- 15 Mayıs 2023
- 570
- 539
- 23
- 29
Benim de canım geçen hafta aşırı derecede boya, benzin vs koklamak istiyordu çok ilginç delircektim artıkSanki daha önce yemişim gibi ağzımda tadıda var anlamadım gitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de canım geçen hafta aşırı derecede boya, benzin vs koklamak istiyordu çok ilginç delircektim artıkSanki daha önce yemişim gibi ağzımda tadıda var anlamadım gitti![]()
Tecrübe mi diyelim ne diyelimEvet ikisi de özelde. O çatı muayenesi hakkında da kötü şeyler okudum. İkisinin de ayrı zorlukları var ama bizim ülkemizde bebek normal gelse bile uğraşmayıp sezeryana alıyolar. Başka ülkelerdeki kadınlardan fizyolojomiz farklı olmadığına göre bizim ülkede doğum biraz da doktora bağlı oluyor maalesef
Yeni güncelleme bu o zaman garip şeyler aşermekBenim de canım geçen hafta aşırı derecede boya, benzin vs koklamak istiyordu çok ilginç delircektim artık
Gürcan bey miBenim doktorumda şubatın ilk haftası doğma olasılığı yüksek dedi normal mi sezaryen mi istiyorsun diye sordu bende normal istiyorum dedim tamam sıkıntı yok ben şubat ayında burdayım doğumunu yaptırırım dedi inşallah bu doktorumla ilerleriz beni çok rahatlatıyor konuşmaları
Evet canım :)Gürcan bey mi![]()
Oyy maşallah cimcimeye hadi geçmiş olsun canım darısı banaDetaylıdan çıktım kızlar fl 3.92 sanirim 7 ile carpiyoduk eğer öyleyse 27cm ve 552gram olmuşuzhiç bir sorun sıkıntı yok güzel de pozlar verdi gülümseme bile yakaladık
Rahim ağzım en son 32mm di baktı bi sıkıntı yok dedi en son 38den 32ye düşmüştü biraz korktum dedim merak etme ben bi sıkıntı görmedim görseydim alttan da bakardım zaman zaman kasılmana bağlı olarak da düşebilir dedi şuan gayet iyi dedi ama ölçüm vermedi ısrarla. Sağolsun birsürü fotoğraf attı mail ile
![]()
Sağol canım darısı sana senden de güzel haberler bekliyorumOyy maşallah cimcimeye hadi geçmiş olsun canım darısı banaNasıl güzel ilgilendi mi kaç dk sürdü
![]()
Ohooo ben de çok aldımKızlar ben yaz için dayanamayıp kıyafet aldım hatta en çok 6-9 aya yatırdım parayı, tombiş yapılı bi kızım olursa ayvayı yedim![]()
ben de 95le başladım 97ye yaklaştım şuan sizde yine boy var bende o da yok.Kac kilosunuz ki bole bisey soylediler...bende tedavide 10 kilo aldim hamile kalmadan simdi ise 92 kiloyum boyum 1.72 cok belli olmasada bende sismanim valla ama yapcak bisey yok![]()
çok geçmiş olsun ekmek, makarna, pirinç, patates, havuç ve meyve az tüketmeniz lazım. Meyve yerken yanında süt ürünü tüketmek şekeri dengeliyor. Yürüyüş çok iyi geliyor. Yemeklerden sonra 15 dk yürümek düşürüyor.Kızlar bende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum amadiyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
Ben tup bebek tedavisinde 12 kilo aldim.82 ile hamile kaldim suan 92 kiloyum ve 26. Haftadayim.Zorlaniyorum evet bunyem alisik degil bu kadar kiloya ama sonu guzel olucak diyemutlu oluyorum.seker yuklemesini haftaya yapicam bakalim insallah biaey cikmaZ.ama kilolu hamile olmak gercekten cok zor.bana herkes son aylar dahada alirsin diyor insallah almamben de 95le başladım 97ye yaklaştım şuan sizde yine boy var bende o da yok.
Hepsi en sevdigimiz yiyeceklerçok geçmiş olsun ekmek, makarna, pirinç, patates, havuç ve meyve az tüketmeniz lazım. Meyve yerken yanında süt ürünü tüketmek şekeri dengeliyor. Yürüyüş çok iyi geliyor. Yemeklerden sonra 15 dk yürümek düşürüyor.
bana endokrin 1. saat için 180 sınır demişti. ama 50 gr yüklemede sınır daha düşükmüş.Bizim hastanenin değerinde 1.saat tokluk 180 yazıyor ama bu yere göre değişmez dahiliyecine güvenmek istiyorumben de doktorla değil de asistanıyla konuştum yine de 1 ay sonra gidene kadar dikkat edeyim bir
ayy maşallah kendini kurtarmış minnoş kaç haftalıktıŞeker yüklemesini yaptırdım bugün bebeğimide ekran nekadar yan dönük olsada çok göremedim 710 gram olmuş maşallah![]()
Hastalık olmadığı sürece zorlamıyor aslında ama dikkat etmek lazım. Ben ilk gebelikte 90la başlayıp 95le doğuma gittim kızım 4500 gr doğdu 2 hafta içinde 82 olmuştum. İnşallah bunda da 5 6 kiloyla kapatabilirim. Kontrolsüz almaya devam edersek sıkıntı olabiliyormuşBen tup bebek tedavisinde 12 kilo aldim.82 ile hamile kaldim suan 92 kiloyum ve 26. Haftadayim.Zorlaniyorum evet bunyem alisik degil bu kadar kiloya ama sonu guzel olucak diyemutlu oluyorum.seker yuklemesini haftaya yapicam bakalim insallah biaey cikmaZ.ama kilolu hamile olmak gercekten cok zor.bana herkes son aylar dahada alirsin diyor insallah almam![]()