda öte yol yok kendine zehir etme hamileligi icinden geliyorsa al diyorum surekli kendi kendime konusurum boyle

Eger ikilemde kalıyorsan bence ertele alacaklarını. Kötü bi sey olur olacaktır vs gibi değil Allah korusun sadece istemsiz acaba da kalarak alacaksın buda aldıktan sonra belki seni kötü etkiler keske almasaydim ya şöyle böyle diye düşünceye sokar seni. Tabi bunlar benim görüşüm çünkü son 2 haftadır hem kendi yaşadıklarım hem burda bi kaç okuduklarımla benzer duygular içindeyim. Bende bu yüzden biraz erteliyorum. Ya ertele yada bi kaç bi sey al baktın huzursuz oluyosun devam etmezsin toparlanana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…