- 25 Kasım 2019
- 489
- 337
- 103
- 29
Ahahah sorma dun bi kapi dışarı edildikKarnim agriyor yazacaktim.baktim.yoksun
Eger doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirmediyse stres yapmayın. Kuruluk yasamiyorum aksine akintim var fitil kullandığım içinde olabilir tabi. Gebelik güvenli şekilde ilerliyo ise stres yapmayınKızlar selam, gebelikte vajinal kuruluk sorunu yaşayan var mı gebelik öncesinde de çok ıslak birisi değildim ama gebelikle birlikte çok azaldı ve ilişkide canım yanıyor belki bebeğe birşey olcsk diye strese giriyorum bilmiyorum yaşayan var mı
Ben de sorun yaşıyorum carsamba danisicam doktora da.Kabizlik.yasayan var mı 2 gjndur tuvalete çıkmadım 79.4 kg en son 82 kg çıktım 2 hmgunde bu kadar kg almis olabilirmiyim.2 gunde çok yiuom ne biliyim
Bir kısıtlama getirmedi ama ne bileyim neden böyle içim yanıyo gibi geliyorEger doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirmediyse stres yapmayın. Kuruluk yasamiyorum aksine akintim var fitil kullandığım içinde olabilir tabi. Gebelik güvenli şekilde ilerliyo ise stres yapmayın
Yani daha önce de varmış kurulup probleminiz gebelikte de değişen bi sey olmamış diye yorumladım. Yani aksi olsa altında bi sey olabilir mi acaba derdim de. Mesela bi çok kişi ben dahil gebelik dönemi içinde akintilar konusunda bi çok kere yazdık normal mi vs diye. Kullanılan ilaçlar gebelik bedenimizi etkiliyor. Ama bu durum hem can acısı hem canınızı sıkan bi durum gibi görünüyor. Yakın zamanda doktorunuza gittiğinizde danirisir siniz. Ama problem sorun olabileceğini pek düşünmüyorumBir kısıtlama getirmedi ama ne bileyim neden böyle içim yanıyo gibi geliyor
18Başınız sağolsun kaç haftalıktınız?
Evet canım ben de Mustafa Sağlama gidiyorumKizimda 900 vermistim smdi kac kati olmus fiyatlarinsallah tertemiz cikarda gerisinin önemi yok.sanirim sende medstardan birine gidiyordun degilmi
Yok gebelikten önce böyle canım vs yanmıyordu ıslanıyordum çok aşırı değil sadeceYani daha önce de varmış kurulup probleminiz gebelikte de değişen bi sey olmamış diye yorumladım. Yani aksi olsa altında bi sey olabilir mi acaba derdim de. Mesela bi çok kişi ben dahil gebelik dönemi içinde akintilar konusunda bi çok kere yazdık normal mi vs diye. Kullanılan ilaçlar gebelik bedenimizi etkiliyor. Ama bu durum hem can acısı hem canınızı sıkan bi durum gibi görünüyor. Yakın zamanda doktorunuza gittiğinizde danirisir siniz. Ama problem sorun olabileceğini pek düşünmüyorumbelki doktor öneride bulunur
20+6 yim saymadım ama bayağı oluyor hareketi sizin yarın bi sayayımKızlar selam hepinize 21+1 gün olduk bugün benimle yaklaşık olarak aynı olan arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini günde kaç kere hissediyorsunuz
Danış binada haber ver aile hekimi duphalac verdi inan bugün ictim.bana misin demedi daha pazartesi benim daha randevuBen de sorun yaşıyorum carsamba danisicam doktora da.
Bnım pai homozigot ve bir gen heterozigotKızlar bizim aramızda pıhtılaşma sebebiyle oksapar kullanan var mıydı? Eğer varsa yanında ek olarak coraspin kullanıyor musunuz yoksa sadece oksapar mı? bende pai 4g/4g ve mthfr Heterozigot olarak 2 mutasyon var
Ben oskopar kullaniyprum. Gebelik belli olduğunda corasprin kullandim kalp atışı duyulduktan sonra sadece oscopar. Benimde pıhtılaşma da 3 gende cikti. 2 ayrı doktora gidiyodum ikiside sadece oskopar verdi. Bana da az geliyo gibi hissediyorum. Cunku bi arkadasim igne kullanirken bi yerini kestiginde kanı zor durduruyodu. Bende hiç o sorun yok. 3 5 damla akar sonra hemen durur.Kızlar bizim aramızda pıhtılaşma sebebiyle oksapar kullanan var mıydı? Eğer varsa yanında ek olarak coraspin kullanıyor musunuz yoksa sadece oksapar mı? bende pai 4g/4g ve mthfr Heterozigot olarak 2 mutasyon var
Ne yazdin merak ettim küfürmu ettin dogru soyleAhahah sorma dun bi kapi dışarı edildik
Geçmiş olsun kuzu şu devam eden karin ağrın mi. Demir ilacını deneme amaçlı kesicektin faydası olmadı mi
En son 11 eylulde gitmistimEvet canım ben de Mustafa Sağlama gidiyorumBelki kontrollerde karşılaşıyoruz bile
İlk hamileligimde kullandim suanda isticem sanirim akinti yogunlastiİyi akşamlar kızlar akıntıdan dolayı doktorum donaxly fitil verdi kullanlar var mı
Duphalacın üstüne muhakkak 2 bardak su için, bağırsakları çalıştırıyor. Olmadı sabah aç karna deneyin. İshal bile yapar.Danış binada haber ver aile hekimi duphalac verdi inan bugün ictim.bana misin demedi daha pazartesi benim daha randevu
Sebamed ya da niveanınkini alıyordum canım üstünde yazıyor zaten alüminyum sıfır diye . Bu sefer watsons markasını aldım ek olarak denyin diye indirimde idi. Sevdim ama bea beautyAy hiç deodorantlara parfümlere dikkat etmiyorum hangi Roll on önerirsin
Denedim şimdi ama yapamadım canım çok zorlandım parçalandı bir tanesiİlk hamileligimde kullandim suanda isticem sanirim akinti yogunlasti
Yok biri bana satasti bende heyheyli biriyim küfür argo hakaret etmedim ama sinirli konustum. Sonra banlanmisim.Ne yazdin merak ettim küfürmu ettin dogru soylekestim gene sonra gene agridi sanki adet olacakmisim gibi oluyor sanirim ilac degil 2 gun sonra detaylim var onada gozukeyim olmadi doktorumada gidecegim birde bende oksapar kullaniyorum bu kan pihtilasma testini anliyormusun sonucu atsam benmkinnasil bakiyorum ama anlamiyorum ikinci bebeyi dogurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?