2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Dalinin granül çamaşır tozunu alacaktım bende ama maalesef içeriğinin temiz olmadığını okudum bir forumda o sebeple hiç dalin almadım mustela stokluyorum indirim buldukça
Eskiden çocukken hep dalin kullanırdık kokusu çok hoşuma gidiyor bebeğime de mi kullansam acaba dedim ama demek içeriği temiz değilmiş

Kızlar merhaba. 1 haftadır enfeksiyonla uğraşıyorum. Bi türlü düşmedi. Kadın doğum, dahiliye ardından Ürolojiye gittim. Antibiyotik kullanıyorum ve sabah akşam iğne vuruluyorum. Enfeksiyonum yani crp değerim 69. Sağ böbreğim şişmiş. Akşamları tansiyonum düşüyor. Çok zorlandım bu süreçte okula de gitmiyorum 10 gündür bilmiyorum nasıl düzelecek

Kızlar benim kasık bölgem sertti ama artık önceki sertlik yok bebek bu haftalarda yukarı çıkıyormuş ondan mı acaba?
Ama bebegin hareketlerinide hala kasıkta hissediyorum
Benimde kasık bolgem degisiyor bazen sert bazen yumuşuyor acaba neden. Bebekler ne zama yukarı çıkıcak korkuyorum çok aşagida hiss edince bi sorunmu var diye

Allah büyüktür illaki umut var yaşadığı sürece
Allah büyüktür illaki umut var yaşadığı sürece
Rabbim ol der olur ona orda can veren rabbim şifasını vermezmi bolca dua et kuzum hatta benim günlük okumalarım var bebeğiöin şifası için mahmut efendi hz tavsiyesi ile bir hocadan aldım istersen sana özelden atabilirim şifa allahtan herşey allahtan seni çok takdir ettim başkası olsa kendisine bir bahane bulur belkide o bebeği aldırırdı sen çok güçlü ve güzel bi annesin rabbim sana sağlıkla kabuştursun güzel dotkorlar karşına çıkarsın şu süreçte

Benimde kasık bolgem degisiyor bazen sert bazen yumuşuyor acaba neden. Bebekler ne zama yukarı çıkıcak korkuyorum çok aşagida hiss edince bi sorunmu var diye
Bende aşagıda hissedince tedirgin oluyorum
Kasık bölgem yumusayınca acaba yukarımı çıkıyo diyorum ama hareketler hep kasıkta anlamadım bi türlü

Allah razı olsun o doktordan,sayıları çoğalsın inşallah büyüdükçe hiçbir sorun kalmaz ameliyata da gerek kalmaz

Benim de kasık bölgem bazen sert bazen yumuşak geliyor su içmekle alakalı olabilir gibi düşündüm ben. Bi de eskisine göre bi tık yukarda hissediyorum hareketleri yine göbek deliğinin aşağısında tabii ama çok az üstte eskisine göre

Kızlar sağlık ocağından geliyorum hiç aşı falan demediler mesajda ama oraya gidince aşı yapıcam dedi yaptı şimdi hasta gibi mi hissedicem bi süre
Caqnim.5 doz tetonoz asin varsa demiyorlar benim.12 yıl önce 2 doz yapyirmisim arkasını yapılmamış o yüzden ilk.bastan başladı 5 doz vurulacak misim ikisi hamilelikte 3 hamilelik sonrasi dedi hemşire bide 19 haftada yapılmaya başlayan bir igneymis önümüzdeki ayın 30 da bidaha yapilacakmis

Dedim.bebegin kalp.atisina bakmayacak miyiz bu haftalarda elimizdeki aletlerle duymamız çok zor dedi en azından 21 haftada duyabiliriz rahat dedi

Kızlar sağlık ocağından geliyorum hiç aşı falan demediler mesajda ama oraya gidince aşı yapıcam dedi yaptı şimdi hasta gibi mi hissedicem bi süre
Merhaba canım ben de dün tetanoz aşımı oldum 21 haftadayım kolum çok ağrıyor 15 derecede anca kaldırabiliyorum onun dışında bir şey yediğim zaman midem bulanıyor canım yemek yemek istemiyor başım ağrıyor halsizlik sersemlik var 24 saatim doldu İnşallah yarın bu saatlerde biraz daha azalır aslında iyiyim ama halsizlik ve sersemlik beni mahvediyor hiçbir şey yapamıyorum kolumu bile kaldıramıyorum biraz da nefes nefese im zaten o bu haftalarda oluyormuş

Rabbim inşallah yüzünüzü her daim güldürsün inşallah bebeğinde seni inşallah Allah in izniyle bırakmayacak canım dualarımız seninle
Allah razı olsun
Allah sabır ve kolaylık versin canım bebek için hayırlısı neyse onu nasip etsin
Amin amin
Öyle bir mucize olur ki yavrum sapa sağlam doğar ameliyata bile gerek kalmaz hayat mucizeyle dolu Allah razı olsun o doktordan ne kadar iyi insanmış sözleri bile insana güç vermeye yetiyor
Aynen öyle dünden beri o umuda bağlı o kadar gülümsüyorum ki Allah razı olsun ondan iyiki iyi doktorlar var
At kuzum bende okurum bol bol Allah büyüktür
Allah razı olsun o doktordan,sayıları çoğalsın inşallah büyüdükçe hiçbir sorun kalmaz ameliyata da gerek kalmaz
İnşallah o doktoru hayatım boyunca unutmam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…