2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hiç evham yapma canım benimde 3 hamileliğimde ve diğerlerinde daha erken hissettiğimi hatırlıyorum ama bu bebişin net tekmelerini 22. Haftadan sonra hissettim. O zamana kadar sadece sertlik ve su içinde hareket eden bişeyler hissediyordum.

Kızlar idrar tahlilim temiz geldiği halde kandaki Crp değeri 11den 38e çıkmış çok moralim bozuk. Haftasonu ağır grip geçirdim korona gibiydi resmen. Ondan mı acaba. Ay çok kafama takıldı

Kızlar idrar tahlilim temiz geldiği halde kandaki Crp değeri 11den 38e çıkmış çok moralim bozuk. Haftasonu ağır grip geçirdim korona gibiydi resmen. Ondan mı acaba. Ay çok kafama takıldı
Normal canm ben de üst solunum enfeksiyonu geçirdim benim de crp yüksek geldi

Bide öncede covid geçirdiniz mi oda etkiliyormus vucut o enfeksiyona duyarlı olduğu için crp yüksek.geliyormus

Gebelik dengeyi bozuyo vücudun ama.her dogum hucrelerimizj yenileyecek iyi düşünelim.iyi.olsun beni bir panik aldi pazartesi aytintilinusg var böyle bir hoşum elim.ayagim kalkmiuo halsizim ev o biçim.elli altıya kalktı kalkıp toplayasim yok.yahmurda çamaşırlar evin içinde cingen pazarı bir ben yokum hiç böyle olmamıştım bitakmamistim kendimi

Bana Mustafa Bey üniversitede bi prof söyledi Cem Sanhal adı bende ondan randevu almıştım. Mehmet Şimşek nerde çalışıyor

Ya ben normalde özele gidiyorum 18 haftada 2 hafta sonra gel dedi doktorum şimdi üni hastanesine gidicez de. Bilemedim
bende özeldeyım kendı doktorum 20-24 haftalarda demıstı.
perınatolıjı de 21-24 dedıler ıkısının ortasında gıdecegım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…