Hiç evham yapma canım benimde 3 hamileliğimde ve diğerlerinde daha erken hissettiğimi hatırlıyorum ama bu bebişin net tekmelerini 22. Haftadan sonra hissettim. O zamana kadar sadece sertlik ve su içinde hareket eden bişeyler hissediyordum.19+2 oldum ben hala hissetmiyorum doktorum erken diyor ama ilk gebeliğimde hissediyordum az da olsa bu haftalarda.Şimdi çok yoğunum hiç dinlenmeye fırsatım olmuyor akşama kadar,akşam da uyuyup kalıyorum.Ondan mı hissetmiyorum acaba20 gündür bebeğimi de görmedim en son herşey yolundaydı ama evham yapıyorum
Ben dün saydım20+6 yim saymadım ama bayağı oluyor hareketi sizin yarın bi sayayım
20den sonrasını kastediyorsunuz değil mi? Ben de bugün 20+2yim 2 gündür sanki birazcık daha iyi hissediyorumEvet bende de öyle bu hafta maşallah çok hareketlendiler
Evet her gün daha çok artıyor gibi20den sonrasını kastediyorsunuz değil mi? Ben de bugün 20+2yim 2 gündür sanki birazcık daha iyi hissediyorum
Benimde ufak kanamam oldu sonra lekelenmeye döndü beni yatırmadılar sizin çok mu oldu kanamanız beni niye yatırmadılarHastaneye yatışım yapıldı cumartesiden beri burdayım kanama oldu
Normal canm ben de üst solunum enfeksiyonu geçirdim benim de crp yüksek geldiKızlar idrar tahlilim temiz geldiği halde kandaki Crp değeri 11den 38e çıkmış çok moralim bozuk. Haftasonu ağır grip geçirdim korona gibiydi resmen. Ondan mı acaba. Ay çok kafama takıldı
Cok sagol içe yaradı ilac birazda olsa rahatlattı eğer sende sıkıntı çekiyorsanız kullan canmDuphalacın üstüne muhakkak 2 bardak su için, bağırsakları çalıştırıyor. Olmadı sabah aç karna deneyin. İshal bile yapar.
Ya ben hala hissettiğimin bebek olup olmadığından emin olamıyorumEvet her gün daha çok artıyor gibi
1 ped den azdı tedbir amaçlı yatrdı kahverengi geliyor şu an o bitene kadar cıkarmam diyorBenimde ufak kanamam oldu sonra lekelenmeye döndü beni yatırmadılar sizin çok mu oldu kanamanız beni niye yatırmadılar
Gevmis olsun kazasiz belasiz inş1 ped den azdı tedbir amaçlı yatrdı kahverengi geliyor şu an o bitene kadar cıkarmam diyor
Bana Mustafa Bey üniversitede bi prof söyledi Cem Sanhal adı bende ondan randevu almıştım. Mehmet Şimşek nerde çalışıyorYok sen benden öndesinbana bugün sordu duruma göre ilerleyeceğiz tamamen doktoruma güveniyorum normal diye diretmenin anlamı yok sezeryan olursa 16şubat normali 41e kadar beklersek martın ilk haftası olur dedi
Canım Mehmet şimşekden randevu aldım ben
21.24 haftalarda demıslerdı bana,Kızlar 19 + 5 iz detaylı ultrasona tam 20 de gidicem ama erken mi
Ya ben normalde özele gidiyorum 18 haftada 2 hafta sonra gel dedi doktorum şimdi üni hastanesine gidicez de. Bilemedim21.24 haftalarda demıslerdı bana,
bende 20+4 te gıtcem ınsallah canım ,
Ben bugün gittim ayrıntılı için 20+2 deKızlar 19 + 5 iz detaylı ultrasona tam 20 de gidicem ama erken mi
bende özeldeyım kendı doktorum 20-24 haftalarda demıstı.Ya ben normalde özele gidiyorum 18 haftada 2 hafta sonra gel dedi doktorum şimdi üni hastanesine gidicez de. Bilemedim
Bir şey dediler mi erken falan diyeBen bugün gittim ayrıntılı için 20+2 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?