- 3 Şubat 2023
- 1.946
- 1.414
- 53
Değişebiliyor demek kiArkadaşımı bulantı ve kusmadan hastaneye yatırmışlardı birkaç gün yatmıştı hatta ama oğlu oldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişebiliyor demek kiArkadaşımı bulantı ve kusmadan hastaneye yatırmışlardı birkaç gün yatmıştı hatta ama oğlu oldu.
Aynen öyle canım ben de kızımda çok bulantı yaşamıştım. Bunda ise aynı senin gibi sadece ağzımın tadı yok. Dediğin gibi Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin de cinsiyet mühim değilEvet bi çok kişi aynı şeyi söylüyor. İki kızım var ikisinde de doğum yaptığım güne kadar sık sık bulantılarım oldu. Ama bu sefer ki hamileliğim hiç öyle değil. Bulantım yok sadece ağzımın tadı yok. Yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorum. Banada herkes kesin bu erkek diyor ama bakalım. En önemlisi sağlıklı olsunlarda
Aynen canım çok haklısın kişiden kişiye değişebiliyorDoktorum banada %60 kusma bulantı şikayetiyle acillik olan çok ve çoğu kız annesi demişti ama sanırım bünyeden değişiyor bu eltimde hiç birşey yokmuş kusma bulantı çok rahat yiyordum herşeyi dedi çay kahve tatlı vs ben çay lahveden tiksinmiştim birde tatlıdan hatta bana hayret edyordu![]()
Ben hamileliğimden beri akıntı ile mücadele ediyorum ilk başta enfeksiyon çıktı fitil ve bol su kullandım ama bir türlü geçmiyordu hatta geçen hafta resmen su gibi geldi ve ertesi gün hemen doktora gittim korktum tahlillerim de enfeksiyon ciddi derecede kaybolmuştı ve bebeğimin suyuda gayet iyi çıktı .Doktorum idrar kaçırmış olabileceğimi söyledi çok utandım ama mantıklı geldi umarım sizinde öyle bir şeydir içinizi ferah tutunYazarım inşallah yarın dönünce, önemli birşey değildir bir defaya mahsustur olan da inşallah, yine de emin olmak istiyorum
Rabbim sağlık sıhhat versin..Kızlar merhaba yine ben geldim. Burda hep güzel şeyler konuşuyoruz ama içimi dökmek için en azından günde bir mesaj yazmak istiyorum, son 4 gün kaldı fetal DNA için verdiğim ikinci sonucun çıkmasına. Bugün daha az ağladım. Minik kızımı daha az üzdüm. Bugün etraftakiler kromozom 3 anomalisinde bebeğin beyninde ya da cinsiyetinde hasar olacağını söylediler doğsa bile. Bu beni çok üzdü. Ama inşallah bişey çıkmayacak benim küçük kuzum annesine mucize verecek. Diyecek ki testte sorun vardı. Umarım beni bırakmaz. Bende onu bırakmak zorunda kalmam. Onu çok seviyorum. Dualarınızda bizi unutmayın güzel anneler hepimiz saglıkla kavuşalım
Durumunuzun iyi olmasına sevindim. İnşallah benim ki de önemsiz bir durumdur bakalım, teşekkür ederimBen hamileliğimden beri akıntı ile mücadele ediyorum ilk başta enfeksiyon çıktı fitil ve bol su kullandım ama bir türlü geçmiyordu hatta geçen hafta resmen su gibi geldi ve ertesi gün hemen doktora gittim korktum tahlillerim de enfeksiyon ciddi derecede kaybolmuştı ve bebeğimin suyuda gayet iyi çıktı .Doktorum idrar kaçırmış olabileceğimi söyledi çok utandım ama mantıklı geldi umarım sizinde öyle bir şeydir içinizi ferah tutun
Ay adına çok sevindim keşke benim de geçseydiBugün açlık dışında bulantı olmadı şükür hatta bulantı hapınıda bugün içmedim inşllah geçiyordur kusmam bulantım ama ağzımın tadı hala yok bulantıyla alakalı değil bence
AyyEki Görüntüle 3280258
Kızlar an itibariyle bulantı kusmadan serumluk olduminşallah kızdır
tabi sağlıklı olsun da.Serumun hiçbir zararı olmaz dedi doktor kötüleşirsem de 1-2 gün yatış verebilirlermiş.10+0 olduk bugün bebek sen kötü olsan dahi büyüyor dedi bakalım
![]()
Bende direndim bayaAyyhiç birşeyler yiyip içemiyor musun çok mu kötü oldu bulantıların. Ben de direniyorum işte. Geçecek inşallah seninle aynıyız bende 10+0
Hem geçmiş olsun hem de maşallah diyelim Rabbim gönlünüze göre versinEki Görüntüle 3280258
tabi sağlıklı olsun da.Serumun hiçbir zararı olmaz dedi doktor kötüleşirsem de 1-2 gün yatış verebilirlermiş.10+0 olduk bugün bebek sen kötü olsan dahi büyüyor dedi bakalım
![]()
Akıntı bende aşırıydı bu hafta azaldı şükür ama mide bulantım yoktu 3 gündür sabahları sadece deli gibi midem bulanıyor acıkınca midem bulanıyor yemek yiyince de yanma oluyor .Yine aynı şekilde 3 gündür sol belimde ağrı var bazen yürümemde batıyor böyle normal olduğunu söyledilerBenimde 13. Haftam bugün bitiyor.3 ay hic bulantı yasamayip bu hafta resmen midem cok fena yaniyor bulaniyor ama kusamiyorum.ve enteresan sekilde ara ara ozellikle geceleri yataktan kalkarken uzakdiktan sonra vs kasiklarimda agri oluyor.bu zamanlarda olmasi normal mi kizlar sizde de varmi acaba bu soru u yasayanlar.birde benim tup bebek.bu hafta tum ilaclarimi kesti ve sadece vitaminlede devam ediyorum ve sanirim ara ara cok az akintim oluyor sari sekilde anliyamadim
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun bu zamanları atlatırsın :)Eki Görüntüle 3280258
![]()
Geçmiş olsun canım serum iyi geldi mi? Vitamin de var içinde galibaEki Görüntüle 3280258
![]()
Geçmiş olsun canım inşallah bu günler geçicek bir an önce aşerdigimiz bolbol yedigimiz günlere geçmek istiyorumnEki Görüntüle 3280258
![]()
Geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüş olanilir uzan dinlen iyice bugün iş yapma sakınMerhaba kızlar bende sabah bulantım oldu ne kadar kusma yapsamda bişey çıkmadı sanki ölücek gibiydim evdede yalnızdım. Yığılıp kaldım banyoda kendime gelmeye çalıştıkça olmuyordu gozlerim karardı allahım o kadar korktumki belki 5-10dakka kaldım öğle. sonra bişekil ayaga kalktım grlip uzandım koltukta o kadar kotuydumki telefonumi bulup kimise arayamadım. Birazcik ekmek ustu recel yag yedim Şimdi daha iyiyim allah hepimize yardımcı olsun bu gunleri atlatalım![]()
Teşekkür ederim canım uzanıyorum bende inşallah geçerGeçmiş olsun canım tansiyonun düşmüş olanilir uzan dinlen iyice bugün iş yapma sakın