- 16 Mayıs 2017
- 41
- 26
- 88
- 32
Teşekkür ederim canım. Dün acile gittik kan değerleri cok düşmüş çok fazla sıvı kaybı olmuş iki tane serum yedi.iyi şimdi biraz bakalım.Patates haslama muz canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Dün acile gittik kan değerleri cok düşmüş çok fazla sıvı kaybı olmuş iki tane serum yedi.iyi şimdi biraz bakalım.Patates haslama muz canm
Nasıl cinsiyet sorunu olabilir onu anlamıyomKızlar proluton bende vurduruyorum haftada bir 5ci haftadan beri yengemde kullandi onunda doktoru oyle demisti cinsiyyet sorunu yapiyor amma kullanmak zorundayiz. Sadece çok dozunu artirmamak lazım ben 22 haftayadek kullanıcam
Dibini mi boyadın? Altları boyayın ama dibe değdirmeyin diyorlar benim dibin ihtiyacı varValla ben de sordum doğal içerikli boya ile 3 ayda bir yapabilirsin dedi
Geçen hafta yaptım![]()
Bende bi yandan boyatmasam mı hiç riske girmeyim diyorum ama böyle de aynaya bakınca tuhaf oluyorumBen boyamadım, boyatmazsan ölmezsin dediler bebeklerim için kabullendim.riske atmak istemedim.
BebektirrKızlar ben demin gobegimin hemen yanında bir haraket hiss ettim hrmde 2 kere bilmedim damar atmasimi yoksa bebekmi galiba artık yukari çıkıyor
Ben bu diplerle düğüne bile katıldım, beyazlarım da çıkmıştı, sırıtmayacağını düşündüğüm bir model yaptım idareten.Bende bi yandan boyatmasam mı hiç riske girmeyim diyorum ama böyle de aynaya bakınca tuhaf oluyorum
Benimkisi 1. trimestr bitince boyatabilirsin dedi, 19. haftada boyattım, beyazlarım olmasa boyatmazdım ama çoktu maalesef.Boyanın zarar verdiğine dair kesin bir bilgi yokmuş.Ama doktorların farklı görüşleri var gördüğüm kadarıylaKızlar benim saçlarım sarı her ay illa dip boyası yapmam gerekiyordu hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yapmadım ama artık beni rahatsız ediyor 4 aydır dibim çıkmış çok komik görünüyordoktora sordum 18. Haftanda yapabilirsin dedi ama kuzenimde bir doktora sormuş oda asla yapma demiş kafam çok karıştı sizler sordunuz mu doktorlarınıza? Yada dip boyası yapan veya yapacak var mı aramızda
Banada kendi doktorum boyle bisey soylemedi yengemin doktoru demisti ona bende anlamıyorum erkek bebek buyuyunce kız gibimi olucak mı neNasıl cinsiyet sorunu olabilir onu anlamıyom
Merhaba ben bakudeyim burda o ilaclar yok amma ben göbegime her gün clexane iğne ve de asmada isimli aspirin gibi kan sulandırıcı ilaç içiyorum yanında ek olarak. Bendede pai 4g/4g ve mtrr (A66g) Homozigot çıkmıştı 2 mutasyonKızlar bizim aramızda pıhtılaşma sebebiyle oksapar kullanan var mıydı? Eğer varsa yanında ek olarak coraspin kullanıyor musunuz yoksa sadece oksapar mı? bende pai 4g/4g ve mthfr Heterozigot olarak 2 mutasyon var
Ben ikisini birlikte kullanıyorum mthfr ve Pai heterozigot benim.Yalnız pai 4g/4g ise homozigot mutasyon oluyor diye biliyorum benKızlar bizim aramızda pıhtılaşma sebebiyle oksapar kullanan var mıydı? Eğer varsa yanında ek olarak coraspin kullanıyor musunuz yoksa sadece oksapar mı? bende pai 4g/4g ve mthfr Heterozigot olarak 2 mutasyon var
20.hafta ve 3 kg aldım yapım da ince kolay kilo alıp vermem. Bence yapı meselesi hiç üzülmeyin herkesin hamileligi farklı.Kizlar genel olarak kac kilo aldiniz 17-18. Haftada ben 4kilo civari acaba az mi aldim kimle konussam benim karnim cikmisti diyo karnim cok az var![]()
Haklısın canım işte kafam çok karışıkBen bu diplerle düğüne bile katıldım, beyazlarım da çıkmıştı, sırıtmayacağını düşündüğüm bir model yaptım idareten.
Boş ver aynalar şimdilik düşmanımız olsun. Ben de kendimi çok çirkin hissediyorum ama şurada birkaç ayımız kaldı.
Benim dip çok sırıtıyor alttan koyu saçımda açık sarı komik görünüyor artıkBenimkisi 1. trimestr bitince boyatabilirsin dedi, 19. haftada boyattım, beyazlarım olmasa boyatmazdım ama çoktu maalesef.Boyanın zarar verdiğine dair kesin bir bilgi yokmuş.Ama doktorların farklı görüşleri var gördüğüm kadarıyla
Dibinden bir parmak kalacak şekilde ilerisini açtırsan yine de rahatsız olur musun? Dibine gelmemiş olur o uzun siyah kısmı da gitmiş olur. Ben de boyatcam saçımda ana renk beyaz sarı ve boyalı diğer kısım var ben de dibine gelmeden boyatmayı düşünüyorum bu haftaBenim dip çok sırıtıyor alttan koyu saçımda açık sarı komik görünüyor artıkevet hepsi farklı şeyler söylüyor ondan kafam karışıyor
İgne ile. Yoruldum sıkıldım o kadar çok cümlelerim varda kuramıyorumKendini 2 cmlik kist icin üzme bende de vardı aşılamayla gebe kaldım gonalf ile sizin yumurtaları neyle büyüttüler hap mi iğne mi
Üzülmeyin benim 8 cm lik çikolata kıstım varmış hamileliğimi öğrendiğimde öğrendim kendiliğinden kaldım kafanıza takmayınİgne ile. Yoruldum sıkıldım o kadar çok cümlelerim varda kuramıyorum
Hepsini boyadımDibini mi boyadın? Altları boyayın ama dibe değdirmeyin diyorlar benim dibin ihtiyacı var![]()
Ayyy evet hatta bugün onu konuştum sanki ayağıyla idrar torbama vuruyor gibi çişim yokken bir anda orda biri bastırmış hissi oluyorKızlar benim böyle birden tuvaletimi altıma edecek gibi baskı oluyor
Oğluşum vuruyor diye düşünüyorum ama sizde de oluyor mu ?
Birden böyle bi baskı oluyor geçiyor![]()