2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar ya deterjan kokusu çok midemi bulandırıyor hatta direk kusturuyor banyoya girer girmez alıyorum kokuyu. Annemdeyim. Makineyi çalıştırmış ölüyorum kokudan. Kadın 3 deterjan değiştirdi benim yüzümden kokmayanını aldı yok yine kokuyor mahvetti beni bu deterjan kokuları. Az kusmadım yaa deterjan yüzünden. Valizde çamaşırlarımı düzeltiyorum öğütmekten düzeltemedim yeni yıkandılar 😳

Kızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk tüm hastalıklar, ense kalınlığı burun kemiği parmakları da çok iyi dedi doktorum🙏🏻 cinsiyetini de kardeşime söyledi emin olmak için fetal dna sonucunu öğrenip söyledi bilmiyorum nedir😅 ultrason atıyorum bi bakar mısınız anlayan arkadaşlar🫠

Eklentiler

• IMG_0252.webp
    IMG_0252.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 103
B Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkek💙💙 ve ben yine hislerimde yanıldım 🙈 Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🤲🤲
melegim can melegim can @melisaa93 @imaginationforever A Afratafrac @savascii @Papatyamaviss @fnd_50 @Mervenur277 @Niqu golden-snitch golden-snitch @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @tweeetyyy @IADK @1sunshine1 aklıma gelen canlar
Yaaa kuşum çok sevindim, allahım sağlıkla dünyaya gelmesin nasip etsin inşallah. dünyalar yakışıklısı gelecek demek 🥰🧿

Kızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür düşük risk tüm hastalıklar, ense kalınlığı burun kemiği parmakları da çok iyi dedi doktorum🙏🏻 cinsiyetini de kardeşime söyledi emin olmak için fetal dna sonucunu öğrenip söyledi bilmiyorum nedir😅 ultrason atıyorum bi bakar mısınız anlayan arkadaşlar🫠
B Buffalosos melegim can melegim can

Erkek gibi 🙏🏻

Bu haftalarda ben pek anlamıyorum kuzum ama kız bebege benzettim

Ahdhshdh olsun😅

Pipiye benzeyen bişey göremedim ben ya nerde gördünüz?

13 haftalık, 7 haftalıkken de sana göndermiştim ramziye göre bakmıştın yine kız demiştin bak🥹 ay hadi inşallahhh🙏🏻
Bende alın yapısını kız benzettim bir de pipi göremedim sanki sağlıklı olsun 🙏🏻💗

İşaretlemeye çalıştım 😂😂😂 demehmetboz diye bi Instagram hesabı var oradaki anlatımlardan başınca sanki pipi var ama pozisyon kötü 😅

Eklentiler

• IMG_8574.webp
    IMG_8574.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 85
Bende alın yapısını kız benzettim bir de pipi göremedim sanki sağlıklı olsun 🙏🏻💗
Amin inşallah bakalım 2 hafta sonra öğrenicez😬
İşaretlemeye çalıştım 😂😂😂 demehmetboz diye bi Instagram hesabı var oradaki anlatımlardan başınca sanki pipi var ama pozisyon kötü 😅
Baya bi baktı doktor ama ben hiç pipiye benzer bişey göremedim hatta cinsiyetini bize söylemeyin deyince kız erkek çıkıntıları benziyo direkt pipi demeyin dedi daha ultrasona almadan bizi😅 bakalım hayırlısı inşallah

Back
X