Ben arada yemeye başladım evde kendi pisirdgimiYa kızlar siz sucuk tüketiyor musunuz. Ben bu zamana kadar yemedim ama canım çok istedi birazdan yicem vicdan azabı hissediyorumişlenmiş katkılı bir madde sonuçta sucuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben arada yemeye başladım evde kendi pisirdgimiYa kızlar siz sucuk tüketiyor musunuz. Ben bu zamana kadar yemedim ama canım çok istedi birazdan yicem vicdan azabı hissediyorumişlenmiş katkılı bir madde sonuçta sucuk
Bende iyi bir markanın sucuğunu aldım fırında pizza yaptım iyice pişiyor zaten fırındaki sıcaklıkta bence sorun olmazBen arada yemeye başladım evde kendi pisirdgimi
Yaaaa benimkide cocuk koyacak diyoEşime kalsa milattan kalma isim koyacaz . Ben ne söylüyorsam begenmiyor bakalım inşallah doğmadan isim bulurz
Merhaba canım. Bendede 12haftada sol damarda centik vardi kan sulandırıcı ilaç iyneler yaptım 16ci haftada geçmişdi amma dokturm yinede ola bilir dedi. Endişelenme. Pıhtılaşmadam oluyor. Gunde 2-3 litr su iç çok uzanma haraketli ol yatarken sol tarafina yat damarlarin pıhtılaşmasın inşallah geçicektir. Sende 2 damarda damı oldu?Herkese yeniden merhaba 20. haftada detaylı usg gittim ve malesef bebegi besleyen damarlarda çentik tespit edildi. dr tansiyon takibi ve coraspirin verdi. ama ben yine umutsuzum. sanırım bu bebegimide kaybedecegim.. başına gelen var mı dertleşmek isterim kendimi cok kötü hissediyorum
İlk defa duyduğum şeyler herkese şifa yarabbim kötü şeylerle sınama allahim hayırlısı olsun herseyin ben de 8 11 Ekim arasi gel ayrintiliya dedi iyi.haberler versin herkese rabbimMerhaba canım. Bendede 12haftada sol damarda centik vardi kan sulandırıcı ilaç iyneler yaptım 16ci haftada geçmişdi amma dokturm yinede ola bilir dedi. Endişelenme. Pıhtılaşmadam oluyor. Gunde 2-3 litr su iç çok uzanma haraketli ol yatarken sol tarafina yat damarlarin pıhtılaşmasın inşallah geçicektir. Sende 2 damarda damı oldu?
Evet amin inşallah yani her kes yeni bir şey duyunca çok korkuyor bende ilk duydugumda çok korktum araştırdım genetik pıhtılaşması olan çoğu kadında oluyormuş bendede genetik pıhtılaşma var ilk gebeligimi kaybettigimda yaptık onda ogrendik. Yanı alıştırdım kendimi sık sık ola biliyor 5ci haftadan 36 haftana kadar göbeğime her gün clexane iyne vuRulucagim vuruldumİlk defa duyduğum şeyler herkese şifa yarabbim kötü şeylerle sınama allahim hayırlısı olsun herseyin ben de 8 11 Ekim arasi gel ayrintiliya dedi iyi.haberler versin herkese rabbim
Canım çok geçmiş olsun inşallah doktorlar olumlu sonuca varır bişey olmazAllah razı olsunpazartesi günü doktor lar görecek heyet toplanacak bakalım inşallah mutlu haberler alırım
Canim bizimki kismetse bulut aras olucak ekleyebilirsinİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Insallah kan sulandiricilrla gecicektirKizlar ben de detayli ultrasondayim benimde sol taraf direncli cikti pozisyondan dolayi kalbini ve ayaklarini tam goremedi ara verdik bekliyoruz bakalim birazdan tekrar alicak bebisin kollari da %90lardaymis uzun boylularda olur dedi direnc kafama takildi bakalim kan sulandirici verecek mi
Valla ben sucuk ciğer cips kola aklına ne geliyorsa yedimYa kızlar siz sucuk tüketiyor musunuz. Ben bu zamana kadar yemedim ama canım çok istedi birazdan yicem vicdan azabı hissediyorumişlenmiş katkılı bir madde sonuçta sucuk
VAlla bende yedim sabah sucuk napim aklımdan çıkmadı kaç gündürValla ben sucuk ciğer cips kola aklına ne geliyorsa yedimFazla abartılmadığı sürece bi sıkıntı yok bence herşeye takılmamak lazım
![]()
Banada yorum yapar mısın canım nolur yaİlk bebeğimde Çin takvimi rus takvimi tutmadı, ramzi teorisi tuttu, ikincide hepsi tuttu![]()
Bir iki kere çok pişmiş yedimYa kızlar siz sucuk tüketiyor musunuz. Ben bu zamana kadar yemedim ama canım çok istedi birazdan yicem vicdan azabı hissediyorumişlenmiş katkılı bir madde sonuçta sucuk
Yağız olacak inşallahİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz