- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Bende de oluyorKızlar benim böyle birden tuvaletimi altıma edecek gibi baskı oluyor
Oğluşum vuruyor diye düşünüyorum ama sizde de oluyor mu ?
Birden böyle bi baskı oluyor geçiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de oluyorKızlar benim böyle birden tuvaletimi altıma edecek gibi baskı oluyor
Oğluşum vuruyor diye düşünüyorum ama sizde de oluyor mu ?
Birden böyle bi baskı oluyor geçiyor![]()
Dip koyu olunca farklı duruyorDibinden bir parmak kalacak şekilde ilerisini açtırsan yine de rahatsız olur musun? Dibine gelmemiş olur o uzun siyah kısmı da gitmiş olur. Ben de boyatcam saçımda ana renk beyaz sarı ve boyalı diğer kısım var ben de dibine gelmeden boyatmayı düşünüyorum bu hafta
Bende doğal boya ile boyatayım diyorum senin bu söylediğin doğal bir boya mıHepsini boyadımbiomagic aldım
Etrafımda çok boyayan da var şükür bebekler iyi
Evet doğal içerikli boyaBende doğal boya ile boyatayım diyorum senin bu söylediğin doğal bir boya mı
Sanırım ben tutamıycamAyyy kızlar ama çok değişik bi duygu
Cidden daha da büyüyünce nasıl tutacaz![]()
Başın sağolsun canm cennette seni karşılasn inşallahMerhaba herkese öncelikle beni hatırlayanlar olacaktır çünkü hamileliğim süresince fazlasıyla aktiftim bunları yazmak benim için çok zor hala etkisi altındayım ben bebeğimi kaybettim 32 saatlik bir sancının ardından normal Doğum yaptırıldı bebeğimin suyu hastane sürecimde tamamen bitti gökyüzüne melek gönderdim
Allahım acını hafifletsin çok zor biliyorum.Bende yeğenimi 7 aylıkken kaybettim.Allahım sana hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba herkese öncelikle beni hatırlayanlar olacaktır çünkü hamileliğim süresince fazlasıyla aktiftim bunları yazmak benim için çok zor hala etkisi altındayım ben bebeğimi kaybettim 32 saatlik bir sancının ardından normal Doğum yaptırıldı bebeğimin suyu hastane sürecimde tamamen bitti gökyüzüne melek gönderdim
Antibiyotik verdi banaBenim lökosit değerim yüksek çıkmış yassı epitel normal de. Bu şekilde olanlara doktor ne yaptı
Başınız sağolsunMerhaba herkese öncelikle beni hatırlayanlar olacaktır çünkü hamileliğim süresince fazlasıyla aktiftim bunları yazmak benim için çok zor hala etkisi altındayım ben bebeğimi kaybettim 32 saatlik bir sancının ardından normal Doğum yaptırıldı bebeğimin suyu hastane sürecimde tamamen bitti gökyüzüne melek gönderdim
başın sağolsun canım. Allah sabrını versin. Nasıl oldu peki nasıl anladın ?Merhaba herkese öncelikle beni hatırlayanlar olacaktır çünkü hamileliğim süresince fazlasıyla aktiftim bunları yazmak benim için çok zor hala etkisi altındayım ben bebeğimi kaybettim 32 saatlik bir sancının ardından normal Doğum yaptırıldı bebeğimin suyu hastane sürecimde tamamen bitti gökyüzüne melek gönderdim
Üzülme canım rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah. Bu da imtihan kısmet böyleymiş. Hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba herkese öncelikle beni hatırlayanlar olacaktır çünkü hamileliğim süresince fazlasıyla aktiftim bunları yazmak benim için çok zor hala etkisi altındayım ben bebeğimi kaybettim 32 saatlik bir sancının ardından normal Doğum yaptırıldı bebeğimin suyu hastane sürecimde tamamen bitti gökyüzüne melek gönderdim
Meleğin hep.kalbindeMerhaba herkese öncelikle beni hatırlayanlar olacaktır çünkü hamileliğim süresince fazlasıyla aktiftim bunları yazmak benim için çok zor hala etkisi altındayım ben bebeğimi kaybettim 32 saatlik bir sancının ardından normal Doğum yaptırıldı bebeğimin suyu hastane sürecimde tamamen bitti gökyüzüne melek gönderdim
Kızlar haftasonu bebek arabasını aldık
kraft kenya modelini seçtim
emzirme yastığı banyo küveti alt açma ilk aylar için pamuk hepsini hallettim şimdi park yatak kaldı bebek için
geriye sadece benim eksikler kaldı.
birde biberon ne olur ne olmaz diye aldım çantaya koyacağım bu markayı araştıran var mı?
Eki Görüntüle 3310486 Eki Görüntüle 3310487 Eki Görüntüle 3310490