• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar 22+6yım bugün, sanki sabahtan beri 2-3 kez kasılma oldu ya bebek ya da uterusum sağa toparlandı gibi hafif ağrıyla sonra geçti. Bu şekilde gün içinde yalancı kasılmalarınız başladı mı yoksa bi kd acile gitmeli miyim
Benimde bi gün iki kere oldu başka olmadı olduysa da ben hissetmedim ben olduğu gün yalanci kasılmalarınız olur diye haftamla uyumlu bi yazı okumuştum ama tabi siz bilirsiniz 😊

Bir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Bazen çok asagida bazen de çok yukarıda hissediyorum ama plasentanin on duvarda olması hareketlerde çok etkili bence

Bir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Ben bazen gobegimin ust hizasinda bazen kasiklarim tarafda bacak dibimde bile hiss ediyorum her yere firlanıyor. Benim plasentam arka duvarda ve bunun icin hiss ede biliyorum seninki on duvarda oldugu icin iyi hissedemiyorsun ondan canım

Kızlar benim yolum buraya kadarmış, hakkınızda hayırlısı.

Şubatta çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🧿
Çok çok üzüldüm keşke hiç böyle bir mesaj yazmanız gerekmeseydi ne yaşadınız bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun dayanma gücü versin inşallah 😔

Ya bende kendi kendine geçmeyen kist var ondan bir taşla iki kuş vurayım dedim. Sonra büyürse bebekle ameliyat zor olur diye sezeryan diyorum yoksa normal isterdim
O zaman sezeryan daha mantıklı tabi canım

Evet kisakollu çıtçıtlı body 2 tane 6 ay 2 tane 9 ay aldm ama kalıpları küçük 6 ay olan 1 aylıkken olur 9 ayda 2 ,3 aylıkken giyer diye düşünüyorum kalitesi çok iyi
Hadi ya o kadar küçük mü ben de gördüm de almadım.

Kızlar benim yolum buraya kadarmış, hakkınızda hayırlısı.

Şubatta çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🧿
Rabbim sabır versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım 😔

Hesabı pasifleştirmiş kızlar , mesajları görebilir mi bilmiyorum. Ama bu yıl noldu anlamıyorum. Ben 2019 da da böyle bir gruptaydım ne böyle sorunlar ne böyle kayıplar gördüm. Korkmaya başladım. Hayırlısı ile kucağımıza alalım inş

Hesabı pasifleştirmiş kızlar , mesajları görebilir mi bilmiyorum. Ama bu yıl noldu anlamıyorum. Ben 2019 da da böyle bir gruptaydım ne böyle sorunlar ne böyle kayıplar gördüm. Korkmaya başladım. Hayırlısı ile kucağımıza alalım inş
Bu rahimağzı yetmezliği bu son yıllarda o kadar yaygınlaştıki
Bazen eşimle konusuyoruz acaba aşılardan mı oldu diye😕
Çünkü yıllar önce sorunsuz doğum yapanlarda bile aşıdan sonra rahimağzı yetmezliği yaşayıp erken doğum yapanlarda çoğaldı
Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin🙏🙏

Bu rahimağzı yetmezliği bu son yıllarda o kadar yaygınlaştıki
Bazen eşimle konusuyoruz acaba aşılardan mı oldu diye😕
Çünkü yıllar önce sorunsuz doğum yapanlarda bile aşıdan sonra rahimağzı yetmezliği yaşayıp erken doğum yapanlarda çoğaldı
Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin🙏🙏
Nedenini ben de kestiremiyorum ama son yıllarda gerçekten ve gerçekten çok değişik sebeplerle kayıplar yaşıyoruz . Çentik deniliyor ya onu da bu yıl duydum , rahim yetmezliğine serklaj yapıldığını da, nipt testinin bu kadar yaygın olduğunu da 😕 daha neler öğrencez ya

Nedenini ben de kestiremiyorum ama son yıllarda gerçekten ve gerçekten çok değişik sebeplerle kayıplar yaşıyoruz . Çentik deniliyor ya onu da bu yıl duydum , rahim yetmezliğine serklaj yapıldığını da, nipt testinin bu kadar yaygın olduğunu da 😕 daha neler öğrencez ya
Rabbim acı tecrübelerden korusun bizleri 😔

Back
X