2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben bugün işlerimi hallediyim en iyisi yarına kötü olucam belli ki
Ya psikolojik mi bilmiyorum ama çok halsizim gerçekten yani hissettigim bu kolumu kaldırınca ters hareket ettirin de agriyo sadece hatta üstüne bile yatabiliyorum ama halsizlik nefes nefeselik tetanozdan mi anlamadım. Ama mide bulantısı yapiyo yemek yerken sanki yemek beni yiyor. Tansiyonum ateşim normal,sadece kalbim 100 atıyor

Güzel haberler alıcaksın canım eminim
2 haftada 1 çağırması çok iyi olmuş
Benimde randevum çarşamba günü güzel haberler alalım inşallah
Ay hadi inşallah senden de güzel haberler bekliyorum allahin izniyle kuzum
Bugun 2. Doz iğneyi vurdurucam umarım sifa olur bi sonraki kontrolde yükselmesede en azından sabit kalmıştır uzunluk

Ayyy içmem bi daha dün bugün iki kez içmiş oldum damla şeklinde başka alıcam

Ya kızlar benim boğaz çok.acildi ya anlatamam.yiuorjm 1 saat sonra hiç bisey yememiş gibi oluyorum oturuyorum tekrar yiyorum tabak tabak mide fesatı geçirecek gibiyim.ama hala acim

Ay hadi inşallah senden de güzel haberler bekliyorum allahin izniyle kuzum
Bugun 2. Doz iğneyi vurdurucam umarım sifa olur bi sonraki kontrolde yükselmesede en azından sabit kalmıştır uzunluk
Keşke burdada o iğneden olsa ben inanıyorum o iğnelerin etkisi olduguna

Yaa geçmiş olsun aşıyla ilgilidir bence ekstra bi durum yoksa canım yarın ben de yaşarsam bunları yazarım buraya

Kızlar randevu almadan sağlık ocağına gidip ebeden rica etsek kalp atışı dinletiyor mu? Ters bi tepki almamak için soruyorum sabahdan beri hafif kasık ağrım var yarın bi gidip kalp atisi dinlemek istiyorum

Aaa igne yokmu orda. progestan desteği aliyosundur ama dimi
Burda iğne yok canım hatta progestanda yok
Çünkü bunların daha etkisi olup olmadıgı kanıtlanmadıgı için toplatılmış ama ben progestan için çok ısrar ettim onu içince güvende hissediyorum felan dedim öyle verdi anca ama her eczanede bulamıyorum

Kızlar randevu almadan sağlık ocağına gidip ebeden rica etsek kalp atışı dinletiyor mu? Ters bi tepki almamak için soruyorum sabahdan beri hafif kasık ağrım var yarın bi gidip kalp atisi dinlemek istiyorum
Ebenin insanlığına kalmış bisi bence ama 21 haftadan önce elindeki cihazlarla duyamiuorlarmis benim ebe öyle dedi

Çok yoğun ve hep randevulu çalışılan bi sistemleri yoksa sıkıntı olmaz bence yardımcı olabilirler. Çok çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalışın hareket etmek de bazen agri yapabiliyor

Ben hiç ölçtürmedim kusura bakma bilmiyorum ne demem lazım doktora ? Hiç bakmadım daha önce

Kızlar oroferon kullanan var mı aranızda ?
Ben gynoferon kullanıyorum muadil gibi, içinde ekstra folik asit varmış. Ama maalesef bugün onu içtikten sonra baya kustum kötü yaptı beni. Sanırım haftada 1-2 şeklinde alacağım demiri ben

A aaa çok şaşırdım ya. Hadi igneye eyvallah da progesteron desteği çoğu durumda şart oluyor. Özellikle tedavili gebeliklerde rahim kalinlasmasi için felan. Iyiki ısrar etmissin. Ilac da olsa etkisi vardır. Bakalim iğnenin etkinliği ne denli olucak gorucez. Mevlam seninde benim de ve darda olan herkesin yardımcısı olsun

Aminn canım
Aynen katılıyorum önceki gebeliğim tüp bebekti 12. Haftaya kadar 4er tane progestan koyuyodum bi etkisi olmasa türkiyedekiler vermezdi türkiyeden birsürü kutu getirmiştim o zamanlar burda zor bulunuyor diye
Sen hala hep yatıyosun demi

Ebenin insanlığına kalmış bisi bence ama 21 haftadan önce elindeki cihazlarla duyamiuorlarmis benim ebe öyle dedi
Ben 17.haftamda gittim duyduk cihazı iyiydi sanırım bilmiyorum
Çok yoğun ve hep randevulu çalışılan bi sistemleri yoksa sıkıntı olmaz bence yardımcı olabilirler. Çok çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalışın hareket etmek de bazen agri yapabiliyor
Ben her gittiğimde ebeler genelde odalarında oturuyor oluyor bi gidip deneyeyim şansımı :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…