• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar anal fissür var bende makat çatlağı ara ara atak gibi geliyor demin tuvalet kan içindeydi ödüm koptu bebekten önden geldi sandım arka tarafmış 😔😔😔😔 of of
aa çok geçmiş olsun şu an eşim çekiyor hemoroid var zaten ama üstüne çatlak da olabilirmiş. Kolonoskopi yapacaklar pazartesi çok üzülüyorum. Peki dışkıdan sonra yanma oluyor mu sizde

Allah yardimciniz olsun insallaaah en kisa zamanda yukari cikar 🤲🤲
Hemen hemen aynı her halde haftalarımız 21+4m ben bu gün doktorum imkansız artık seninkinin cıkmasının dedi inşallah seninki bir an önce cıkar

aa çok geçmiş olsun şu an eşim çekiyor hemoroid var zaten ama üstüne çatlak da olabilirmiş. Kolonoskopi yapacaklar pazartesi çok üzülüyorum. Peki dışkıdan sonra yanma oluyor mu sizde
Ara ara oluyordu yine başladı bir iki gündür yanıyor hemoroid yok sadece çatlak var dedi doktor sıcak suya leğene oturuyordum ama şimdi bebekten dolayı sanırım oturamam açılma olmasın diye :(

Hemen hemen aynı her halde haftalarımız 21+4m ben bu gün doktorum imkansız artık seninkinin cıkmasının dedi inşallah seninki bir an önce cıkar
Benim sat a gore 20+6 ama ultrasona gore 21+6 suan olumsuz konusmadi doktorum zaten arada mesafe var yukari cikabilir dedi 🤷‍♀️ hayirlisi bakalim insallah ama sizin doktorda olumsuz konusmus 28. Haftada tamamen yukari cikan bi arkadasin yazisini okumustum hersey olabilir umutsuz olma sen 😍🤲

Ara ara oluyordu yine başladı bir iki gündür yanıyor hemoroid yok sadece çatlak var dedi doktor sıcak suya leğene oturuyordum ama şimdi bebekten dolayı sanırım oturamam açılma olmasın diye :KK43:
Geçmiş olsun canım bence de o uygulamayı doktoruna sor yasak olabilir gibi geldi

Kızlar anal fissür var bende makat çatlağı ara ara atak gibi geliyor demin tuvalet kan içindeydi ödüm koptu bebekten önden geldi sandım arka tarafmış 😔😔😔😔 of of
Ayyy aynısı 😔 benimde eskiden beri var ama uzun zamandir yoktu demir ilaci kabiz yaptigi icin tekrarladi heralde 🤷‍♀️ sen doktora gitttin mi bu konu icin

Benim sat a gore 20+6 ama ultrasona gore 21+6 suan olumsuz konusmadi doktorum zaten arada mesafe var yukari cikabilir dedi 🤷‍♀️ hayirlisi bakalim insallah ama sizin doktorda olumsuz konusmus 28. Haftada tamamen yukari cikan bi arkadasin yazisini okumustum hersey olabilir umutsuz olma sen 😍🤲
Benim tamamen kapatıyor doğum kanalını ondan demiş olabilr bu zamana kadar hep cıkar diyordu bu gün imkansız dedş

bol bol dinlenin mecburi iş yapmayın. moralinizi yüksek tutun. yolun yarısını geçtik hepimiz sağlıcakla alıcaz çocuklamızı kucağımıza

Ara ara oluyordu yine başladı bir iki gündür yanıyor hemoroid yok sadece çatlak var dedi doktor sıcak suya leğene oturuyordum ama şimdi bebekten dolayı sanırım oturamam açılma olmasın diye :KK43:
Geçmiş olsun canım krem falan vermedi mi doktor

Back
X