• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bi de ben hep şekerli şeyler yiyorum tatlıydı jelibondu meyve suyuydu eskiden beri yerim bu testteki içecek bana normal gelecek sanki tadı bilmiyorum ama 😅😅

Malesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz.. ❤️
Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.

Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedi :KK43: bebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Anneme gideceğim öyle içimi dökmek istedim..
Ben çok üzüldüm gerçekten hiç düzelme şansı yokmu belki bi gaflete düşmüştür

Bi de ben hep şekerli şeyler yiyorum tatlıydı jelibondu meyve suyuydu eskiden beri yerim bu testteki içecek bana normal gelecek sanki tadı bilmiyorum ama 😅😅
Ben de günde 4-5 kek rahat yiyen biriyim şekeri çok seviyorum ondan içeceği içince hiç rahatsız etmedi 😃 ama aç kalmak çok zorladı halsiz düştüm ondan tetenozu bir gün sonra yaptır bence

Ay ben sekerli bir şey yiyemiyorum nasıl içecem onu ya . Sevdiğim tatlıyı yedikten sonra bile içimde zor tutuyorum

ay bı benım doktorum mu şekere kafayı takan yaa, :duduk:
18inde kontrole gıttıgımde şeker,tuz,makarna,pılav kesınlıkle yasak dedi..
korkudan şekerli şeyler yiyemiyorum diyebilirim.. ya da çok az nadiren canım çekerse ucundan ,inşallah şeker sonucum güzel çıkar bu kadar dikkat etmeye..

Eşin çok güzel davranmış canım orda senin arkanda durup annesini kovması çok iyi olmuş en azından babalık bilinci yerinde şükürler olsun 😔 ben kovulmayı yediremiyorum bu yaşıma kadar hep köpek gibi çalıştım ayaklarım üstünde durdum hamilelikten kendimi veremedim gelirim düştü çocuktan önce olsa tak diye eve çıkardım iniş çıkışlar hep oluyor hayatımızda bana eşim deseydi ki bu evden gitme bir süre ev arkadaşı olalım bebeğimiz için düzenini kurana kadar aynı evde kalalım dese kabul ederdim ne bok yerse yesin afedersiniz gıkım çıkmazdı planlı hareket ederdik boşanmak için apar topar bitirmek ne demek bebek daha doğmadı bile Ocak ayı diyor erken doğum riski var böbrek yüzünden dün annem konuşmuş demiş doğum sancısıyla apar topar hastaneye gittik böbrek sorunu var iltihap var doğum tehlikesi var demiş umrunda bile değil bundan 1-2 hafta önce olsa adam paniklerdi ben anlamadım anlık nasıl değişir bu kadar :KK43: beni değil evladını bırakmak bu benim babam da baba değil 17 yıldır yüzünü görmedim benim babam gibi olmayacak diyordum daha beteri çıktı , oğlumun iyi bir baba iyi bir eş olması için çabalayacağım bundan sonra 🙏🏻
canım onun anneside çok kötü bahsetmedin onlar devreye girmediler mi ? çok üzüldüm bu durumu yaşamana hayırlı bizim için bilemiyoruz malesef yazılar olsun

kızlar doktorum şeker yüklemesi yapmayacağım dedi fazla seni zorlamaya gerek yok dedi ilk baştaki verip aldığım kiloları saymazsak 1.3 kg aldım şimdiye kadar eğer sayarsam 4 kg aldım iyi az mı sizin kilo durumlarınız nasıl?

canım onun anneside çok kötü bahsetmedin onlar devreye girmediler mi ? çok üzüldüm bu durumu yaşamana hayırlı bizim için bilemiyoruz malesef yazılar olsun

kızlar doktorum şeker yüklemesi yapmayacağım dedi fazla seni zorlamaya gerek yok dedi ilk baştaki verip aldığım kiloları saymazsak 1.3 kg aldım şimdiye kadar eğer sayarsam 4 kg aldım iyi az mı sizin kilo durumlarınız nasıl?
İyi gibi bende 21+4 üm toplam 2 kilo aldım bu zamana kadar canım

