- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Bende 4 eylülde gittim sonra bugün gittim detaylı 20ekimde bana da sonuçları at dedi.En son 11 eylulde gitmistimbirdahaki kontrole kasimda gel dedi detayliya girecegim sonuclari iistedi sadece mesajla.
Şükür ama hiçbir şey çıkmadıBenimde detaylı 12 ekimde Recep has’a yine kızlar bu benim 3. Detaylım olacak bir de şimdidenbiliyorsunuz başıma hiç anmak istemediğim şeyler geldiği için bebiş sürekli detaylıya girdi
Evet en güzel yanı minik minik bir sürü resmi oldu onların cihazları baya iyi ya. İnşallah sonuncusu da güzel geçer. Ay hepimizin inşallahŞükür ama hiç birşey çıkmadı
Ben cok azcik yanima alip suyla islatiyordum ilacin kenarini erimicek sekilde oyle dene ama bekletmeDenedim şimdi ama yapamadım canım çok zorlandım parçalandı bir tanesi
Doktorum progestan verdi ama bir sorun yok genede agrilarin var diye onlem amacli veriyorum dedi neredeyse 2 aydir boyle agriyor .bide birsey oldugu zaman yaziyorum ordan bile cözüyor profu olmuslar tabi doktorlarYok biri bana satasti bende heyheyli biriyim küfür argo hakaret etmedim ama sinirli konustum. Sonra banlanmisim.
Yakın zamanda idrar kan tahlili verdin mi. Bende azda olsa idrarda enfeksiyon çıkmıştı oda yapıyomus agri. Bide bu süre de hiç acile felan gitmedin mi kiz. Bu denli agrilar niye olur felan diye.
Pıhtılaşma sonucundan pek anlamıyorum bide benim sonuc e nabiza düşmedi elden teslim almıştım. Onda da Heterozigot homozigot gibi şeyler yaziyodu. Ama senin ikinci ya ilkinde gerek olmadıysa bunda da gerek olmaz sanirim
Evet kasimin 5 10 arasi bende alirim randevu.ayni zaman doguramayiz galibaBende 4 eylülde gittim sonra bugün gittim detaylı 20ekimde bana da sonuçları at dedi.
Kasımın ilk haftası giderim yine
Ben 17. Haftadayim. Doktorum yeni kan ilacı başlattı bana. Extra vitamin d vitamini ve magnezyum kullanıyorumKızlar ben 19.haftadayım şu ana kadar sadece multivitamin kullandım demir kullanmama gerek var mı siz kullanıyor musunuz
Canım ayrıntılı ultrason için nereye gideceksin?Aa evet hatırladım19+1 olduk
Yok sen benden öndesinEvet kasimin 5 10 arasi bende alirim randevu.ayni zaman doguramayiz galibabenm 10 subat gorunuyor ama sezeryan olucak 02.02.2024 de anlasalm diyorum bakalim tabi Allahtan birsey olmazsa kendi gelmek istemezse
Canım Mehmet şimşekden randevu aldım benCanım ayrıntılı ultrason için nereye gideceksin?
Günlerimiz aynı hareketleri saymıyorum ama günün farklı saatlerinde hissediyorum genellikle uzandığımda. Bu sıra daha belirgin olmaya başladıKızlar selam hepinize 21+1 gün olduk bugün benimle yaklaşık olarak aynı olan arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini günde kaç kere hissediyorsunuz
Durumunuz ne oldu 16. Haftada başladı 19. haftamdayım lekelenmelerim oluyor sürekli@Kristialia canm bu arada bizim cinsiyet kesin her halde bu doktorda erkek dedi ama riskli bi gebelik plesenta aşağıda o yüzden kanama yaşıyorum bu durumdan bende bebeğimde sıkıldık elini kafasına koymuş dertli dertli düşünüyor yavrum
Hastaneye yatışım yapıldı cumartesiden beri burdayım kanama olduDurumunuz ne oldu 16. Haftada başladı 19. haftamdayım lekelenmelerim oluyor sürekli
Cok garip. İkimizinde ilk gebelik olsa rahim buyuyo vs dicem. Ama senin 2. Yani. 3 4 gündür bende agri yok ama gene gelir mi bilmem. Demir ilacını değiştirince ve tok karnına alonca benim sorun gitti. Bende nefret ederdim adet sancisindan. Ah ah. Bekarken evlenince agrilar gidecek diyolardi. Sonra çocuk dogurunca gidecek dediler.Doktorum progestan verdi ama bir sorun yok genede agrilarin var diye onlem amacli veriyorum dedi neredeyse 2 aydir boyle agriyor .bide birsey oldugu zaman yaziyorum ordan bile cözüyor profu olmuslar tabi doktorlarkizimda hic agrimamisti bu kadar demekki bu boyle gidicek hicte sevmezdim adet agrilarini
Cok garip. İkimizinde ilk gebelik olsa rahim buyuyo vs dicem. Ama senin 2. Yani. 3 4 gündür bende agri yok ama gene gelir mi bilmem. Demir ilacını değiştirince ve tok karnına alonca benim sorun gitti. Bende nefret ederdim adet sancisindan. Ah ah. Bekarken evlenince agrilar gidecek diyolardi. Sonra çocuk dogurunca gidecek dediler.
Bence ondandır takma hiç ben yoğun gün yaşadığım zaman hiç hissetmiyorum. Evde boş yattığım gün de durmuyor19+2 oldum ben hala hissetmiyorum doktorum erken diyor ama ilk gebeliğimde hissediyordum az da olsa bu haftalarda.Şimdi çok yoğunum hiç dinlenmeye fırsatım olmuyor akşama kadar,akşam da uyuyup kalıyorum.Ondan mı hissetmiyorum acaba20 gündür bebeğimi de görmedim en son herşey yolundaydı ama evham yapıyorum
bilmiyorum ki benim sağlık sigortam karşılıyor muayene ve doğumu canım :)Murat doruk benimde doktorum medstar topcularda.kendi bakiyorsa cok iyi benmki yonlendiriyor.ordaki fiyatlar nasil suan dogum parasi mesela
Benim de 19+6 bugün bende hissetmiyorum yaBence ondandır takma hiç ben yoğun gün yaşadığım zaman hiç hissetmiyorum. Evde boş yattığım gün de durmuyor
Evet bende de öyle bu hafta maşallah çok hareketlendilerGünlerimiz aynı hareketleri saymıyorum ama günün farklı saatlerinde hissediyorum genellikle uzandığımda. Bu sıra daha belirgin olmaya başladıBirkaç gün önce neredeyse hissetmedim telaşlandım ancak oluyor böyle normal diye sakinleştirdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?