2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
En son 11 eylulde gitmistimbirdahaki kontrole kasimda gel dedi detayliya girecegim sonuclari iistedi sadece mesajla.
Bende 4 eylülde gittim sonra bugün gittim detaylı 20ekimde bana da sonuçları at dedi.
Kasımın ilk haftası giderim yine

Doktorum progestan verdi ama bir sorun yok genede agrilarin var diye onlem amacli veriyorum dedi neredeyse 2 aydir boyle agriyor .bide birsey oldugu zaman yaziyorum ordan bile cözüyor profu olmuslar tabi doktorlar kizimda hic agrimamisti bu kadar demekki bu boyle gidicek hicte sevmezdim adet agrilarini

Bende 4 eylülde gittim sonra bugün gittim detaylı 20ekimde bana da sonuçları at dedi.
Kasımın ilk haftası giderim yine
Evet kasimin 5 10 arasi bende alirim randevu.ayni zaman doguramayiz galiba benm 10 subat gorunuyor ama sezeryan olucak 02.02.2024 de anlasalm diyorum bakalim tabi Allahtan birsey olmazsa kendi gelmek istemezse

Evet kasimin 5 10 arasi bende alirim randevu.ayni zaman doguramayiz galiba benm 10 subat gorunuyor ama sezeryan olucak 02.02.2024 de anlasalm diyorum bakalim tabi Allahtan birsey olmazsa kendi gelmek istemezse
Yok sen benden öndesin bana bugün sordu duruma göre ilerleyeceğiz tamamen doktoruma güveniyorum normal diye diretmenin anlamı yok sezeryan olursa 16şubat normali 41e kadar beklersek martın ilk haftası olur dedi
Canım ayrıntılı ultrason için nereye gideceksin?
Canım Mehmet şimşekden randevu aldım ben

Kızlar selam hepinize 21+1 gün olduk bugün benimle yaklaşık olarak aynı olan arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini günde kaç kere hissediyorsunuz
Günlerimiz aynı hareketleri saymıyorum ama günün farklı saatlerinde hissediyorum genellikle uzandığımda. Bu sıra daha belirgin olmaya başladı Birkaç gün önce neredeyse hissetmedim telaşlandım ancak oluyor böyle normal diye sakinleştirdim kendimi

Durumunuz ne oldu 16. Haftada başladı 19. haftamdayım lekelenmelerim oluyor sürekli

Cok garip. İkimizinde ilk gebelik olsa rahim buyuyo vs dicem. Ama senin 2. Yani. 3 4 gündür bende agri yok ama gene gelir mi bilmem. Demir ilacını değiştirince ve tok karnına alonca benim sorun gitti. Bende nefret ederdim adet sancisindan. Ah ah. Bekarken evlenince agrilar gidecek diyolardi. Sonra çocuk dogurunca gidecek dediler.

Bence ondandır takma hiç ben yoğun gün yaşadığım zaman hiç hissetmiyorum. Evde boş yattığım gün de durmuyor

Kızlar günaydın bugün sabah uyandığımda beri karnımın üst bölgesinde içinde bir acı var sanki spor yaparsın kasların gerilir ya tam olarak öyle

Evet bende de öyle bu hafta maşallah çok hareketlendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…