Kızlar dün gece eşim geldi oturdu annemi arayıp özürler dilemiş zaman verelim dava açmayalım demiş annemde ben bilmem ikiniz konuşun bana düşmez demiş. Geldi işte bebeğimiz olcak ben gece salonda onun eşyalarıyla uyuyorum haberin yok sizi kaybetmek istemiyorum psikolojim bozuldu yanlış davrandım aile terapisine gidelim dedi. İçimden hiç gelmiyor ama çekip gitmek istemiyorum evden çocuğum için çocuk olmasa var ya bugün kesin adliyedeydim ben :/ bisey demedim ona ama zamana bırakalım olmazsa biter dedim o da tamam dedi benden hemen yakınlık bekleme dedim içimden biseyler koptu gitti eskisi gibi hissetmiyorum açıkçası sevgi vs yok gibi içimde

Kızlar dün gece eşim geldi oturdu annemi arayıp özürler dilemiş zaman verelim dava açmayalım demiş annemde ben bilmem ikiniz konuşun bana düşmez demiş. Geldi işte bebeğimiz olcak ben gece salonda onun eşyalarıyla uyuyorum haberin yok sizi kaybetmek istemiyorum psikolojim bozuldu yanlış davrandım aile terapisine gidelim dedi. İçimden hiç gelmiyor ama çekip gitmek istemiyorum evden çocuğum için çocuk olmasa var ya bugün kesin adliyedeydim ben :/ bisey demedim ona ama zamana bırakalım olmazsa biter dedim o da tamam dedi benden hemen yakınlık bekleme dedim içimden biseyler koptu gitti eskisi gibi hissetmiyorum açıkçası sevgi vs yok gibi içimde
Çok güzel haber bence, düşünceli saygılı belli ki sana da sevgisi olan bir insan. Aile terapistine gitmek fayda sağlar muhakkak. Hamilelik biz kadınları çok etkiliyor, duygu durumlarımız, algılarımız, alışkanlıklarımız, tepkilerimiz değişiyor. Eşin de bi anlık parlamayla yanlış nirşey yaptığını farketmiş, umarım herşey çok güzel olur sizin için. 🤗

Kızlar gece uykumda sanki biri karnıma yumruk attı korkuyla karnımı tutarak kalktım çok korktum 😔 o sırada bebek oynuyordu fırıl fırıl acaba o mu vurdu da dışardan biri gibi hissettim çok oynuyordu ya da ben korkunca oynadı

Çok sevindim fazla geç olmadan hatasını anlamış. Sen şuan kırgınsın böyle soğumuş hissetmen normal ama insan sonsuza kadar kırgın kalmaz sevdiği insana. Belli ki birbirinizi yakın bi geçmişe kadar seviyodunuz. Bu hemen geçmez de. Biraz zaman tanıyın birbirinize kırgınlığını geçirmeye hatasını telafi etmeye çalışsın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

canımmbence önceliğin bebek olduğu için terapist işini bir deneyin belki sana bahsedemediği bir sıkıntı içine girdi en yakın sen olduğu için senden çıkardı asla hakkı yok böyle birşeye ama onuda dinlemekte birşeyleri denemekte fayda var

Canım inşallah herşey yoluna girer 🤲🏻 anladığım kadarıyla boşanmanız için ciddi bir sebep yok aranızda 😕 terapi alalım demesi de büyük bir adım.Bana hareketlerinden pişman gibi geldi.Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama zaman zaman böyle durumlar illaki yaşanıyor hamilelik durumundan dolayı keşke şu dönemde yaşamasaydın tabi 😔 adım atmış annenle de görüşmüş inşallah herşey yoluna girer ve bebeğiniz için de sağlıklı bir aile ortamı oluşur🤲🏻

Bence bazı erkekler sorumluluk kaldıramıyor. Benim eşim evleneceğimiz zaman stres olmuştu bebek düşünmeye başladığımızda da öyle. Belki düşünüp düşünüp gerildi sana söyleyemedi saçma bir şekilde patladı. En azından hatasını anlamış. İçin şuan soğuktur tabiki haklı olarak. Ama böyle olması da daha iyi hemen boynuna atlasaydın bunu istediği zaman yapma hakkı görürdü kendisinde

Back
X