2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
52 kiloyla hamile kaldım 1-2 kilo zayıfladım ilk dönem ikinciye girince hızla almaya başladım inanılmaz bir iştah üst üste yiyorum bir poşet mandalina yedim üstüne bir ekmek Nutella midem ağrıdı akşam dayanamayıp biraz da çekirdek çitledim 🤣
Ben de tatlıyı abarttım sanırım yürüyüşe başlamayı düşünüyorum yoksa bıngıl bıngıl olcam 😅

Maalesef biz de ilişki yok. İsteğim var rüyama falan giriyor ama yok bebek içindeyken çok tuhaf oluyorum sanki görüyor gibi 🤣🤣🤣 değişik bir psikoloji doğumdan sonra acısını çıkarırım
Benim eşim de orda çocuk var nasıl yapayım diye 5 aydır kaçıyordu ama rüyama giriyor yeter artık dedim 😂 ama böyle olunca lohusalık bitene kadar rüyada anca 😂

Benim eşim de orda çocuk var nasıl yapayım diye 5 aydır kaçıyordu ama rüyama giriyor yeter artık dedim 😂 ama böyle olunca lohusalık bitene kadar rüyada anca 😂
Kızlar bizde eşim istekli iliski de ilk günden beri devam ediyor doktorda ilişki yönünden sknti yok dedi haftada bir bizim genelde oluyor

Bende çok kilo aldım 2 gundr dizginlemeye çalışıyorum kendimi akşamları özellikle hafif yemeye çalışıyorum tatlıyı makarna pilavi azaltmaya çalışıyorum haftada bi gün ödül vereyim kendime dedim en azından sanki kilomu koruyalım inslalah yavaş kilo alayım diyorum inşallah yapabilirm

Yürüyüş de yazın çok iyi yapıyordum şimdi 6da isten çıkıyormuş eve gidene kadar 6.30 kızım 1.sinifa başladı akşam 10 a kadar ders yapma çabasındayiz kışın zatn çok da yapılmıyor yürüyüş malesef çalışınca vakit kalmiyor

Kızlar bir de biz hamilelikten sonra hiç ilişki yaşamadık ama dün benim ısrarımla oldu. Ama ben zevk alınca bebek bir tarafa toplanıp sertleşti rahim içi kasılınca rahatsız mı oldu öyle görünce korktum bir daha da yapmam dedim 🥲
Bizim 10. Haftada serbestlesti 16 17 gibide yasak geldi kisalik konusunda. Suan 21 deyim doğuma kadar yasak olacak gibi gorunuyo 🙄😆

Kızlar güncel kilolarınız nasıl ya ben hızla kilo almaya başladım normal mi canım sıkıldı biraz. Yani belki normaldir ama şimdiye kadar almayıp sonra alınca böyle giderse yuvarlanırım diye korkuyorum. 55 ile başlamıştım 52.5a düştüm 17.haftadan bu yana kilo almaya başladım. 5 haftada 5 kilo almışım 57.5 oldum 🥲 her ay 5 kilo alırsam yandım 😃
Benim 13. Hafta gibi çok iştahım açılmıştı sonra bi şeyler oldu kırıldım incindim iştahım bıçak gibi kesildi. Şimdilerde normal yiyorum hatta zorluyorum yemek için. Bende 1 1 buçuk kilo felan var fakat alamayisimin sebebi sanirim ishal olmam. Günde 6 8 arası wc çıkıyorum. Olan da gidiyo

Kızlar bizde eşim istekli iliski de ilk günden beri devam ediyor doktorda ilişki yönünden sknti yok dedi haftada bir bizim genelde oluyor
Biz de devam ediyoduk ama son doktor kontrolümde plasentamın biraz aşağıda olduğunu öğrenince biz de çekindik açıkçası aslında doktor yasaklamadı ama eşim biraz araştırıp okuyunca korktu o da,ikimiz de çok yeltenmiyoruz bakalım ayrıntılıda doktorun yönlendirmesini bekliyorum ne durumda plasentam 🤷🏻‍♀️

Amin amin cümlemize zamaninda sağlıklı doğum nasip etsin Mevlam.
Devlete gidiyorum normalde detayliyi da devlette yaptırdım canım
Yaa ben de ayrıntılı için devlete gidicem aslında doktora güveniyorum ikili üçlü testte bile 5 dk bakmıştı nerdeyse umarım bunda daha uzun süre bakar da içim rahat eder 😵‍💫

Yaa ben de ayrıntılı için devlete gidicem aslında doktora güveniyorum ikili üçlü testte bile 5 dk bakmıştı nerdeyse umarım bunda daha uzun süre bakar da içim rahat eder 😵‍💫
Yani bizim bakan doktor pek hoşuma gitmedi 10 dk üzerinde bakti ama aynı hastahanedeki kendi doktorum daha ayrıntılı bakti kontrollerde. Belki sizin detaylıca bakan daha çok ilgili davranır. Yani umarım öyle olur.

Kızlaar iştah açılması bende de fena durumda ama kendimi frenlemeye çalışıyorum evlendikten sonra 2 sene içinde böyle tatlıya hamurişine abanıp 18 kilo alan biri olduğum için her istediğimde yememeye çalışıyorum 😅 hamileliğimi öğrenmeden önce fasting yapıyodum o ara iştahım azaldı bi de üstüne hamilelik iştahsızlığı derken başlangıç kilomun hala altındayım amaa uyuyan ayıyı uyandırmaktan korkuyorum 🤣

Yani bizim bakan doktor pek hoşuma gitmedi 10 dk üzerinde bakti ama aynı hastahanedeki kendi doktorum daha ayrıntılı bakti kontrollerde. Belki sizin detaylıca bakan daha çok ilgili davranır. Yani umarım öyle olur.

Umarımm bakalım tatmin olmazsam kendi doktorumun yönlendirmesine göre tekrar girebilirim ama inşallah buna gerek kalmaz teşekkür ederimm 🫶🏻

Ay Bizimde hiç ilişki olmadı gerçi biz zor şeyler yaşadık zaten aklımıza bile gelmedi de bu saatten sonra bir daha olacağını sanmam 😂😂 şu an sadece anne babayız hahahhah 😂

Canım kızlar bugün bizim de detaylımız var ilk kez amniyosentez temiz çıktıktan sonra gideceğim tekrar heyecandan ölüyorum bişey görmez umarım
Canım inşallah çok güzel haberler alırsın yine 🙏🏼 Güzel haberlerini bekliyorum. Recep hocaya mı gideceksin yine

Kızlar güncel kilolarınız nasıl ya ben hızla kilo almaya başladım normal mi canım sıkıldı biraz. Yani belki normaldir ama şimdiye kadar almayıp sonra alınca böyle giderse yuvarlanırım diye korkuyorum. 55 ile başlamıştım 52.5a düştüm 17.haftadan bu yana kilo almaya başladım. 5 haftada 5 kilo almışım 57.5 oldum 🥲 her ay 5 kilo alırsam yandım 😃
Ya ben 57 ya da 58 ile hamile kaldım unuttum valla. Şuan 60 kiloyum

Kızlar bir de biz hamilelikten sonra hiç ilişki yaşamadık ama dün benim ısrarımla oldu. Ama ben zevk alınca bebek bir tarafa toplanıp sertleşti rahim içi kasılınca rahatsız mı oldu öyle görünce korktum bir daha da yapmam dedim 🥲
Rahatsız olmamıştır canım merak etme böyle olması gayet normal.

Back
X