2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Porodica Porodica canım sonuçlar çıkınca haberleşelim demiştik. Kasık ağrısından konuşmuştuk idrarda problem yaşıyorum demiştim doktorum idrar kültürü almıştı sonuçlar bugün çıktı bir sorun yok dedi doktorum. Yani kasık ağrıları büyüme ve hareketten ötürüymüş 😊
İyi çok şükür sevindim bende kasık ağrısında idrar yaparken ağrı şikayetinden perşembe günü gitmiştim direk doğum kanalını ölçmek istedi şükür sorun yoktu 40mm ölçüldü yanma akıntı olmayınca büyümeye bağlı dedi artık normal baskı yapar dedi yatınca kaşkıncada kasıklarıma baskı oluyor mesela neyseki bir sorun çıkmadı ikimizdede😊

Kızlar çok afedersiniz ben bazen altıma kaçıyorıyorumya acaba normalmi😢 bugun kusarken kaçırdım hapşururken oskururken falan neden oluyor acaba

Canım ben daha yeni alışveriş yaptım hatta bugün teslim aldım. Evet fiyatlar uygun ama gümrük vergisi fazla bence. Benim siparişim 2119 tl vergi 770 tl tuttu. Siparişi verdikten 1-2 gün sonra gümrük firmasından bir mail geliyor. Tc nizi soruyor ve vergi tutarını ödemeyi kabul edip etmediğinizi soruyor. Daha sonra vergiyi ödemek için bir link gönderiyorlar ve oradan ödeme yaptıktan sonra sipariş kargoya veriliyor.
Aldığım ürünlerin de resmini ekliyorum. Müsline biraz saçma bir para vermişim sonradan fark ettim ama diğerlerinin fiyatı uygun gerçekten. Tulumların kumaşları çok güzel ve battaniyeler de yumuşacık 😍
Yaa çok sevindimm 😍 ben de denicem o zaman ne kadar sürede geldi canım peki

Kızlar çok afedersiniz ben bazen altıma kaçıyorıyorumya acaba normalmi😢 bugun kusarken kaçırdım hapşururken oskururken falan neden oluyor acaba
Benim doktorum alta kaçırma durumu olabilir yaşarsan panik yapma demişti bana normalmiş canım

Normalde göbek deliğim içe doğru ama sonunu göremezdim yapışık gibiydi sanırı gerildikçe açıldu artık deliğin sonu gözüküyor çok ilginç🤣
Burda yazılanları gördükçe kendi göbek deliğime baktım hakikaten tünelin sonu gözüküyor çok komik olmuş 😂😂

Depresyona meyilli olan kızlaaar, kötü bir şey olacak diyen kızlarrrr🥹 Hadi herkes kendisine en sevdiği içeceği yapsın balkona çıksın 5 dk bi silkelenip kendimize gelelim yahu. Bebişi bugün eğlendiremedik demek ki bak karnımızda bize neler düşündürüyor 😀😀 her şey yolunda şükür. Öyle böyle gidiyor gebeliğimiz. Yaşayacağımız güzel benimki günleri düşünelim ☺️🙃

Baskı yapıyor çünkü idrar alanımız daralıyor son bir aydır kusarken bende idrarımı istemsiz kaçırıyordum anlam veremiyordum hatta

Back
X