- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Allah korusun eksikliği çok fena canım beyin omurilik hasarı sinir sistemi hasarı engel riski yüksekmiş şükür hepimiz içiyoruzkızlarda öyle diyince rahatladım canım bian çok korkmuştum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun eksikliği çok fena canım beyin omurilik hasarı sinir sistemi hasarı engel riski yüksekmiş şükür hepimiz içiyoruzkızlarda öyle diyince rahatladım canım bian çok korkmuştum![]()
Katlanan set aldım ben ama daha hiç deneme yapamadık bebis doğunca insKüvet öneriniz var mı? Katlananlardan istiyordum ama çok çabuk yıpranıyormuş katlanan yerler su sızdırmaya başlıyomuş. Başka bakıcam öneriniz varsa onlara bakıyım
Evet sanırım bu platformda okumuştum 22 haftalık biri bebeginin omuriliği tam oluşmamış mı dışardamıymış öyle bişeyden bebegini doğurtturmuşlardı sonra doktorlar folikasit eksikliğinden olduğunu söylemişti onu okuduktan sonra ilaçlarımı çok dikkatli içiyodum bendeAllah korusun eksikliği çok fena canım beyin omurilik hasarı sinir sistemi hasarı engel riski yüksekmiş şükür hepimiz içiyoruz![]()
Ekleşmedik hiç bilmiyorum canım ben deKızlarcinnabon la konuşan yok mu hiç instagramdan felan aklım onda kaldı
Rabbim bebeklerini ona bağışlasın![]()
Her girişimde son görülmesine bakıyorumEkleşmedik hiç bilmiyorum canım ben deiyidir diye umut ediyorum kontrol altındadır
![]()
Son aylara doğru artıyor diye biliyorum canımNormalmi acaba bu kadar fazla olması
Babyjem katlanır küvet var bende, sızdırma yıpranma olmadı pratik oluyor yer kaplamıyor ama azönce fiyatına baktım değer mi bilmiyorumKüvet öneriniz var mı? Katlananlardan istiyordum ama çok çabuk yıpranıyormuş katlanan yerler su sızdırmaya başlıyomuş. Başka bakıcam öneriniz varsa onlara bakıyım
Sanırım benimle karıştırdın benim oğlum var 5 yaşında çok şükür bir sorun yok yanlış hatırlamıyorsam da folbiol kullandım ona gebeligimin başında sonra çok fazla doktor degistirdim ve hepsi de kendine göre farklı folik asit veriyordu ama düzenli kullandım folik asiti 12.haftaya kadarSenin bi oğlun daha vardı dimi yanlış hatırlamıyorum.? Ona gebe iken kullandın mı mesela yada çevrende 3 4 yaş civarında olan ve gebeliginde folik kullanmış kişileri düşün. Çocuklarda otizm var mı? Hic evham stres yapma allahin izniyle hic bi sey olmaz. Ama için rahat etmesini istiyorsan başka ilac isteyebilirsin tabiki de
Evet her şey aşırı pahalı. Ben de o yüzden emin olamadım. Babyjem düşünüyodum. Alırım heralde ya şansa biraz galiba memnun olan da çok varBabyjem katlanır küvet var bende, sızdırma yıpranma olmadı pratik oluyor yer kaplamıyor ama azönce fiyatına baktım değer mi bilmiyorumherşey ne kadar pahalı ya
Küvet öneriniz var mı? Katlananlardan istiyordum ama çok çabuk yıpranıyormuş katlanan yerler su sızdırmaya başlıyomuş. Başka bakıcam öneriniz varsa onlara bakıyım
Evet bende geçen onu yazdımKızlar ya suan haberlerde folik asit otizim yapıyor diye haber çıktı
Çok stres oldum
Ben 0,4mg kullanıyordum
Dün magnezyum kutusuna baktım ondada 0,4mg magnezyum varmış günde 2 kez içiyordum yani toplam 3 kez folikasit almış oluyorum
Baya etkilendim haberlerde görünce![]()
Ama diğer ilaçtan folikasit ihtiyacını alıyorsun demi?Evet bende geçen onu yazdım
Doktorum regenesiz verdi onda var ve günlük almam gereken doz gynoferol verdi ki onda da var aynı miktar iki kere almış oluyorum dedim o da o zaman içinde folik asit olmayandan al dedi bende saf demir aldım gerçi dahiliye hekimine sordum fazla folik asit idrarla atılıyormuş sanırım sknti olmaz dedi ama bence yine de çok da almamak lazım diye düşünüyorum![]()
Benim ilaçlardan regenesiz folik asiti 400 mcg var zaten o yüzden sadece demir ekledim yanınaAma diğer ilaçtan folikasit ihtiyacını alıyorsun demi?
Bende multivitamini almıycam çünkü magnezyumun içerisinde multivitaminde olan tüm vitaminler aynı dozda var ve günde iki kez alıyorumBenim ilaçlardan regenesiz folik asiti 400 mcg var zaten o yüzden sadece demir ekledim yanına
Evet bende gebelik öncesinde çok doktor gezdim. Gebelikte de bi sure folik asit değişimi yaptı doktor sonra eski vitamini geri döndü. Niye öyle yaptı bende anlamadım. Gecen aydi galiba yeniden başladım folige 21. Haftaya giricemSanırım benimle karıştırdın benim oğlum var 5 yaşında çok şükür bir sorun yok yanlış hatırlamıyorsam da folbiol kullandım ona gebeligimin başında sonra çok fazla doktor degistirdim ve hepsi de kendine göre farklı folik asit veriyordu ama düzenli kullandım folik asiti 12.haftaya kadar