2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bugün çok kötüyüm ben 12 yaşındaki oğlum.hasta ateşli boğazları agriyo bide bana çok.duskun yavrum sürekli sokulmak istiyo gece başını bekledim bugunde bir bel ve kasik agrisi çok fena busey olmaz inşallah çok.huzursuzum

Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin

İnstagramda takip ettiğim bir sayfa kızlar çok hoşuma gitti bir de çok uygun size de haber vermek istedim bir bakın isterseniz 5li fiyatı çok iyi

Eklentiler

• Screenshot_20230918_144705_Instagram.webp
    Screenshot_20230918_144705_Instagram.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20230918_145215_Instagram.webp
    Screenshot_20230918_145215_Instagram.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 58
Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin
Çok üzüldüm canım benim, öbür dünyada sana eşine ve doğacak olan diğer evlatlarına şefaatçi olur inşallah. Rabbim sürecini kolaylaştırsın, içine ferahlık versin. Önür dünyada sizi ebedi kavuştursun. Meleğin sizi cennette karşılayacak inşallah 🙏🏻🌸

Başınız sağolsun canım rabbim yardımcınız olsun 🙏🏼 Çok üzüldüm, Rabbim doğumunu kolaylaştırsın cennette kavuşmayı nasip etsin 🙏🏼

canım benım, ne desem boş bılıyorum.. başın sağolsun Rabbim sana sabırlar versın :( çok üzgünüm..
ınsallahh saglıkla en kısa zamanda tekrardan nasıp etsın Allahım..
ınsallah agrısız sızısız kolayca geçirirsin sürecini..
neden acaba bırsey soyledi mi doktorun?

Back
X