• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar dün gece ağrım vardı adet olacakmış gibi ve rahmim sanki çıkacakmış gibi hissediyordum
Sabah kalktığımdada afedersinz akıntıyla karışık kahverengilikler vardı eski kan gibi aynı korkuyla acile gittim düşük riski var dedi ilca başlattı 2 hafta yatacam evde ilişki yasak 2 li test için doktoruma gittim oda baktı bebek gayet iyi ben sıkıntı görmüyorum dedi enfeksiyondan kaynaklı olabileceğini düşünüyor ilaçları içemiyorum çünkü cıkartıyorum hepsini

Yok büyütmedi hiç doktor kendi dedi çözemedim normalden çok büyük duruyor bu diye o yüzden yüzdelik verdi emin olamadı kan akısına bakamadı kordon mu değil mi diye kendi de emin değildi tamamen 😅 5 eylülde gidiyorum kendi doktoruma
ayy neyse az kalmış, tüm topik bunu bekliyor :KK70: :KK70:
kan akışı önemli aslında renkli doopler yapsa kan akışından cözerdi

Kızlar dün gece ağrım vardı adet olacakmış gibi ve rahmim sanki çıkacakmış gibi hissediyordum
Sabah kalktığımdada afedersinz akıntıyla karışık kahverengilikler vardı eski kan gibi aynı korkuyla acile gittim düşük riski var dedi ilca başlattı 2 hafta yatacam evde ilişki yasak 2 li test için doktoruma gittim oda baktı bebek gayet iyi ben sıkıntı görmüyorum dedi enfeksiyondan kaynaklı olabileceğini düşünüyor ilaçları içemiyorum çünkü cıkartıyorum hepsini
Geçmiş olsun yat hiç kalkma tuvalet harici ilaç etki edecek risk büyük değildir önlem amaçlı veriyorlar

ayy neyse az kalmış, tüm topik bunu bekliyor :KK70: :KK70:
kan akışı önemli aslında renkli doopler yapsa kan akışından cözerdi
Kendi doktorumun cihazı daha iyi o yapar detaylı o yüzden hala bisey almadım bekliyorum bakalım 🙈 oğlummm diye karnımı seviyorum sonra ay kızım da olabilirsin kusura bakma diyorum kafayı yedik çocukla 🤣🤣

Buda ultrason resmimiz cinsiyeti sormayı unuttum o kadar korkmuştumki

Eklentiler

• IMG-20230822-WA0006.webp
    IMG-20230822-WA0006.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 117
Kendi doktorumun cihazı daha iyi o yapar detaylı o yüzden hala bisey almadım bekliyorum bakalım 🙈 oğlummm diye karnımı seviyorum sonra ay kızım da olabilirsin kusura bakma diyorum kafayı yedik çocukla 🤣🤣
çocuk zaten çok şaşkındır, :KK70:
ben genelde zıbınları vs bej,kahve tonları almışım ıkısınede uyumlu oluyor.. ve çok tatlılar

Bende 3 cm miyom çıktı. Önceden yoktu böyle bir şey. Doktor hiç kanama falan yaşamamış olmama şaşırdı hatta, olursa da panik olma dedi.

Biz de 13 hafta 4 günlüğüz ikili testte cinsiyet söylemedi devlet hastanesiydi bilgi vermediler tahmini olannm

Eklentiler

• IMG_20230817_145427.webp
    IMG_20230817_145427.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 120
Geçmiş olsun canım . 2 hafta dinlen ne olur ne olmaz 🙏🏻 progestan mı başladılar

Eklentiler

• 69027B69-CF40-4EA9-9BD4-48F87E531826.webp
    69027B69-CF40-4EA9-9BD4-48F87E531826.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 112
Back
X