- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Yaa ben de 7 sene önce 5 doz olmuştum ama sormadı söylemedim ben de zamanı geçti diye. 2 doz olacakmışım 1 ay sonra bi daha gidicem 2.doz içinCaqnim.5 doz tetonoz asin varsa demiyorlar benim.12 yıl önce 2 doz yapyirmisim arkasını yapılmamış o yüzden ilk.bastan başladı 5 doz vurulacak misim ikisi hamilelikte 3 hamilelik sonrasi dedi hemşire bide 19 haftada yapılmaya başlayan bir igneymis önümüzdeki ayın 30 da bidaha yapilacakmis
Ben bugün işlerimi hallediyim en iyisi yarına kötü olucam belli kiMerhaba canım ben de dün tetanoz aşımı oldum 21 haftadayım kolum çok ağrıyor 15 derecede anca kaldırabiliyorum onun dışında bir şey yediğim zaman midem bulanıyor canım yemek yemek istemiyor başım ağrıyor halsizlik sersemlik var 24 saatim doldu İnşallah yarın bu saatlerde biraz daha azalır aslında iyiyim ama halsizlik ve sersemlik beni mahvediyor hiçbir şey yapamıyorum kolumu bile kaldıramıyorum biraz da nefes nefese im zaten o bu haftalarda oluyormuş
Baby me. Ben oğluma bundan kullandım hep. Hoş şimdi her şeye zam geldi de. Yine daha uygundur diye düşünüyorum:)Hangi markaydı?
5 doz olunca 10 yıllık koruma sağlıyor diye biliyorumYaa ben de 7 sene önce 5 doz olmuştum ama sormadı söylemedim ben de zamanı geçti diye. 2 doz olacakmışım 1 ay sonra bi daha gidicem 2.doz için
Teşekür ederimBaby me. Ben oğluma bundan kullandım hep. Hoş şimdi her şeye zam geldi de. Yine daha uygundur diye düşünüyorum:)
Kızlar ben karnımı bastırınca biraz aclyor ya aşırı gazım var kaç gündür ondanmidir bagirsaklarım acıyordur yoksa bebekmi
İnsallah canim sanada teşekkür ederim en azından bize de söyleyerek farkındalık oluşturdun insallah seninde sağlıkla sıhhatle sorunsuz ilerleyecek dualarım seninleMaşallah canım çok iyi değer inşallah bende görürüm 38leri
Benimde öyle 3 gündür sancım var karnım aşırı sert sanırım gaz var diye düşünüyorumKızlar ben karnımı bastırınca biraz aclyor ya aşırı gazım var kaç gündür ondanmidir bagirsaklarım acıyordur yoksa bebekmi
Allah razı olsun canımİnsallah canim sanada teşekkür ederim en azından bize de söyleyerek farkındalık oluşturdun insallah seninde sağlıkla sıhhatle sorunsuz ilerleyecek dualarım seninle
Bebek değildir canım bazen dokular çok gerildiği için bastırınca ağrı acı olabiliyor bu normalKızlar ben karnımı bastırınca biraz aclyor ya aşırı gazım var kaç gündür ondanmidir bagirsaklarım acıyordur yoksa bebekmi
N NewbieMommy canım hangi d vitamini kullanıyorsun doktor bana hap olarak yazmıs fıs fıs istiyordum ben seninki hangisi acaba
Felix d3 damla olanını kullanıyorum canım hamileliğim öncesinde d vitaminim 7 falandı o zaman doktor bana colefor vermişti sadece haftada 2gün içiyordum damlalardan falan daha etkili olduğu için hatta internetten arastirmistim değeri yükselenler sonradan ayda 1 kere falan kullanıyordu sanırımDün doktorum d vitamini olarak d colefor hap olarak verdi dün ve bugün içtim ama prospektüste hamilelikte kullanılmaz yazıyor cok korkuyorumvar mı kullanan sanırım mg cok yüksekmiş
fıs fıs istiyorum ne kullansam
Gecen hafta gitmiştim işte kuzu 4 5 Ekim gibi gel dedi yeniden. 2 haftada bir çağırıyor suanlik. Çarşamba günü gidicem inşallah güzel haberlerle döneriz
Aa evet öyleymiş ben 5 sene sanıyodum. O zaman 2.dozu olmama gerek yok diye düşünüyorum gitmiyim dimi5 doz olunca 10 yıllık koruma sağlıyor diye biliyorum
Güzel haberler alıcaksın canım eminimGecen hafta gitmiştim işte kuzu 4 5 Ekim gibi gel dedi yeniden. 2 haftada bir çağırıyor suanlik. Çarşamba günü gidicem inşallah güzel haberlerle döneriz
Benim doktorum da bu markanın damlasını verdi d vitamini olarak. Ablamı bir eczacı uyarmış bu markayı kullanmayın zararlı bileşenler var içinde falan diye ben de tedirgin oldum araştırıcam Ocean falan yeterli olursa ondan alıcamDün doktorum d vitamini olarak d colefor hap olarak verdi dün ve bugün içtim ama prospektüste hamilelikte kullanılmaz yazıyor cok korkuyorumvar mı kullanan sanırım mg cok yüksekmiş
fıs fıs istiyorum ne kullansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?