- 27 Ağustos 2022
- 3.206
- 3.603
- 63
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gelÇok teşekkür ederim canımAynen geldim bile. Bekliyorum şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gelÇok teşekkür ederim canımAynen geldim bile. Bekliyorum şimdi
Benim de ayni devamli dusuk cok zorlaniyorumHamilelikte sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyanlar nasıl çözüm buldunuz? 5 aylık hamileyim, gün boyu tansiyon düşüklüğü yaşıyorum, bir türlü düzelmedi yataktan çıkamıyorum ya
Tuzlu ayran ,tuzlu yicek ne varsa denedim bana mısın demedi . Dr.'unuza danıştınız mı bu durumu ,ne dedi.benim kontrolüme daha var .. Size de çok geçmiş olsun. Umarım çabuk düzelirBenim de ayni devamli dusuk cok zorlaniyorum
Tesekkurler size de gecmis olsun ben sordum dinlenme bol su bi de cok dustugunde ayran ic ac kalma dedi bunlari yapsamda maalesef hala dusuk 8-5 9-6 civari yatinca iyi ama o da mumkun degil bir de 1.sinifa giden oglum varTuzlu ayran ,tuzlu yicek ne varsa denedim bana mısın demedi . Dr.'unuza danıştınız mı bu durumu ,ne dedi.benim kontrolüme daha var .. Size de çok geçmiş olsun. Umarım çabuk düzelir![]()
Benim instagramda vs gördüğüm kadarıyla park yatağın içine koyup kullanıyor bi çok kişiKızlar merhaba Bir şey soracağım şu reflü yataklarından alsam diyorum ama nasıl kullanılacağını tam anlamadım normal yatağın içine mi koyacağız park yatak almayı düşünüyorum normalde onu ne ara kullanacağız nasıl olacak ve ne kadar süre kullanmak gerekiyor ki![]()
Maşallah senin tosuncuga benim ki 21+6 da 480 gramdi doktor haftasıyla uyumlu dedi22+3 şu an
Allah razı olsun canım. Bende de aynı maalesef 8-5 9-6 10-5 diye gidiyor . Hafif baş ağrısı da var . Benim de iki çocuk var biri anaokulunda götür getir yapıyorum . Gurbetteyim ailem de uzakta maalesef..Tesekkurler size de gecmis olsun ben sordum dinlenme bol su bi de cok dustugunde ayran ic ac kalma dedi bunlari yapsamda maalesef hala dusuk 8-5 9-6 civari yatinca iyi ama o da mumkun degil bir de 1.sinifa giden oglum var
MaşallahSelam kızlar bugün kontrole gittim. Sata göre 19 haftalık ama ultrasonda 18+4 çıktı. 280 gr olmuş. Boyunu söylemedi netten baktım boy ölçümü kağıtta ne olarak yazıyor diye. FL yazan ölçümü 7 ile çarptığınızda boy ölçüsü çıkar yazıyor. Kağıtta yazan sayıya göre 20 cm çıkıyor.
Yatağın içine koyuyorsunuz reflu yatagini.Bu şekilde.Kızlar merhaba Bir şey soracağım şu reflü yataklarından alsam diyorum ama nasıl kullanılacağını tam anlamadım normal yatağın içine mi koyacağız park yatak almayı düşünüyorum normalde onu ne ara kullanacağız nasıl olacak ve ne kadar süre kullanmak gerekiyor ki![]()
Google a aile hekimi kan sonucu yazarsanız orası sizi halk sağlığı diye bir siteye yönlendiriyor oradan bakabilirsinizMerhaba, sağlık ocağındaki tahlil sonuçlarımızı nerden e nabızdan önce görebiliyorduk, bilen yazabilir mi, şimdiden teşekkür ederim
Bilmiyorum ki canım o konuda bişey söylemediMaşallahRahim ağzı ölçümün kaç çıktı
Anladım canımBilmiyorum ki canım o konuda bişey söylemedi![]()
Yataktan kalkarken mi oldu? Ara ara bana da oluyor sersemlik hissi baş dönmesi yer kayıyor ayağımdan sankiBu sabah baş dönmesi ile uyandım. Tansiyonum ve şekerimi ölçtüm normal çıktı neden böyle oldu anlamadım kanım düşük belki o tetikledi ama baş dönmesi çok iğrenç birşey ya![]()
Yaaa teşekkür ederim mesajlarınız rahatlattı beniİleride çıkıyordu şimdi haftasıyla uyumlu oldu diye boşuna takılmayın kızlar zaten çoğu bebişte öyle oluyor.Birinci trimestrda önden önden gidiyorlar ikinci trimestrda haftasıyla uyumlu hale geliyorlar bizimle ilgili birşey değil buNot:Uyku tutmayan küçük bir tız ve annesi
![]()
212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspxMerhaba, sağlık ocağındaki tahlil sonuçlarımızı nerden e nabızdan önce görebiliyorduk, bilen yazabilir mi, şimdiden teşekkür ederim