2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yaa ben de 7 sene önce 5 doz olmuştum ama sormadı söylemedim ben de zamanı geçti diye. 2 doz olacakmışım 1 ay sonra bi daha gidicem 2.doz için

Ben bugün işlerimi hallediyim en iyisi yarına kötü olucam belli ki

Kızlar ben karnımı bastırınca biraz aclyor ya aşırı gazım var kaç gündür ondanmidir bagirsaklarım acıyordur yoksa bebekmi

N NewbieMommy canım hangi d vitamini kullanıyorsun doktor bana hap olarak yazmıs fıs fıs istiyordum ben seninki hangisi acaba

Dün doktorum d vitamini olarak d colefor hap olarak verdi dün ve bugün içtim ama prospektüste hamilelikte kullanılmaz yazıyor cok korkuyorum var mı kullanan sanırım mg cok yüksekmiş
fıs fıs istiyorum ne kullansam

İnsallah canim sanada teşekkür ederim en azından bize de söyleyerek farkındalık oluşturdun insallah seninde sağlıkla sıhhatle sorunsuz ilerleyecek dualarım seninle
Allah razı olsun canım
bu durumu gerçekten kimse bilmiyor maalesef keşke benim önceki topiğimdede beni bilgilendiren biri olsaydıda bende evlatlarımı kaybetmeseydim, bunu burda ilk yazdıgımda bana acıtasyon yapıyosun demişti birisi o günden sonra biraz çekinerek yazmaya başladım ama şükür bu konuda biraz bilgilendik her gittiğimizde ölçtürüyoruz
Tedbir bizden gerisi Allahtan hayırlısıyla kucagımıza alıcaz inşallah bebeklerimizi

N NewbieMommy canım hangi d vitamini kullanıyorsun doktor bana hap olarak yazmıs fıs fıs istiyordum ben seninki hangisi acaba

Felix d3 damla olanını kullanıyorum canım hamileliğim öncesinde d vitaminim 7 falandı o zaman doktor bana colefor vermişti sadece haftada 2gün içiyordum damlalardan falan daha etkili olduğu için hatta internetten arastirmistim değeri yükselenler sonradan ayda 1 kere falan kullanıyordu sanırım

Gecen hafta gitmiştim işte kuzu 4 5 Ekim gibi gel dedi yeniden. 2 haftada bir çağırıyor suanlik. Çarşamba günü gidicem inşallah güzel haberlerle döneriz
Güzel haberler alıcaksın canım eminim
2 haftada 1 çağırması çok iyi olmuş
Benimde randevum çarşamba günü güzel haberler alalım inşallah

Benim doktorum da bu markanın damlasını verdi d vitamini olarak. Ablamı bir eczacı uyarmış bu markayı kullanmayın zararlı bileşenler var içinde falan diye ben de tedirgin oldum araştırıcam Ocean falan yeterli olursa ondan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…