- 4 Ağustos 2022
- 6.500
- 2.973
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum yemeğe başlamadan önce içiyorum başlarda mide bulantılarım oluyordu sonra alıştı bünyeKızlar decavit hap kullanan varmı?Ve mide bulantısı yaşayan?
Benim de yaptırmam gerekiyor da canım bu saatlerde de yapıyorlar mı acaba sağlık ocağındaKızlar tetanoz aşısının 1. Dozunu vuruldum bugün, 2. Dozu için 1 ay sonra gelin dedi.
Nasıl anlamadımBunu benden görüyorsunuz
Saat 3 e kadar gelebilirsin demişti banaBenim de yaptırmam gerekiyor da canım bu saatlerde de yapıyorlar mı acaba sağlık ocağında
Kendi yatağınızın yüksekliğine kadar yükseltilebiliyor mu böyle çok alçakta yaTeşekkür ederim3.700e aldım daha uyguna da vardı 2000e falan
Eki Görüntüle 3302997
Bu modeli aldım ilerde en düşük seviyede kullanırız kendi rahatça inip çıkar diye düşündüm
senın yatagın ıle bırebır oluyor mu canım anne yanı gıbı? cok mu yere yakın ?Teşekkür ederim3.700e aldım daha uyguna da vardı 2000e falan
Eki Görüntüle 3302997
Bu modeli aldım ilerde en düşük seviyede kullanırız kendi rahatça inip çıkar diye düşündüm
Benn inancı ictimi bulanıyor bide damla var ya iğrençKızlar decavit hap kullanan varmı?Ve mide bulantısı yaşayan?
Benim bulunduğum yerde her saat yapıyorlarBenim de yaptırmam gerekiyor da canım bu saatlerde de yapıyorlar mı acaba sağlık ocağında
Fiyat çok güzelmiş hiç aldınız mı bu markadan kalitesi nasıl acabaİnstagramda takip ettiğim bir sayfa kızlar çok hoşuma gitti bir de çok uygun size de haber vermek istedim bir bakın isterseniz 5li fiyatı çok iyi
Çok üzüldüm canım benim, öbür dünyada sana eşine ve doğacak olan diğer evlatlarına şefaatçi olur inşallah. Rabbim sürecini kolaylaştırsın, içine ferahlık versin. Önür dünyada sizi ebedi kavuştursun. Meleğin sizi cennette karşılayacak inşallahInna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin
Çok iyiİnstagramda takip ettiğim bir sayfa kızlar çok hoşuma gitti bir de çok uygun size de haber vermek istedim bir bakın isterseniz 5li fiyatı çok iyi
Başınız sağolsun canım rabbim yardımcınız olsunInna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin
Hayır almadım ama bunlar çok hoşuma gitti fiyatta uygun geldiFiyat çok güzelmiş hiç aldınız mı bu markadan kalitesi nasıl acaba
canım benım, ne desem boş bılıyorum.. başın sağolsun Rabbim sana sabırlar versınInna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin